علنی به نقل از ایسنا /لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: ۳۰ درصد اراضی آبی استان معادل ۶۰ هزار هکتار به سیستم آبیاری نوین مجهز شده است.
دکتر اسفندیار حسنیمقدم در گفتوگو با علنی به نقل از ایسنا به خسارت زیاد خشکسالی به بخش کشاورزی اشاره و آخرین برآوردها از این میزان آسیب را بالغ بر ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و سه برابر سیل سال ۹۸ عنوان کرد.
وی ادامه داد: در پهنه لرستان با وجود تولید آب، اما آب ذخیره شده کمی داریم که از دلایل آسیب دیدن استان از سیل و خشکسالی است که امید میرود با تدابیر مسوولان برنامهای جهت افزایش تولید آب در استان با احداث سد و ذخیره آب داشته باشیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به عملکرد خوب برخی مزارع علیرغم وقوع خشکسالی، بر لزوم ارائه راهکارهای عملی جهت سازگاری کشاورزی با خشکسالی تاکید کرد.
حسنی مقدم همچنین بر توسعه کشت محصولات گلخانهای به عنوان یک راهبرد اساسی تاکید و تصریح کرد: میزان آب در این نوع کشت به ۹۰ درصد کاهش پیدا میکند، ضمن اینکه با توسعه باغات دیم در اراضی شیبدار نیز نیاز آبی کمی را خواهیم داشت.
وی اظهار کرد: در کشت محصولاتی همچون چغندر قند و سیب زمینی کشت بهاره را پاییز انتقال داد و در نتیجه در مصرف آب بیشتر صرفه جویی میشود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی لرستان با بیان اینکه ۳۰ درصد اراضی آبی استان معادل ۶۰ هزار هکتار به سیستم آبیاری نوین مجهز شده است، افزود: این مهم راندمان استفاده بهینه آب را از ۳۰ درصد به ۷۰ درصد میرساند.
انتهای پیام
صفحه اصلی » گروه » اخبار اقتصادی
علنی به نقل از ایسنا /لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: ۳۰ درصد اراضی آبی استان معادل ۶۰ هزار هکتار به سیستم آبیاری نوین مجهز شده است. دکتر اسفندیار حسنیمقدم در گفتوگو با علنی به نقل از ایسنا به خسارت زیاد خشکسالی به بخش کشاورزی اشاره و آخرین برآوردها از این میزان آسیب را […]
ثبت دیدگاه