دانستنیهای زائر| 12 نکته کاربردی برای بانوان در مسیر زیارت اربعین
در سفر اربعین با وجود برقراری امنیت در این کشور، بانوان باید به برخی نکات توجه داشته باشند تا در مسیر زیارت دچار مشکل نشوند.
به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، هر ساله جمعی از زائران اربعین را بانوان تشکیل میدهند که امسال پیشبینی شده بیش از ۳۵ درصد زائران اربعین کشورمان را بانوان تشکیل دهند.
بر همین اساس، تعداد موکبهای ایرانی ویژه بانوان در اربعین سال جاری افزایش یافته؛ به طوری که حدود ۲۰۰ موکب ایرانی در شهرهای مختلف عراق در خدمت بانوان است.
در سفر اربعین با وجود برقراری امنیت در این کشور، بانوان باید به برخی نکات توجه داشته باشند تا در مسیر زیارت دچار مشکل نشوند که در این بخش از «دانستنیهای زائر»به آنها میپردازیم:
۱. در سفر اربعین باید به فرهنگ کشور میزبان که عراق است، توجه شود. بنابراین، از اقدامات و فعالیتهایی که باعث ایجاد حساسیت بین عراقیها میشود، پرهیز کنید.
۲. بانوان به صورت خانوادگی و همراه با محارم خود یا در قالب گروههای کوچک به زیارت اربعین بروند.
۳.در عراق امنیت برقرار است، اما از حرکت در مسیرهای خارج از مسیر اصلی، خلوت یا حتی شلوغ بپرهیزید.
۴. به تنهایی به منازل عراقیها به ویژه دور از مسیر اصلی نروید و ترجیحا در موکبهای مسیر بیتوته کنید.
۵. از استقرار بیش از یک روز در موکبها پرهیز کنید تا سایر زائران هم امکان استراحت داشته باشند.
۶. تا حد امکان از آرایش کردن بپرهیزید و حتی اگر قرار است از ضدآفتاب استفاده کنید، در موکبها و انظار عمومی اقدام به زدن کرم ضدآفتاب نکنید.
۷. عراقیها از چادر مشکی استفاده میکنند و چندان علاقهای به استفاده از چادر رنگی به ویژه رنگ روشن ندارند. بنابراین، در طول مسیر چادر مشکی داشته باشید.
۸. محل و زمان قرار با سایر همکاروانیهای خود را قبل از رفتن به موکب مشخص کنید.
۹. در موکب و طول مسیر اصلا مباحث سیاسی و نکات تفرقهانگیز مطرح نکنید و در بحثها مشارکت نداشته باشید. بلکه به هدف اصلی که ایجاد وحدت است، تکیه کنید.
۱۰. هر غذایی برای شما میآورند، حتی مقداری اندکی هم شده مصرف کنید و از بانوان عراقی تشکر و به منظور قدردانی از زحماتشان، به کودکان هدیه بدهید.
۱۱. وسایل مورد نیاز برای سفر خود را به همراه داشته باشید و توقع ارائه هر نوع خدمتی از سوی عراقیها نداشته باشید. همچنین از همراه داشتن زیورآلات و طلا خودداری کنید.
۱۲. در موکبهای ایرانی مستقر در عراق امکانات لازم برای بانوان پیشبینی شده است. بنابراین، علاوه بر اینکه امکان استراحت و استقرار در این موکبها وجود دارد، میتوانید از امکانات ارائه شده در آنها همچون اتاق کودک و مادر، توزیع اقلام بهداشتی و حتی خدمات درمانی و طب سنتی استفاده کنید که به زودی فهرست حدود ۱۰۰ موکب ایرانی ویژه بانوان در فارس منتشر میشود.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه