مشارکت حداکثری اراده دشمن را درهم می‌شکند 
25 خرداد 1400 - 9:48
شناسه : 7896
1

ایسنا/کرمانشاه رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان کرمانشاه گفت: اگر ملت در انتخابات مشارکت حداکثری داشته باشند، اراده دشمن درهم شکسته و مایوس می شود و در آنصورت مجبور خواهد شد در تحریم ها، تهدیدها، ترورها و… بر علیه مردم ما تجدید نظر کند. نامدار یوسفوند در گفت و گو با […]

پ
پ

ایسنا/کرمانشاه رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان کرمانشاه گفت: اگر ملت در انتخابات مشارکت حداکثری داشته باشند، اراده دشمن درهم شکسته و مایوس می شود و در آنصورت مجبور خواهد شد در تحریم ها، تهدیدها، ترورها و… بر علیه مردم ما تجدید نظر کند.

نامدار یوسفوند در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به در پیش بودن انتخابات ۲۸ خرداد، بر لزوم مشارکت جدی و گسترده آحاد مردم در این انتخابات تاکید کرد و افزود: ضرورت دارد همه مردم مشارکت حداکثری، آگاهانه و مسئولانه ای در انتخابات پیش رو داشته باشند.

وی درخصوص چرایی اهمیت حضور گسترده مردم در این انتخابات اظهار کرد: دشمن طی  این 42 سال از عمر انقلاب اسلامی همواره با تحریم ها، تهدیدها، ترورها و جنگ ترکیبی نرم ( جنگ روانی، رسانه ای، فرهنگی و شناختی) تلاش کرده تا انسجام ملی ما را تضعیف کرده و ملت را نسبت به ادامه راه که رسیدن به استقلال همه جانبه، آزادی از بند وابستگی و نیل به اهداف و آرمان های انقلاب است دلسرد کند، لذا دلگرمی و شوق ملت ما برای تقویت انسجام ملی در صحنه انتخابات، باطل السحر دشمن و درهم کوبنده نقشه او خواهد بود.  

وی شکل گیری یک دولت قدرتمند را از دیگر نتایج مشارکت گسترده مردم در انتخابات دانست و افزود: امروز آحاد ملت به خوبی می دانند که در برهه حساسی از حیات ملی خود  قرار داریم، برهه ای که در آن وارد گام دوم انقلاب شده ایم و ضرورت ورود به این مرحله خودسازی و دولت پردازی است.

یوسفوند اضافه کرد: هرچند تا این مرحله در سیستم های اجرایی کشور نواقص و بعضا ناکارآمدی داشته ایم، اما در چهله دوم انقلاب باید یک اراده ملی همراه با نظارت عمومی برای تحقق دولت در تراز ملت ایران و انقلاب اسلامی شکل‌ گیرد. براین اساس هر کدام از آحاد جامعه باید بر خود لازم بدانند برای تحقق این هدف در انتخابات شرکت کنند تا دولتی قدرتمند، کارآمد و با پشتوانه مردم شکل گیرد.

وی شرکت در انتخابات را یک وظیفه وجدانی و اخلاقی و دینی دانست و افزود: هرچند برخلاف برخی کشورها در نظام جمهوری اسلامی ایران شرکت در انتخابات به شکل یک قانون تکلیف نشده، اما از نظر وجدانی و اخلاقی و دینی یک وظیفه است، لذا چون همه ما  به این کشور و نظام تعلق خاطر داریم باید احساس تکلیف کنیم و در انتخابات حضوری پررنگ و معنادار داشته باشیم و با خلق یک حماسه دیگر عِرق ملی خود را به جهانیان نشان دهیم.

رییس بسیج اساتید کرمانشاه در ادامه با اظهار امیدواری نسبت به شرکت همه اقشار جامعه در اقصی نقاط کشور، بر  مشارکت پر رنگ و افتخارآفرین کرمانشاهیان در انتخابات تاکید کرد و با انتطار از مشارکت با نصاب بالاتر و بیشتر نسبت به سایر مناطق کشور، گفت: این استان پهلوان پرور بعنوان سینه ستبر کشور و مردم آن بعنوان قهرمانان میدان شجاعت و دلیری سابقه هشت سال دفاع مقدس را دارند و اکنون هم برای دفاع از انقلاب و منافع ملی، مردم استان باید در رقابت با سایر استانها مشارکت بیشتری نشان دهند. 

