انار و خواص آن
مزاج انار، سرد و تر است.
انار شیرین؛ ملیّن و مدرّ ادرار میباشد.
خوردن آن، دو سه ساعت بعد از غذا، در گرممزاجان کمک به تخلیه معده و هضم کمک میکند.
در گرم مزاجان سبب تقویت نیروی جنسی است.
برای تقویت کبد و طحال، زردی، درد سینه، سرفه گرم، گرفتگی صدا و خارش مفید است.
انار غذاییت کمی دارد اما خون بسیار خوبی تولید میکند.
انار شیرین مخصوصاً به صورت شربت برای نرم کردن حنجره (بهبود صدا و رفع گرفتگی آن ) و مجاری هوایی خوب است.
انار ترش برای گلو و حنجره مضر است.
رب انار برای رفع ویار زنان باردار مفید است.
آشامیدن آب انار که با پیهی داخل آن گرفته باشند همراه با شکر، برای اسهال صفرا و تقویت معده و رفع یرقان (زردی) و جرب و خارش مفید است.
انار شیرین، بازکننده انسدادها و گرفتگیها است و سبب نیکو کردن رنگ چهره نیز میشود.
آب انار و رب انار برای کودکان مفید است و باعث رفع مشکلات گفتاری آنان نیز میشود.
انار شیرین نفّاخ است.
_ نشانههای بهترین نوع انار شیرین:
بهترین نوع انار شیرین، اناریست که کاملاً رسیده باشد، دانههای آن بزرگ و آبدار باشد و هسته وسط دانه، نرم و نسبتاً کوچک باشد.
بهتر است دانههای انار را با کمیاز پرهها و پیه میان دانهها بخوریم تا موجب ضعف معده نشود.
ادامه دارد….
ثبت دیدگاه