ایسنا/خراسان جنوبی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ظرفیتهای شهرستانها را شناسایی کردهایم و بر اساس آن به تعداد شهرستانهای کشور، پایتخت خواهیم داشت.
سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، امروز دوشنبه ۲۴ خرداد در گفتوگوی انتخاباتی با مردم خراسان جنوبی گفت: برنامه ما این است که به تعداد شهرستانهای کشور پایتخت داشته باشیم یعنی اختیاراتی که در پایتخت وجود دارد به استانها هم داده شود و اختیارات هیأت وزیران به فرمانداران تفویض شود.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در این برنامه پتانسیلها و داشته های هر شهرستان شناسایی شده و هر شهرستان در یک زمینه خاص که در آن سرآمد دیگر شهرستانهاست، به پایتخت همان ظرفیت تبدیل می شود، و برای این ظرفیت، سرمایهگذاری منابع بانکی کشور و اولویت نظام آموزشی، گمرک و تجارت داخلی و بین المللی در اختیار داشته باشد.
وی بیان کرد: همچنین در این برنامه مجموعه بودجه دستگاههای مختلف جمع و سرانه هر شهرستان در اختیار فرماندار و شورای برنامه ریزی شهرستان قرار میگیرد تا اختیار منابع مالی شهرستان در خود شهرستان باشد.
نامزد سیزدهمین دورهی انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از سوء مدیریت در کنترل بیماری کرونا در کشور گفت: بیش از ۸۰ هزار نفر از مردم کشور بر اثر بیماری کرونا فوت کردند درحالی که در خیلی از کشورهای دنیا با قاطعیت در مدیریت و با یک مدیریت عالمانه، مسئله کرونا بحرانی نشد.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به عدم توازن و ایجاد تبعیض گسترده در صد سال اخیر در کشور گفت: تمام قدرت و منابع در تهران جمع شده است و با همین حال بیش از نیمی از جمعیت ۱۴ میلیون نفری تهران حاشیه نشین هستند و این تبعیض گسترده ناشی از تورم مزمن است.
وی مسئله سربازی را تلف شدن نیروی انسانی جوان و نخبه شهرستانها دانست و گفت: من دنبال این هستم که سربازی اجباری لغو شود و به صورت حرفهای و داوطلبانه شکل بگیرد.
نامزد سیزدهمین دورهی انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه باید مسئولان محلی توسط شما انتخاب شوند و به شما پاسخگو باشند گفت: انتخاب استاندار باید با نظر نخبگان استان صورت گیرد.
قاضی زاده هاشمی افزود: سامانهای الکترونیک طراحی کردیم که اگر یک سوم مردم استانی و شهرستانی از مدیری اعلام نارضایتی بکند در صورت تایید در سامانه عزل میشود.
نامزد سیزدهمین دورهی انتخابات ریاست جمهوری از بین بردن تبعیضها و فساد با از بین بردن رانت و از بین بردن قبیله گرایی، تبار گرایی، ایجاد شایستهسالاری و بودن با مردم را از اهداف “دولت سلام” دانست.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به ظرفیتهای شهرستانهای خراسان جنوبی، نبود واحدهای بزرگ صنعتی و معدنی، شبکه حمل و نقل و گاز، کمبود آب، نیاز به فرودگاه بین المللی و منطقه ویژه و گمرک و کارخانجات فراوری سنگهای معدنی، جلوگیری از مهاجرت گسترده به خاطر بیکاری و نیاز به افزایش امکانات بهداشتی درمانی را از نیازمندیهای خراسان جنوبی دانست و برای توسعه صنایع مرتبط با محصولات راهبردی زرشک و زعفران، استفاده از ظرفیت گردشگری، رونق بازارچههای مرزی، احداث مزرعه تولید برق از انرژی خورشیدی، فرآوری گیاهان دارویی، صادرات محصولات و افزایش تولید گوشت شتر و ماهی در این استان قول داد.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه