نظارت بر حلیت غذای رستوران‌ها
16 اسفند 1403 - 13:54
شناسه : 75794
0

رییس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو از همکاری این مرکز با معاونت بهداشت برای نظارت بر حلیت غذاهای عرضه‌شده در رستوران‌ها خبر داد و بر لزوم استفاده از مواد اولیه دارای تأییدیه‌های لازم تأکید کرد.

پ
پ

رییس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو از همکاری این مرکز با معاونت بهداشت برای نظارت بر حلیت غذاهای عرضه‌شده در رستوران‌ها خبر داد و بر لزوم استفاده از مواد اولیه دارای تأییدیه‌های لازم تأکید کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.