وی افزود: از طرفی مشکلاتی مانند بیکاری، تورم، گرانی، فقر و … استان ما را هم تحت تاثیر قرار داده، لذا برای ریشه کنی این مشکلات باید با رویکرد حل المسائلی به موضوع نظر افکند و با مشارکت حداکثری و انتخاب درست و دقیق چاره اندیشی کرد.

وی تاکید کرد: قطعا قهر با صندوق آراء حل کننده هیچکدام از مشکلات مردم نخواهد بود، بلکه مشکلات را حادتر هم خواهد کرد.  

این عضو هیات علمی دانشگاه اظهار کرد: لازمه یک مشارکت حداکثری، مسئولانه، موثر و کارساز  این است که ما مردم در عرصه نظارت عمومی، ارائه راهکار و مطالبه گری پس از انتخابات هم در صحنه حضور پیدا کنیم تا آینده‌ای خوب و امیدوار کننده را برای کشور و استان رقم بزنیم.

یوسفوند در ادامه به تاثیر مشارکت حداکثری بر جایگاه کشورمان در روابط بین الملل هم اشاره کرد و افزود: مشارکت حداکثری جایگاه سیاسی و جهانی ما را در دنیا محکم تر نموده و وزن آن را افزون‌تر می کند و پشتوانه ای خواهد بود برای نمایندگان کشورمان تا در رایزنی ها و مذاکرات خود در سطح دنیا چانه زنی بالایی داشته باشند و در دفاع از ملک و حقوق ملت لکنت زبان نداشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: رئیس جمهوری که با پشتوانه آراء قوی مردم روی کار بیاید، در روابط بین الملل از حق مردم ایران محکم‌تر دفاع خواهد کرد و می تواند با قوت و قدرت بیشتری چهره درخشان کشورمان را به جهانیان نشان دهد.

رئیس بسیج اساتید کرمانشاه در ادامه در خصوص چگونگی شناخت کاندیدای اصلح هم گفت: شناخت کاندیدای ارجح کار چندان سختی نیست و با کمی دقت و ریزبینی می توان فرد اصلح را شناخت.  با نگاهی در افق علائق و منافع ملی، سنجش کارنامه ها و برنامه ها، جایگاه و کارآمدی ها و خارج از باندگرایی می توان فرد مطلوب را پیدا کرد.  

وی افزود: فردی که خود کارآمدی برای حل مسائل و مشکلات کشور دارد و در عین حال بتواند با انسجام بخشی، ظرفیت بیشتری از نیروهای کارآمد را مورد استفاده قرار دهد مطلوب شرایط کشور خواهد بود.  توانایی مبارزه جدی با فساد و مصمم جهت اقامه و اجرای عدالت در جامعه نیاز فوری و در عین حال همیشگی کشور است، لذا این ویژگی را  مردم می توانند در داوطلبین شناسایی کنند و مورد سنجش قرار دهند.

وی ادامه داد: آن داوطلبی که حرف دل مردم را بفهمد، یاور رهبر در  تحقق اقتصاد مقاومتی و  مصمم جهت مبارزه با فقر، تبعیض و فساد باشد، از اراده لازم برای سامان دادن به معیشت مردم و اقتصاد کشور برخوردار باشد، توان استفاده از ظرفیت عظیم و کارساز جوانان را داشته باشد و به آنها بها بدهد و  بطور خلاصه کارآمد و توان حل مسائل اورژانسی کشور را داشته باشد، اصلح است.

یوسفوند متذکر شد: در انتخاب رئیس جمهور باید نگاه پرسپولیسی و استقلالی را خط بزنیم و تنها نگاه ملی داشته باشیم.

انتهای پیام

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.