27 آذر 1402 - 18:15
شناسه : 66953
4

نسخه دانش‌بنیان‌ها برای ۲۰ هزار کشته و ۸۰۰ هزار مجروح سالانه تصادفات جاده‌ای چیست؟ با امضای توافق‌نامه همکاری برنامه ملی راهکار دانش‌بنیان برای ایمنی حمل‌و‌نقل و کاهش آسیب‌های جاده‌ای، زمینه برای کاهش حوادث جاده‌ای فراهم شد؛ سالانه ۲۰ هزار کشته و ۸۰۰ هزار مجروح بر اثر تصادفات جاده‌ای، ضرورت استفاده از فناوری‌ را افزایش می‌دهد. […]

پ
پ

نسخه دانش‌بنیان‌ها برای ۲۰ هزار کشته و ۸۰۰ هزار مجروح سالانه تصادفات جاده‌ای چیست؟

با امضای توافق‌نامه همکاری برنامه ملی راهکار دانش‌بنیان برای ایمنی حمل‌و‌نقل و کاهش آسیب‌های جاده‌ای، زمینه برای کاهش حوادث جاده‌ای فراهم شد؛ سالانه ۲۰ هزار کشته و ۸۰۰ هزار مجروح بر اثر تصادفات جاده‌ای، ضرورت استفاده از فناوری‌ را افزایش می‌دهد.

– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، توافق‌نامه همکاری سه جانبه میان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، وزارت راه و شهرسازی و پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا با هدف اجرای برنامه ملی راهکار دانش‌بنیان برای ایمنی حمل و نقل جاده‌ای و کاهش سوانح و تلفات آن با نام عمومی کاج (کاهش آسیب‌های جاده‌ای) منعقد می‌شود.

بر همین اساس و در حاشیه گشایش هفتمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته، این موافقت‌نامه‌ با هدف نسبت به طرح‌ریزی و اجرای برنامه ملی راه‌کار دانش‌بنیان برای ایمنی حمل و نقل جاده‌ای و کاهش سوانح و تلفات آن به امضای روح الله دهقانی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور، مهرداد بذرپاش؛ وزیر راه و شهرسازی و سردار سیدکمال هادیان‌فر؛ رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا و جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی رسید.

مرگ 12500 نفر طی 9 ماه در تصادفات جاده‌ای/ آغاز طرح زمستانه پلیس با کمک پهپادها و بالگردها

از مهم‌ترین اهداف این توافق‌نامه کمک به انجام وظیفه حفظ از جان و مال مردم در راه‌ها و کاهش هزینه‌های کلان ناشی از خسارات جانی و مالی تصادفات جاده‌ای است.

گفتنی است طی 20 سال از سال 1382 تا سال 1401 بیش از 405 هزار نفر در حوادث جاده‌ای کشور کشته شده‌اند. علی‌رغم تصویب قوانین، اسناد و دستور‌العمل‌های مختلف و تشکیل شوراها، کارگروه‌ها و کمیته‌های متعدد این مشکل پابرجاست و حل آن در چارچوب ساختارهای اداری موجود دشوار است. همچنین سالانه در حدود 20 هزار کشته و 800 هزار مجروح بر اثر تصادفات و سوانح جاده‌ای، ضرورت استفاده از فناوری‌ و نوآوری‌ها را دوچندان می‌کند.

راه‌حل‌های اصلی این معضل، نوعاً بلند مدت و نیازمند سرمایه‌گذاری قابل توجه هستند که با موانع متعدد اقتصادی، اجتماعی، ،فرهنگی، اداری و غیره نیز مواجه‌اند. با این حال فضای زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور این امکان را فراهم می‌کند که با طرح راه‌حل‌های مبتکرانه و نو آورانه که نسبتاً زود بازده‌تر و کم هزینه‌تر باشند بتوان گام‌های مهمی در راستای حل این مشکل ملی برداشت.

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.