اتاق مشترک مناطق ۲۲گانه برای برخورد با معضلات اجتماعی تشکیل میشود
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی گفت: در مقطع کنونی لازم و ضروری است نقشه راهی با کمک مناطق طراحی و ترسیم شود که در این زمینه اتاق مشترکی در مناطق تهران برای برخورد با معضلات مشترک تشکیل میشود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نخستین جلسه از دومین مرحله بررسی آسیبهای اجتماعی محله هرندی و خیابان شوش در مناطق 11، 12 و 16، پس از صدور حکم ویژه به شهردار محترم تهران به عنوان نماینده ویژه رئیسجمهور در حوزه آسیبهای اجتماعی به میزبانی شهرداری منطقه 12 و به ریاست احمدی صدر مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران برگزار شد.
این جلسه با حضور احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی، سید محمد موسوی شهردار منطقه 11، وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه 12 و محمد امین سالاری پور شهردار منطقه 16 و معاونین اجتماعی این مناطق و همچنین معاونین سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.
احمدی صدر در ابتدای این نشست با اشاره به آغاز دور دوم رسیدگی به آسیب های اجتماعی مناطق 11، 12 و 16 پس از ابلاغ دستور رئیس جمهور مبنی بر انتخاب شهردار تهران به عنوان نماینده ویژه گفت: در راستای فرمایشات و دغدغههای مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت رفع و حل چالش ها و معضلات اجتماعی کلانشهر تهران، طبق دستور شهردار محترم تهران مقرر شده چالشها و مسائل مناطق 22 گانه پایتخت در خصوص پنج آسیب اجتماعی به همراه خانوادهها درگیر این معضلات دنبال شوند که در این راستا قرارگاه مشترک مناطق برای برخورد با آسیبهای اجتماعی شکل خواهد گرفت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: سینمای مستند فرآیند رسیدگی به معضلات اجتماعی را تسریع میکند
وی ضمن ابراز تأسف از اینکه سه منطقه 11، 12 و 16 بیشتر از سایر مناطق درگیر معضل معتادان متجاهر هستند، گفت: براساس دستور شهردار محترم تهران، شهرداران مناطق به عنوان فرماندههای برخورد با این چالشها معرفی میشوند و وظیفه رسیدگی و رصد اقدامات صورت گرفته و میزان پیشبرد اهداف نیز برعهده سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران است.
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی خاطر نشان کرد: مقرر شده است نماینده ویژه رئیس جمهور از دستگاه ها و سازمان های مربوطه، میزان پیشبرد اهداف را مطالبه کند و حداقل ماهی یک بار به رئیس جمهوری گزارش جدیدی از وضعیت رسیدگی و رفع مشکلات و آسیب های اجتماعی پایتخت را ارائه کند.
احمدی صدر با تاکید بر اینکه رئیس جمهور از شهردار تهران خواسته اند در مرحله اول علاوه بر رسیدگی به وضعیت و معضلات معتادین متجاهر، به وضعیت معتادین در شکل عام و گسترده نیز ورود کنند، ادامه داد: دومین موضوعی که رسیدگی به آن از سوی رئیس جمهور مورد تاکید قرار گرفته، پدیده کودکان کار و خیابان است. ما در اصناف و واحدهای صنفی و صنعتی موضوع کودک کار را داریم اما آنچا در خیابان ها دیده می شود به شکل ویژه شامل کودکان زباله گرد یا آن گروهی است که سر چهارراه ها و خیابان ها رویت می شوند.
وی با اشاره به اینکه سومین موضوع مهمی که رسیدگی به آن از سوی رئیس جمهور مورد تاکید قرار گرفته رفع معضلات متکدیان و بی خانمان هاست که به شکل ویژه در سه منطقه 11، 12 و 16 دیده می شوند، گفت: هر چند متکدیان و بی خانمان ها بیشتر در مناطق شمالی رویت می شوند اما کلونی تجمع مصرف موادمخدر این گروه در سه منطقه 11، 12 و 16 بیشتر از سایر مناطق دیده می شود که این موضوع نیز در دستور رسیدگی قرار دارد.
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی ادامه داد: چهارمین موضوع رسیدگی به وضعیت حاشیه نشینی است که برخی مناطق درگیر آن هستند. ما در منطقه 2، 4، 19، 20، 22 معضل حاشیه نشینی داریم و در منطقه 5 نیز شاهد شیوع این آسیب اجتماعی هستیم که رسیدگی به این چالش از بعد رصد و حل مفاسد اخلاقی است.
وی با بیان اینکه مناطق به تنهایی نمی توانند با چالش ها مواجه شوند، بیان کرد: در مقطع کنونی لازم و ضروری است نقشه راهی با کمک مناطق طراحی و ترسیم شود که در این زمینه اتاق مشترکی در مناطق تهران برای برخورد با معضلات مشترک تشکیل می شود.
احمدی صدر با تاکید بر اینکه عملیات برخورد با آسیب های اجتماعی باید به شکل مشترک و کلی و از همه مهمتر مستمر و هم زمان اجرا شود، گفت: اگر امروز در هرندی اقدامی کنیم، بی شک چند روز بعد معضل به سمت لویزان می رود. از همین رو اجرای طرح ها باید همزمان و یکپارچه انجام شوند و قرارگاه برخورد مشترک و همزمان شکل بگیرد.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه