شنبه پس از انتخابات، شنبه مهربانی و آمادگی برای همکاری با دولت جدید باشد
28 خرداد 1400 - 15:35
شناسه : 10425
1

ایسنا/مرکزی امام جمعه ساوه از نامزدهای انتخاباتی خواست تا پس از پایان انتخابات به قانون و نتیجه انتخابات تمکین کنند و شنبه پس از انتخابات، شنبه مهربانی و بردباری باشد. حجت‌الاسلام سید ابراهیم حسینی در خطبه های نماز جمعه ۲۸ خردادماه ساوه اظهار کرد: تا امروز رقابت انتخاباتی در جریان بود، در میدان رقابت نامزدهای […]

پ
پ

ایسنا/مرکزی امام جمعه ساوه از نامزدهای انتخاباتی خواست تا پس از پایان انتخابات به قانون و نتیجه انتخابات تمکین کنند و شنبه پس از انتخابات، شنبه مهربانی و بردباری باشد.

حجت‌الاسلام سید ابراهیم حسینی در خطبه های نماز جمعه ۲۸ خردادماه ساوه اظهار کرد: تا امروز رقابت انتخاباتی در جریان بود، در میدان رقابت نامزدهای مختلف با سلائق سیاسی متفاوت حضور داشتند و احیانا در مناظرات، بداخلاقی‌هایی شده، برخی مطالب علیه برخی کارگزاران و مسئولین گفته شد، اما از فردا روز رفاقت و همکاری و برادری برای سازندگی ایران اسلامی شروع می‌شود. برنده اصلی انتخابات ملت بزرگ ایران و بازنده حقیقی، دشمنان این نظام و کشور و مزدورانشان هستند. اقتضای ادب اسلامی و ایرانی آن است که هر کس رئیس جمهور منتخب شود، به او تبریک بگوییم و با او همکاری و اعلام همکاری کنیم. همه نامزدها و گروه‌ها که تنور انتخابات را گرم کرده‌اند، برده اند. در تفکر اسلامی، انتخابات، نامزد شدن برای خدمت است.

امام جمعه ساوه با اشاره به اینکه رای نیاوردن، شکست و باخت نیست، بلکه برد و باخت در فرهنگ غربی‌هاست که انتخابات را یک قمار سیاسی می‌دانند. پذیرش نتیجه انتخابات مصداق ادب اسلامی و ملی و حق الناس است. فتنه‌گری به هر بهانه‌ای، خیانت و گناه بزرگی در حق ملت است. انتخابات در کشور زمینه‌ای برای گردش مدیریت و تحول در ساماندهی و سیاستگذاری‌ها و تنفس مدیریتی است، به همین جهت باید زمینه اتحاد و انسجام و همدلی بیشتر و عزم قوی برای خدمتگزاری فراهم  شود.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز روز ملت ایران است، افزود: مردم در مقابله با عملیات روانی شدید دشمنان و براندازان که انتخابات را تحریم کردند و سعی کردند که مردم را از حضور در میدان دلسرد ‌کنند شیپور دفاع از وطن و انقلاب دمیدند و اعلام کردند که بی توجهی و بی‌تفاوتی به انتخابات و هم آوایی با دشمنان، نامردی و خیانت به ملت و کشور و گناه بزرگ است.

امام جمعه ساوه با بیان اینکه انتخابات مظهر حضور مردم و تبلور جمهوریت است، افزود: تعجب می‌کنیم از کسانی که از مردم دم می‌زنند و از جمهوریت دفاع می‌کنند ولی به بهانه‌های مختلف انتخابات را تحریم می‌کنند یا مردم را از موثر بودن انتخابات دلسرد می‌کنند. شما که از دموکراسی و جمهوریت دم می‌زنید، با کدام منطق مردم را به قهر با صندوق های رای و انتخابات دعوت می‌کنید.

وی با تاکید بر اینکه انتخابات در نظام اسلامی، مبتنی بر تفکر اصیل ارتباط امت با امامت و ارتباط حکومت و کارگزاران حکومت با ملت است، اظهار کرد: انتخابات در اسلام یک امر نمایشی نبوده و نقش مردم یک امر تزیینی و نمایشی نیست. حقیقتا حضور گسترده مردمی در انتخابات، پشتوانه قوی برای نظام و باعث تولید قدرت و امنیت بوده و باطل السحر فشار حداکثری و طمع ورزی دشمنان است.

