جامعه‌ای که از کتاب و کتاب‌خوانی فاصله می‌گیرد باید خود را برای انحطاط آماده کند
27 آبان 1400 - 21:00
شناسه : 38810
2

علنی به نقل از ایسنا/لرستان مدیرکل زندان‌های لرستان گفت: هفته کتاب و کتاب‌خوانی، فرصت بسیار خوبی برای مرور عملکرد در این حوزه است که می‌تواند منشأ تصمیمات بهتری برای سال پیش رو باشد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی زندان‌های لرستان، در دومین روز از هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، امور […]

پ
پ

علنی به نقل از ایسنا/لرستان مدیرکل زندان‌های لرستان گفت: هفته کتاب و کتاب‌خوانی، فرصت بسیار خوبی برای مرور عملکرد در این حوزه است که می‌تواند منشأ تصمیمات بهتری برای سال پیش رو باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی زندان‌های لرستان، در دومین روز از هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، امور کتابخانه‌ها و زندان‌های لرستان، با حضور در کانون اصلاح و تربیت خرم‌آباد در نشستی مشترک بر توسعه و ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی تأکید کردند.
 عبدالمجید کشوری در این نشست ضمن استقبال از مشارکت دستگاه‌های متولی حوزه فرهنگ در برنامه‌های زندان‌ها بر ضرورت ارتباط بیشتر با مقوله‌ی مطالعه تأکید کرد.
وی گفت: کتاب وسیله‌ای است که از دیرباز در تربیت و رشد انسان‌ها نقش اساسی داشته و به همین دلیل امروز هم بیش‌ازپیش نیازمند توسعه‌ی فرهنگ کتاب‌خوانی هستیم.
مدیرکل زندان‌های لرستان تصریح کرد: یکی از عوامل افزایش آسیب‌های اجتماعی فاصله گرفتن از مطالعه و عدم آگاهی است.
وی افزود: بسیاری از افراد که ما در زندان‌ها میزبان آنان هستیم شاید به‌نوعی قربانی فاصله گرفتن از فرآیند کسب آگاهی بوده‌اند که البته این خود نیز معلول عوامل دیگری نیز است.
مدیرکل زندان‌های لرستان ادامه داد: افرادی که باید در تولید و فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی مشارکت داشته باشند متأسفانه در حال سپری کردن بهترین سال‌های خود در زندان هستند و این اتفاق تلخ قطعاً برای خانواده و جامعه خسارت آور است.
این مقام مسئول بیان داشت: مشاهده نوجوانان در مراکز تأدیبی بسیار موجب تأثر و آزرده‌خاطری است.
عضو شورای قضایی استان بیان داشت: زندانبانی از مشاغل سختی است که آسیب‌های فراوانی را نیز متوجه همکاران ما نموده است اما با این‌همه، همکاران ما حقیقتاً چیزی فراتر از وظیفه را در حال انجام هستند.
کشوری با بیان اینکه زندانی محصول جامعه است خاطرنشان کرد: نوع جرم بسیاری از زندانیان ریشه در وضعیت اقتصادی خانواده دارد و لذا رونق تولید و روان شدن حرکت چرخ اقتصادی، کاهش آسیب‌ها را نیز به دنبال خواهد داشت.
مدیرکل زندان‌های لرستان ادامه داد: امروز علی‌رغم عدم وجود زیرساخت‌های مناسب، اما با برنامه‌ریزی علمی و هدفمند ما به اشتغال ۸۰ درصدی زندانیان محکوم استان رسیدیم.
وی با بیان اینکه برای توانمند ساختن زندانیان نیازمند مشارکت جدی دستگاه‌های متولی هستیم افزود: تعامل میان دستگاه‌ها و مجموعه‌های فرهنگی؛ زمینه‌ساز تغییرات مثبتی در زندانی خواهد شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.