04 شهریور 1401 - 11:12
شناسه : 52318
4

وزیر ارشاد: آیت‌الله ناصری یکی از منابع کسب فیض مردم بودند وزیر ارشاد در پیامی به مناسبت درگذشت آیت‌الله ناصری نوشت: این استاد برجسته حوزه‌های علمیه با حضور موثر، پرمهر و چشمگیر خود در شهر اصفهان و حوزه علمیه حضرت ولی عصر، یکی از منابع کسب فیض برای مردم شریف این شهر و دیار به […]

پ
پ

وزیر ارشاد: آیت‌الله ناصری یکی از منابع کسب فیض مردم بودند

وزیر ارشاد در پیامی به مناسبت درگذشت آیت‌الله ناصری نوشت: این استاد برجسته حوزه‌های علمیه با حضور موثر، پرمهر و چشمگیر خود در شهر اصفهان و حوزه علمیه حضرت ولی عصر، یکی از منابع کسب فیض برای مردم شریف این شهر و دیار به حساب می‌آمدند.

وزیر ارشاد: آیت‌الله ناصری یکی از منابع کسب فیض مردم بودند

به گزارش خبرگزاری فارس، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی، رحلت آیت‌الله ناصری را تسلیت گفت. متن پیام محمدمهدی اسماعیلی به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم
قال رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم: العلماء مصابیح الارض، و خلفاء الانبیاء، و ورثنی و ورثه الانبیاء.
فقدان عالم و مجتهد جلیل القدر، استاد اخلاق و خطیب خوش سخن، آیت الله محمدعلی ناصری رضوان الله تعالی علیه موجب تاثر و تألم شدید گردید.

این استاد برجسته حوزه‌های علمیه که سال‌ها افتخار مصاحبت در محضرشان را داشتم با حضور موثر، پرمهر و چشمگیر خود در شهر اصفهان به ویژه مسجد کمرزرین و حوزه علمیه حضرت ولی عصر ارواحنا فداه، یکی از مأمن‌ها و منابع کسب فیض برای مردم شریف این شهر و دیار به حساب می‌آمدند و شیفتگان ایشان در سراسر کشور نیز در این مصیبت، داغدار و محزون خواهند بود.

از خداوند سبحان برای این فقیه عالیقدر در روزهای پایانی محرم الحرام و ایام شهادت امام العارفین، سیدالساجدین سلام الله علیه دارفانی را وداع گفته اند همنشینی با ذوات مقدس معصومین علیهم السلام و برای بیت معظم ایشان و فرزندان عالیقدر و مکرمشان، شاگردان، دوستداران، حوزه‌های علمیه و جامعه علم و فضیلت اصفهان و میهن اسلامی مان صبر و اجر مسالت دارم.»
آیت‌الله محمدعلی ناصری مجتهد، استاد اخلاق و مروج فرهنگ مهدوی صبح امروز جمعه در سن ۹۲ سالگی دعوت حق را لبیک گفت.
این عالم ربانی ۱۳۰۹ در اصفهان چشم به جهان گشود. وی تحصیلات خود را ابتدا در دولت آباد آغاز کرد و سپس در حوزه علمیه اصفهان ادامه داد. در چهارده سالگی با مهاجرت پدرش به نجف اشرف راهی نجف شد. بعد از سه سال، پس از برگشت پدر به ایران، او همچنان به ادامه تحصیل در نجف پرداخت و وارد مدرسه صدر نجف شد.
آیت‌الله ناصری در دوران عمر بابرکتش از محضر علمایی چون محمد کوفی، سیدمحمد کشمیری، شیخ عباس قوچانی، سیدهاشم حداد، سیدجمال‌الدین گلپایگانی به همراه شخصیت‌های عرفانی و اخلاقی چون علامه طباطبایی، محمداسماعیل دولابی بهره برد و به اذعان شیخ علی بهجت هیچ کس مثل ایشان با آیت الله بهجت نشست صمیمانه نداشت.

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.