وی بیان کرد: البته مردم گلایه‌هایی دارند که بر حق است و ناشی از مشکلات و احیانا تبعیض‌ها، ناکارآمدی‌ها و فساد برخی نزدیکان مسئولان و آقازاده‌هاست. اما راه حل آن قهر با صندوق رای نیست. راه حل مشکلات، انتخاب شایسته و مدیر انقلابی، جهادی و پا در میدان و مردمی است. اعتراض و گلایه‌های مردم عمدتا به اوضاع نابسامان اقتصادی و معیشتی و کارکرد ضعیف برخی مسئولان و ادارات و رانت خواری و تبعیض و فساد است. کسانی که آدرس قهر با انتخابات می‌دهند دلسوز ملت ایران نیستند، یا جاهلند یا خائن و مزدور دشمنان و بلندگوی آنان به شمار می‌روند.

حجت الاسلام حسینی افزود: اگر رای ندهیم، تحریم تشدید می شود و مذاکرات بین المللی سخت تر می شود، دولت ضعیف و بی پشتوانه ملی، قادر به حل مشکلات اقتصادی و تصمیم گیری و اقدامات مهم نخواهد بود، مبارزه با فساد پشتوانه قوی می خواهد، ایران قوی و  باعزت و اقتدار، دولت مردمی با آراء بالا نیاز دارد، رای ندادن یا رای سفید، آمریکا و دشمنان‌مان را برای اقدامات تروریستی و ضد امنیتی وسوسه می‌کند.

وی با بیان اینکه نوع مشارکت و انتخاب اصلح نیز خیلی مهم است، گفت: کسی را انتخاب کنیم که آرمان‌های انقلاب اسلامی را احیا و تقویت کند. کسی که در کارنامه او توانمندی برای حل مشکلات و مبارزه با فساد و ظرفیت تعاملی با همه دستگاههای نظام باشد. کسی که امید محرومان باشد و به جای حاشیه سازی، به درد مردم برسد. مردم از دو قطبی سازی و جناح بازی‌های سیاسی خسته شده‌اند. کسی که متناسب با بیانیه گام دوم و زمینه ساز ظهور حضرت امام مهدی (عج) باشد، یعنی عدالت گستری، فقرزدایی، شکوفایی تولید ملی، بازوی رهبری معظم انقلاب و در یک کلمه دولت کریمه ای که جبهه مقاومت و میدان استکبارستیزی را تقویت کند و بوسیله او کفار و منافقین ذلیل و سرکوب شوند.

خطیب جمعه ساوه در ادامه با اشاره به فرا رسیدن دهه کرامت و ولادت با سعادت امام رضا(ع) گفت: مهرورزی و تواضع و فروتنی از ویژگی‌های پیشوای هشتم است و او را امام رئوف و امام مهربانی ها می شناسند، آنچه که مهمترین فضیلت ائمه هدی بویژه امام رضا(ع) است، توامان کردن عبادت با سیاست اسلامی است.

وی همچنین با اشاره به فرا رسیدن ۳۱ خردادماه سالروز شهادت شهید چمران گفت: سالگرد شهید چمران دانشمند بزرگ، عارف واصل، مرد میدان جهاد و شهادت، افتخار جهان اسلام بویژه “جبهه مقاومت”، باعث عزت و افتخار شهرستان ساوه است. ای کاش مسئولین بویژه نماینده مجلس و فرماندار ساوه به مشکلات روستای چمران زادگاه این شهید والامقام بطور ویژه رسیدگی کنند.

او در پایان به منتخبین ملت توصیه کرد با توجه به شعارها و وعده وعیدهایی که در ایام انتخابات داده اند عمل کرده و وفاداری خود به وعده‌ها را ثابت کنند و شفافیت در عملکردها، صداقت در رفتار و گفتار، ولایتمداری و قانون گرایی را سرلوحه قرار دهد. بسیاری از فسادها و مشکلات ناشی از استبداد به رای و قانون گریزی و زاویه گرفتن از مسیر ولایت است.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.