سوالات مناظره دوم متنوع، کیفی و فنی‌تر بود
19 خرداد 1400 - 8:53
شناسه : 5449
0

ایسنا/خراسان رضوی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به ارزیابی خود از برگزاری دومین مناظره انتخابات ریاست جمهوری گفت: سوالات مناظره دوم به نسبت مناظره اول متنوع، کیفی و فنی‌ترومورد مطالبه مردم، شده بود. حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص طرح پیشنهاد برگزاری مناظرات دو طرفه اظهار کرد: اصلاح‌طلبان از فرصت […]

پ
پ

ایسنا/خراسان رضوی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به ارزیابی خود از برگزاری دومین مناظره انتخابات ریاست جمهوری گفت: سوالات مناظره دوم به نسبت مناظره اول متنوع، کیفی و فنی‌ترومورد مطالبه مردم، شده بود.

حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص طرح پیشنهاد برگزاری مناظرات دو طرفه اظهار کرد: اصلاح‌طلبان از فرصت مناظره برای طرح صدها شبهه و طفره رفتن از پاسخ وعدول از موضوع استفاده می‌کنند لذابه هیچ وجه نمی‌توان از مناظره برای اقناع آنان و یا تلاش در جهت پذیرفتن  اشتباه‌اتشان استفاده کرد. 

وی اضافه کرد: البته پیشنهاد برگزاری مناظره از این جهت اهمیت دارد که فرد از طریق ارائه این پیشنهاد اعلام می‌کند می‌تواند طرف مقابل را از نظر استدلالی شکست دهد اما وقتی این پیشنهاد پذیرفته نشود، این موضوع نشانه ضعف طرف مقابل است و به عنوان یک برگ برنده برای پیشنهاددهنده برگزاری مناظره به حساب خواهد آمد.

ترقی با اشاره به ارزیابی خود از برگزاری دومین مناظره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه سوالات مناظره دوم به نسبت مناظره اول متنوع، کیفی و فنی‌تر شده بود، اظهار کرد: در این مناظره همان مسائلی که مدنظر نامزدها بود، در سوالات آمده بود و در صورت پاسخ کامل به آن توسط هر نامزد، نقش تعیین کننده‌ای در شناخت مردم نسبت به کاندیداها داشت. زیرا سوالات مبتلا به مردم بود. اعتراض نامزدها در خصوص کیفیت سوالات کمی عجولانه بود چون از این سوال‌ها بی‌خبر بودند. 

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: متاسفانه عدول بعضی نامزدها از پاسخگویی به سوالات مطرح شده و حاشیه پردازی و طرح کلید واژه‌های باب طبع سلبریتی‌ها و اقشار خاکستری برای مهندسی افکار جامعه و فرار از پاسخگویی نسبت به عملکرد دولت، روش غلطی است که در این مناظرات دنبال می‌شود. 

وی با بیان اینکه توجه به مساله جوانان در این مناظره خیلی خوب، پررنگ و قوی بود و همه دغدغه‌مند جایگاه آن در ساختار حکومتی آینده بودند، خاطرنشان کرد: این موضوع نکته مثبتی به‌شمار می‌آید. همچنین طرح اشکالات ساختاری کشور در شوراهای عالی و نا هماهنگی بین دستگاه های اجرایی  بود که به آن توجه ویژه‌ای شد.

این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: کاندیداهای اصلاح‌طلب در پاسخ به عملکرد دولت فعلی به انفعال افتادند و در نقطه مقابل نامزدهای اصول‌گرا تلاش بیشتری داشتند که تحت تاثیر حاشیه‌سازی‌ها قرار نگرفته و به نقد عملکرد دولت و امیدبخشی به مردم ادامه دهند. آقای رئیسی نیز با سعه صدر موضع ناصحانه خودرا در کنار ارائه دیدگاه‌های عمل‌گرایانه نسبت به حل مشکلات کشور ادامه داد و به حاشیه‌سازی‌ها ورود پیدا نکرد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه همچنین آقای قاضی‌زاده هاشمی نسبتا به خوبی توانست برنامه خود را ارائه دهد، ادامه داد: آقایان رئیسی و جلیلی نیز در قانون‌مداری و توجه به مسائل اصلی و موضوع ریاست جمهوری به خوبی پرداختند. بقیه نامزدهای اصول‌گرا نیز مقداری به سمت پاسخ‌گویی و مقابله به مثل با جریان مقابل پرداختند و سعی داشتند حملات را خنثی کنند.

ترقی تصریح کرد: در مجموع مناظرات جامعه را یک گام به سمت تشخیص اصلح پیش برده و به نظر می‌رسد در کلیت نیز افزایش مشارکت را در پی خواهد داشت و به طور طبیعی می‌تواند به آن کمک کند. امیدوارم در روزهای آینده حساسیت مردم نسبت به انتخابات افزایش یابد.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.