موشن گرافیک ایران هراسی
05 تیر 1401 - 6:56
شناسه : 51142
3
موشن گرافیک قطب استکبار گرچه در سال های اخیر در معاملات منطقه ای از ایران شکست خورده اما همچنان ایران هراسی را با راهبردهای جدید خود دنبال می کند
نویسنده : تحریریه منبع : چاره نیوز
پ
پ

موشن گرافیک ایران هراسی ، بخشی از پازل عملیات روانی امریکا

موشن گرافیک ایران هراسی : قطب استکبار گرچه در سال های اخیر در معاملات منطقه ای از ایران شکست خورده اما همچنان ایران هراسی را با راهبردهای جدید خود دنبال می کند

موشن گرافیک ایران هراسی

ایران‌هراسی یا ایرانوفوبی (به انگلیسی: Iranophobia) اشاره به احساسات مخالفت یا دشمنی با سیاست‌ها، فرهنگ، جامعه، اقتصاد یا نقش بین‌المللی ایران دارد. همچنین ایران‌هراسی اشاره به بی‌اعتمادی، نفرت، انزجار، حسادت، تبعیض، تعصب، نژادپرستی، کلیشه، ترس یا بیزاری به ایرانیان به عنوان یک گروه نژادی، قومی، زبانی، مذهبی پذیرفته‌شده در سراسر جهان دارد. گسترهٔ ایران‌هراسی می‌تواند از نفرت فردی تا تعقیب و آزار نهادینه‌شده متغیر باشد. همچنین ایران‌هراسی به سیاست‌هایی اطلاق می‌گردد که برمبنای نظریهٔ توطئه برای رسیدن به منافع خاص علیه این کشور با معرفی کردن ایران به عنوان تهدیدی برای کشوری خاص یا در شکل بزرگ‌تر برای صلح بین‌المللی مطرح می‌گردد. گاه ایران‌هراسی با احساسات ضدایرانی همپوشانی دارد. همچنین ممکن است به کتابی با عنوان ایران‌هراسی: منطق یک عقدهٔ روحی اسرائیلی (به انگلیسی: Iranophobia: The Logic of an Israeli Obsession) به نوشتهٔ هاگای رام اشاره نمود.

ایران‌هراسی به عنوان یک سیاست طی سالیان متمادی برای اهداف مختلف به کار گرفته شده‌است. بیشترین استفاده از این سیاست به منظور فروش تسلیحات نظامی به کشورهای خاص صورت پذیرفته‌است. (به‌طور خاص کشورهای عرب حاشیهٔ خلیج فارس) بدست آوردن آمادگی‌های لازم برای حمله یا اشغال ایران به منظور جلوگیری کردن از رسیدن این کشور به فناوری و علوم پیشرفته، خصوصاً تولید و استفاده از انرژی هسته‌ای یا توانایی‌های نظامی.

در سال‌های اخیر، ایران‌هراسی موضوع محدودهٔ بیشتری از تبلیغات رسانه‌ای شامل سینما بوده، که محققاً قادر به اعمال قوی‌تر در دست‌کاری نظریات مخاطبان می‌باشد. میزان قابل ملاحظه‌ای تبلیغات سیاسی یا پروپاگاندا علیه ایران وجود دارد که هدف بیشتر آن‌ها نشان دادن وجهه‌ای شیطانی از ایرانیان هستند، برخی از این تلاش‌ها در محیط اینترنت توسط توزیع گسترده رایانامه، شبکه‌های اجتماعی و تارنماها صورت می‌گیرد و برخی دیگر در رسانه‌های دیگر بر اساس موارد دروغ، یا تحریف شده، یا موضوعات تخیلی حضور دارند. (برگرفته از ویکی پدیا)

تحریریه چاره نیوز

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.