ایسنا/مرکزی سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی که در انقلاب ریشه دارد، سعی کرده است تمام ظرفیت های خود را در استان و کشور جهت کمک به هرچه باشکوهتر برگزار شدن انتخابات بکار بگیرد.
علی اصغر غفاری زاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه میزان مشارکت افراد در رویدادهایی همچون انتخابات در سرنوشت هر کشور و جامعه ای تاثیرگذار است، اظهار کرد: افزایش حضور مردم در انتخابات یک کشور قدرت تصمیم گیری و چانه زنی بین المللی آن کشور و موفقیت در ارتباطات بین المللی را افزایش داده و ثمرات داخلی و خارجی بسیار را حاصل می کند.
وی اظهار کرد: در بُعد داخلی رئیس جمهوری که با پشتوانه خوبی از آرای مردمی به صحنه می آید می تواند با قدرت بیشتر، تصمیمات سازنده تر گرفته و به نوعی منطبق تر با خواست مردم حرکت کند و در نتیجه مردم سالاری به شکلی مناسبی در چنین کشوری نمود پیدا می کند.
غفاری زاده افزود: از حوزه بین المللی نیز، رئیس جمهوری که با رای قاطع برگزیده می شود، در جامعه جهانی اعتبار و قدرت بیشتری داشته و می تواند با برخورداری از پشتوانه مردمی در چانه زنی ها و تعاملات بین المللی با اقتدار وارد شود بنابراین حضور حداکثری مردم در انتخابات از نظر داخلی و خارجی حائز اهمیت فراوان است و مقام معظم رهبری هم بر این حضور حداکثری تاکید کرده اند.
وی با اشاره به شرایط کشور و دنیا اظهار کرد: کشورهای مختلف امسال به این انتخابات نگاه ویژه ای داشته و می خواهند بدانند حاصل انتخابات ایران به عنوان قدرتمندترین کشور منطقه از نظر سیاسی، نظامی و اجتماعی چیست.
وی همچنین با اشاره به تغییر نخست وزیر اسرائیل، نتیجه انتخابات در ایران را در حوزه تحولات منطقه ای برای منطقه و دنیا بسیار حائز اهمیت عنوان کرد و افزود: یکی از دشمنان سرسخت ایران از عرصه سیاست کنار رفت و این به نوعی پیروزی برای کشور ماست چرا که فردی که سال ها برای ایران خط و نشان می کشید و سعی می کرد ایران را کشوری خطرناک برای دنیا و منطقه نشان دهد، امروز از دایره قدرت کنار گذاشته شده و ایران و انقلاب همچنان با قدرت پیش می راند و این یک شکست برای این دشمن بزرگ ملت یاران است، بر این اساس حضور حداکثری مردم می تواند تاکید بیشتری بر قدرت و جایگاه ایران در دنیا و منطقه داشته باشد.
غفاری زاده در ادامه با اشاره به نقش آفرینی جهاد دانشگاهی در حوزه کمک به افزایش مشارکت مردم در انتخابات گفت: این نهاد از تمام ابزارهای خود برای ایجاد شور و شوق انتخاباتی و افزایش آگاهی مردم نسبت به اهمیت انتخابات و حضور در آن در استان و بویژه در میان دانشجویان استفاده کرده است، هرچند به دلیل شرایط کرونایی دسترسی به دانشجویان کمتر شد، ولی سعی کردیم در فضای مجازی با برنامه های مختلف افراد را به مشارکت در انتخابات تشویق کنیم.
وی با اشاره به فعالیت خبرگزاری های ایسنا و ایکنا به عنوان خبرگزاری های جهاد دانشگاهی در این عرصه و پوشش اخبار انتخابات و تولید اخبار و گزارش های مختلف برای افزایش آگاهی مردم و رساندن صدای مردم به گوش کاندیداها، اظهار کرد: مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) نیز به عنوان یکی از مراکز فعال جهاد دانشگاهی در حوزه نظرسنجی مردمی در حوزه انتخابات همچون دوره های گذشته اقدام کرده است.
غفاری زاده افزود: ایسپا به عنوانی یکی از معتبرترین منابع نظرسنجی در عرصه انتخابات فعال است و نتایج نظرسنجی های ایسپا علاوه بر رسانه های و نهادهای مختلف داخلی توسط رسانه های دیگر کشورها نیز به عنوان منبع مورد استفاده قرار می گیرد.
وی نتایج این نظرسنجی ها را در تصمیم گیری و تصمیم سازی و اطلاع مسئولان از نظریات عموم مردم موثر عنوان کرد و افزود: یکی از دلایل اقبال مردم و مسئولان به نتایج نظرسنجی های ایسپا رویکرد علمی و دقیق این مجموعه به اخذ نظرات مردم و تجزیه و تحلیل دقیق این نظرات است که از بطن جامعه بدست می آیند.
غفاری زاده تاکید کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی که در انقلاب ریشه دارد سعی کرده است تمام ظرفیت های خود را در استان و کشور جهت کمک به هرچه باشکوهتر برگزار شدن انتخابات بکار بگیرد.
وی در خصوص مطالبات جهاد دانشگاهی به عنوان یک مجموعه علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی از رئیس جمهور آینده گفت: خواست ما خواست مردم است. یکی از مهمترین مواردی که دولت آینده باید مورد توجه قرار دهد، کمتر کردن فساد اقتصادی در جامعه و برخورد با کسانی است که این مفاسد را ایجاد می کنند. قطعا حرکت عملیاتی در این مسیر باعث دلگرم شدن مردم خواهد شد.
غفاری زاده با بیان اینکه یکی از مهمترین وظایف یک رئیس جمهور برخورد قاطع با فساد است، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از نهادهای علمی کشور و استان توجه بیشتر به شرکت دانش بنیان و توجه بیشتر به توان نخبگان داخلی را از دولت آینده انتظار دارد. این نهاد به عنوان یک مجموعه نخبه پرور در کشور تا امروز نشان داده است که می شود با اتکا به ظرفیت داخلی و نیروی علمی داخل قدم های بزرگی را در حوزه های علمی برداشت.
وی گفت: زمانی کسی فکرش را هم نمی کرد که روزی در ایران بتوان در خصوص سلول های بنیادی یا همانندسازی یا درمان ناباروری به سطحی برسیم که جزو هشت کشور برتر دنیا شویم ولی جهاد دانشگاهی تمامی این امور را با کیفیت بسیار بالا و با تکیه بر ظرفیت داخلی عملیاتی کرد.
غفاری زاده افزود: جهاددانشگاهی مجموعه ای است که حداقل هزینه را برای جامعه داشته و حداکثر بازدهی را ایجاد می کند و همین نکته نشانگر لزوم توجه به این ظرفیت سرشار است. دولت باید شعاع دید خود را از محدوده نهادها، سازمان ها و شرکت های دولتی خارج کرده و باور کند که بسیاری از اقدامات بزرگ و شاخص در کشور ما بواسطه پول نفت اتفاق نیفتاده و تمام کسانی که کارهای شایسته علمی، فرهنگی اجتماعی و … در ایران انجام داده اند وابستگی به بودجه نفت و دولت نداشته اند. دولت باید بداند که قطعا توجه به این بخش ها می تواند باعث شکوفایی بیشتر کشور شود.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه