برخی از دستگاههای اجرایی در قانون هوای پاک کوتاهی کردند
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور، گفت: وضعیت آلودگی دربرخی شهرها از جمله کلانشهرها هشداردهنده است و تکالیف دستگاه های اجرایی ومسئول کاملا مشخص شده، اما متاسفانه در عمل به این قانون کوتاهی میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، ایرج حشمتی معاون محیط زیست کشور در ایستگاه پایش آلودگی هوا شهر آمل اظهار داشت: قانون هوای پاک 34 ماده دارد و 23 دستگاه در این قانون مسئولیت دارند.
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور افزود: قانون هوای پاک یک قانون مشارکتی است که همه بخش ها باید باهم کارکنند اما برخی از دستگاه ها به وظایف خودشان به خوبی عمل نمیکنند و متاسفانه به علت کمبود منابع تکلیف اساسی مغفول مانده است.
حشمتی درقوانین به توسعه ناوگان حمل ونقل عمومی تاکید شده است و علاوه بر آن در اسقاط خودروها یک اقدام مشترک فی مابین راه وشهرسازی، خودروسازها، صمت وپلیس وجود دارد که باید به دقت بررسی کنند.
وی درباره توسعه ایستگاه پایش آلودگی هوا در شهرهای جدید اظهار کرد: سه ایستگاه جدید پایش آلودگی هوا در شهرهای نکا، چالوس و آمل راه اندازی شده و با افتتاح این ایستگاهها تعداد 190 ایستگاه در کشور فعال شده است.
حشمتی به اولویت بندی سازمان حفاظت محیط زیست اشاره کرد و گفت: از محل دریافت 50درصدی عوارض مربوط به آلایندگی که شهرداری ها دریافت می کنند میتوان بر حسب ضرورت ایستگاه جدید پایش آلودگی هوا درشهرها راه اندازی کرد.
معاون حفاظت انسانی محیط زیست کشور به اختصاص 10 میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد ایستگاه های پایش آلودگی در مازندران اشاره کرد و گفت: برای توسعه ایستگاه های پایش آلودگی هوا درمازندران این اعتبار با مدیریت مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران بسته به نیاز شهرهای استان توزیع میشود.
وی ادامه داد: شرایط هوایی در مازندران رضایت بخش بوده و در مازندران وضعیت آب وهوا خوب است.
حشمتی با تاکید بر اینکه در کلانشهرهای کشور مشکل آلودگی هوا داریم تاکید کرد: این مشکل در تهران و اصفهان زیاد است.
انتهای پیام/.
ثبت دیدگاه