میلاد حضرت علی‌اکبر علیه‌السلام 
03 اسفند 1402 - 8:26
شناسه : 68480
5

میلاد حضرت علی‌اکبر علیه‌السلام  حضرت علی اکبر علیه‌السلام جنگاور میدان نبرد ✅ هنگامی که حضرت علی اکبر علیه‌السلام با آن هیبت رزم‌جویی و مبارزطلبی به میدان آمد، لشکر عمر بن سعد در برابرش تاب مقاومت نداشتند و هرکدام به طرفی فرار ‌می‌کردند. فرمانده لشکر دشمن، حکیم بن طفیل و ابن نوفل را طلبید و هرکدام […]

پ
پ

میلاد حضرت علی‌اکبر علیه‌السلام

IMG_20240222_081704_151

 حضرت علی اکبر علیه‌السلام جنگاور میدان نبرد

✅ هنگامی که حضرت علی اکبر علیه‌السلام با آن هیبت رزم‌جویی و مبارزطلبی به میدان آمد، لشکر عمر بن سعد در برابرش تاب مقاومت نداشتند و هرکدام به طرفی فرار ‌می‌کردند. فرمانده لشکر دشمن، حکیم بن طفیل و ابن نوفل را طلبید و هرکدام را هزار سوار بداد و گفت:
🔹 چاره آن است که شماها به یک دفعه حمله کنید.
▫️ آنها به شیر بیشه میدان، علی‌ اکبر علیه‌السلام حمله‌ور شدند؛ ولی آن شاهزاده شجاع که وارث شجاعت حیدری و حسینی بود، در آن هنگام بر جّدش محمد مصطفی صلی االله علیه و آله صلوات فرستاد و بر آن قوم حمله نمود و جمع بسیاری را هلاک کرد و لشکر را متفرق ساخت. (۱)
عمر بن سعد، به اصطلاح خودش، چاره‌جویی کرد و طارق بن کثیر را مأمور کشتن علی اکبر علیه‌السلام کرد، طارق بن کثیر مردی شجاع و با جرأت بود. عمر بن سعد به او گفت:
🔹تو سال‌هاست که از دست امیر جایزه می‌گیری، اکنون برو سر این پسر را برایم بیاور و من ضامن می‌شوم که از پسر زیاد برای تو حکومت موصل را بگیرم.
▫️ و برای ضمانت خود، انگشترش را به طارق بن کثیر داد. طارق مقابل شیر حیدری قرار گرفت و نیزه‌ای به طرف آن حضرت پرتاب کرد و آن حضرت، نیزه را از خود دفع نمود، چنان نیزه را بر سینه طارق زد که از اسب به زمین افتاد. در این حال، برادر طارق به مبارزه علی اکبر علیه‌السلام آمد و آن حضرت، ضربتی بر چشم‌هایش زد و آن ملعون روی خاک افتاد. در این هنگام، کشته شدن طارق و برادر او، بر فرزندان طارق بسیار مشکل آمد، پس دو پسر طارق هرکدام به میدان آمدند، که به وسیله رزم‌جوی لشکر سیدالشهداء، حضرت علی اکبر علیه‌السلام به هلاکت رسیدند. ترس و هیجانی در لشکر عمر بن سعد افتاد:
🔹 این جوان کیست که هیچ‌کس تاب مقاومت در برابر او را ندارد؟!
▫️ بالاخره فرد دیگری به نام بکر بن غانم به میدان آمد تا شاید بتواند آن شجاع حسینی را از لشکر دور کند. وقتی مقابل علی اکبر علیه‌السلام قرار گرفت، آن حضرت چنان شمشیری بر بکر بن غانم زد که خود و مرکبش دو نیمه شد. (۲)

⬅️ بدرقه جان – زندگانی حضرت علی‌اکبر علیه‌السلام صفحه‌ی ۲۸
(۱). تذکره‌الشهداء،ص۲۰۵.
(۲). اسرارالشهاده،ص۳۷۰؛ تذکره‌الشهداء، ص۲۰۶.

ا.یوسفی

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.