06 شهریور 1400 - 9:39
شناسه : 23013
2

علنی به نقل از ایسنا/هرمزگان نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان گفت: اتفاقات اخیر افغانستان نشان داد به آمریکایی‌ها نمی‌توان اعتماد کرد چراکه همه ما شاهد بودیم با مردم افغانستان چه کردند. آمریکا هر جا به بن‌بست برسد، تمامی نوکرانش را به حال خود رها می‌کند. حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد عبادی‌زاده صبح امروز (۶ شهریورماه) در جمع خبرنگاران، اظهار […]

پ
پ

علنی به نقل از ایسنا/هرمزگان نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان گفت: اتفاقات اخیر افغانستان نشان داد به آمریکایی‌ها نمی‌توان اعتماد کرد چراکه همه ما شاهد بودیم با مردم افغانستان چه کردند. آمریکا هر جا به بن‌بست برسد، تمامی نوکرانش را به حال خود رها می‌کند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد عبادی‌زاده صبح امروز (۶ شهریورماه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در ایام نقش‌آفرینی امام سجاد(ع) در صحنه کربلا و همچنین در بین ۲ مناسبت که منتسب به شهادت ایشان است، قرار داریم. ظلمانی‌ترین دوران در زندگی معصومین(ع) دوران امام سجاد(ع) بوده است. وقوع حادثه عاشورا و جو اختناق و خفقانی که بنی‌امیه بعد از عاشورا ایجاد کردند، شرایط را به گونه‌ای رقم زد که جریان ولایت و مکتب اهل بیت(ع) قدرت نقش‌آفرینی در جامعه را نداشت.
وی افزود: در آن زمان نیروهای مؤثر و جریان‌ساز مکتب حیات‌بخش اسلامی در خط اهل بیت(ع) در جریان عاشورا به شهادت رسیده بودند. رعب و وحشت حاکم بر جامعه نیز مجال اینکه یک جریان علنی توسط امام سجاد(ع) رهبری شود را گرفته بود. تا حدود ۴۰ سال بعد از عاشورا سکان امامت و ولایت به دستان مبارک امام سجاد(ع) بود و آن حضرت باید مرحله گذر از یک دوران سخت را رهبری می‌کردند. امام سجاد(ع) شاهد یک تقابل جدی میان اسلام خالص و اسلام بدلی بودند.
نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان اضافه کرد: اسلام بدلی همان اسلام بنی‌امیه بود که در جامعه اسلامی جولان می‌داد و امام سجاد(ع) باید در تقابل این اسلام بدلی قرار می‌گرفت که به‌مراتب از قرارگیری در مقابل کفر سخت‌تر بود.
عبادی‌زاده با بیان اینکه امام سجاد(ع) در اوج انحطاط جامعه جریان امامت و ولایت را به پیش می‌بردند، تصریح کرد: انحطاط فکری جامعه به حدی رسیده بود که به تعبیر امیرالمؤمنین(ع) حتی پوستین اسلام را نیز وارونه پوشیده بودند. امام سجاد(ع) در این مقطع کادر اسلام و شیعه و مکتب اهل بیت(ع) را بنیاد گذاشتند و یکی از روش‌هایی که دنبال کردند، رویکرد دعا بود.
وی عنوان کرد: در میان فرمایشات نورانی اهل بیت(ع) ادعیه‌ای که از امام سجاد(ع) وارد شده با سبک متفاوتی که دارد از هیچ امامی وارد نشده است. دلیل این تفاوت این است که امام سجاد(ع) از دعا به عنوان یک ابزار برای مقابله با دشمن، افشاگری، طرح مسائل اجتماعی و سیاسی، کادرسازی، انسان‌سازی و بیان حقایق نهفته استفاده کردند، چراکه ابزار علنی برای آن حضرت میسر نبود.
نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان بیان کرد: صحیفه سجادیه امام چهارم(ع) یک گنجینه و دایرة‌المعارف بسیار ارزشمند برای ما شیعیان و همه ادیان و مذاهب است. چراکه زبان صحیفه و دعا، زبان فطرت بشر است و فطرت، دین نمی‌شناسد و می‌تواند همه را مخاطب خود قرار دهد. امروز با جرئت می‌توان گفت، اگر بخواهیم مکتب اهل بیت(ع) را در سراسر دنیا ترویج کنیم و دنیا کمتر در مقابل این معارف گارد بگیرد، باید به سراغ ادعیه نورانی اهل بیت(ع) به خصوص صحیفه سجادیه برویم.
عبادی‌زاده اظهار کرد: امام خمینی(ره) از صحیفه سجادیه به عنوان قرآن صاعد یاد کرده و فرمودند: «صحیفه کامله سجادیه، نمونه کامل قرآن صاعد است و از بزرگ‌ترین مناجات عرفانی در خلوتگاه انس است که دست ما کوتاه از نیل به برکات آن است؛ آن کتابی است الهی که از سرچشمه نورالله نشئت‌گرفته و طریقه سلوک اولیای بزرگ و اوصیای عظیم‌الشأن را به اصحاب خلوتگاه الهی می‌آموزد».
