فارس من| پویش «بازنگری در لایحه عفاف و حجاب» از مرز ۱۰۰هزار امضا عبور کرد
پویش جمعی از مخاطبان خبرگزاری فارس در سامانه «فارس من» که خواستار بازنگری در لایحه عفاف و حجاب شده بودند، از مرز ۱۰۰ هزار امضا گذشت.
به گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری فارس، جمعی از مخاطبان سامانه فارس من با ثبت پویشی خواستار بازنگری در لایحه عفاف و حجاب شدند که تا کنون بیش از ۱۰۰ هزار نفر از این پویش حمایت کردهاند و تعداد این امضاها در حال افزایش است.
در متن این پویش آمده است: بیش از هشت ماه است که از وجود ناهنجاری کشف حجاب میگذرد. در تمام این هشت ماه خواسته مردم از قوه قضاییه، مجلس و دولت ساماندهی به این وضع بوده و است، بعد از گذشت این مدت، لایحهای تحت عنوان عفاف و حجاب از طرف دولت و قوه قضاییه به مجلس ارائه شده که بازدارنده نبوده است.
جریمه کسی که کشف حجاب کرده هیچ تناسبی با جرم ندارد مخصوصاً که اکثر کشف حجابها مربوط به محلههای ثروتمندنشین است، جریمه در نظر گرفته شده بین صد هزار تومان تا یک میلیون است. این مبلغ حتی برای قشر متوسط هم بازدارندگی ایجاد نخواهد کرد چه برسد به قشر مرفه! مبلغ جریمه باید متناسب با درآمد و وضیت اقتصادی آن فرد باشد نه چیزی که به عنوان جریمه در قانون تصویب کردهاند!
قضیه جایی جالبتر میشود که بند ۱۱ این لایحه به تهدید آمر به معروف میپردازد حال آنکه در اکثر موارد آمر به معروف مورد توهین ضرب و جرح و تهدید مالی یا جانی قرار میگیرد.از طرف دیگر تمام نهاد ها برای دستگیری هنجارشکنی در اماکن عمومی حاضر شوند منع شدهاند و به شناسایی یا عدم شناسایی از طریق سامانه هوشمند بسنده کرده اند!
ما خواستار این بودیم که تمام هنجارشکنان و بیاعتنایان به قانون کشور از خدمات دولتی منع شوند ولی هیچ تدبیری در این رابطه اندیشه نشده است! از دولت مجلس و قوه قضائیه خواستار بازنگری لایحه عفاف و حجاب هستیم.
به گزارش فارس، لایحهای با عنوان «لایحه عفاف و حجاب» از سوی دستگاه قضائی تهیه شد و بیست و هفتم اردیبهشت ماه، سخنگوی دولت اعلام کرد که لایحه پیشنهادی قوه قضائیه درباره عفاف و حجاب در هیأت دولت مورد بررسی و موافقت قرار گرفت و به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.
این در حالی است که بنا بر اعلام قوه قضائیه این لایحه پس از اصلاحات صورت گرفته از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.
عصر امروز مرکز رسانه قوه قضائیه طی پیامی اعلام کرد حدود سی روز قبل از ارسال رسمی لایحه عفاف و حجاب به دولت، پیش نویس لایحه به رئیس جمهور و رئیس مجلس ارائه و روسای قوا پس از مدتی کتبا نظرات اصلاحی خود را به رییس قوه قضائیه ارسال کردند. همچنین نظر تخصصی دستگاههای مختلف و بسیاری از کارشناسان این حوزه در تدوین لایحه گرفته شده است.
با این وجود مواد این لایحه (چه لایحه نخست پیشنهادی قوه قضائیه و چه لایحه اصلاح شده از سوی دولت) مورد انتقاد مردم، کارشناسان، حقوق دانان، اساتید دانشگاهی و… و حتی نمایندگان مجلس است.
به عنوان مثال حجتالاسلام محمد سبزی عضو فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار فارس در رابطه با این لایحه گفت: لایحه عفاف و حجاب با وجود نواقص قابل بررسی است و تلاش ما این است که نواقص آن را در مجلس برطرف کنیم.
انتظار می رود با وجود چنین مطالبه مردمی و اظهارنظرات کارشناسان و حقوقدانان نسبت به مواد لایحه عفاف و حجاب بازنگری شود.
پایان پیام/
ثبت دیدگاه