وی افزود: رویکرد دیگر امام سجاد(ع) برای کادرسازی در جامعه اسلامی، مسئله انفاق است. انفاقات امام سجاد(ع) از همه ائمه اطهار بیشتر و بسیار منحصر به فرد بود. چراکه در آن دوران فقر در جامعه گسترش یافته بود و امام از این طریق می‌خواستند شرایط را به گونه‌ای پیش ببرند که مردم به خط و مکتب اهل بیت(ع) اتصال پیدا کنند. رویکرد دیگر ایشان گریه‌های حماسی و افشاگرانه‌ای بود که بنی‌امیه را رسوا می‌کرد. امام سجاد(ع) از هر فرصتی برای گریستن و گریز زدن به حادثه کربلا استفاده می‌کردند.
نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان تصریح کرد: رویکرد دیگری که امام سجاد(ع) برای کادرسازی در جامعه اسلامی در دستور کار خود قرار دادند، خرید برده‌ها و غلامان، تربیت و سپس آزاد کردن آنان بود. امام از کادرسازی علمی نیز غافل نشدند و این نیروها در آینده هسته اصلی قیام علمی امام باقر(ع) و امام صادق(ع) را تشکیل دادند.
عبادی‌زاده در ادامه با اشاره به هفته دولت، عنوان کرد: دولت جدید، دولتی تحول‌خواه است  و مبنای این تحول باید بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی باشد که نقشه راه آینده کشور است. عدالت در بیانیه گام دوم انقلاب مسئله بسیار مهمی است و مبارزه با فساد در ذیل این مسئله قرار می‌گیرد. هر چیزی که فاسد باشد، اعم از فساد فردی، اجتماعی و سیاسی، مغایر با عدالت است. نتایج این تحولات باید در سفره مردم ظاهر شود. سفره مردم تنها به خورد و خوراک ختم نمی‌شود و منظور، مسکن، اشتغال و جلب اعتماد مردم به دولت است.
وی ادامه داد: خطاب بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بیشتر به جوانان و فرهیختگان است و همه باید نقش‌آفرین بوده و به دولت تحول‌خواه کمک کنند. دولت باید مسائل را اولویت‌بندی کند و مسائل فوری مانند کسری بودجه، ثبات بازار ارز، کنترل گرانی، مسئله کرونا، کمبود آب و برق را در محور توجه خود قرار دهد.  دولت باید خود را برای نوشتن برنامه هفتم در سند چشم‌انداز ۲۰ ساله آماده کند و فرهیختگان و نخبگان می‌توانند نقش مؤثری در این زمینه داشته باشند.
نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان بیان کرد: اخیراً مسئله صدور گازوئیل و بنزین به لبنان مطرح شده که مسئله بسیار مهمی است و موجی از امید را در مردم لبنان ایجاد کرده است. با این اتفاق، انحصار شرکت‌های کشورهای عربی که در اقتصاد لبنان سهیم بودند شکسته شده و ما وارد مرحله جدیدی از ورود به اقتصاد لبنان می‌شویم. انسدادهای سیاسی که غرب درصدد ایجاد آن بود، توسط حزب‌الله لبنان در حال شکسته شدن است.
عبادی‌زاده ادامه داد: ارسال کشتی‌های سوخت به لبنان برای رژیم‌های استکباری یک بازی ۲ سر باخت است. اگر اجازه بدهند این سوخت را به مردم لبنان برسانیم، برای رژیم‌های استکباری یک شکست است و اگر اجازه ندهند نیز در برابر مردم لبنان مفتضح می‌شوند. این مسئله از هر سو برای لبنان و جمهوری اسلامی ایران برد است که ان‌شاءالله این اتفاق خواهد افتاد. اگر آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها برخورد نظامی کنند، برایشان هزینه سنگینی خواهد داشت و اگر برخورد نظامی نکنند نیز رسوایی سنگینی برایشان به دنبال خواهد داشت.
وی اظهار کرد: در اتفاقات اخیر افغانستان نیز عبرت‌هایی برای غرب‌گرایان و غرب‌گداهایی که به نظام‌های سلطه وابسته هستند، وجود دارد. عبرت اول آن است که به آمریکایی‌ها نمی‌توان اعتماد کرد چراکه همه ما شاهد بودیم با مردم افغانستان چه کردند. آمریکا هر جا به بن‌بست برسد، تمامی نوکرانش را به حال خود رها می‌کند.
نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان یادآور شد: عبرت دیگر این است که هزینه‌های آمریکا در افغانستان هدر رفت و این نشانه افول آمریکاست. با تمام پولی که هزینه کردند به تعبیر خودشان به فرار قهرمانانه روی آوردند. آمریکایی‌ها برای اشغال افغانستان مجوز سازمان ملل، شورای امنیت و … را گرفتند اما برای فرارشان به هیچ‌کدام از مجامع بین‌المللی رجوع نکردند.
انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.