امید آفرینی از مهترین وظایف مدیران کشور است
24 خرداد 1400 - 13:34
شناسه : 7567
0

ایسنا/یزد رئیس کل دادگستری استان یزد امید آفرینی را از مهترین وظایف مدیران در کشور ذکر کرد و گفت: باید حربه‌ی یأس‌آفرینی دشمن را شکست و مردم را برای مشارکت در سرنوشت خودشان به صحنه آورد. «غلامعلی دهشیری» در نشست روشنگری و بصیرت ادارات استان یزد که به همت پایگاه بسیج شهیدین دادگستری برگزار شد، […]

پ
پ

ایسنا/یزد رئیس کل دادگستری استان یزد امید آفرینی را از مهترین وظایف مدیران در کشور ذکر کرد و گفت: باید حربه‌ی یأس‌آفرینی دشمن را شکست و مردم را برای مشارکت در سرنوشت خودشان به صحنه آورد.

«غلامعلی دهشیری» در نشست روشنگری و بصیرت ادارات استان یزد که به همت پایگاه بسیج شهیدین دادگستری برگزار شد، گفت: شکل گیری یک انتخابات پرشور و باشکوه نیازمند چهار رکن امنیت، سلامت، مشارکت و رقابت سالم است که همه آحاد جامعه و مدیران باید در تحقق این چهار رکن تلاش کنند.

وی افزود: تأمین امنیت انتخابات با تلاش نیروهای قضایی، امنیتی، اطلاعاتی، نظامی و انتظامی صورت می‌گیرد و تأمین سلامت و رقابت سالم با امانت داری، وظیفه شناسی، مسئولیت پذیری، تدین و تعهد مجریان و ناظران محقق می‌شود.

وی تصریح کرد: ۲۸ خرداد سال جاری یکی از روزهای حساس این کشور است که سرنوشت ۴ یا ۸ سال آتی کشور و شاید به لحاظ برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های کلان، سرنوشت آینده کشور رقم خواهد خورد.

این مقام قضایی، امید آفرینی را از مهترین وظایف مدیران در کشور دانست و بیان کرد: در حالی که معاندین، منافقین، دشمنان و مزدوران داخلی با یأس آفرینی در پی ایجاد افتراق بین مردم و صندوق های رأی هستند، باید این حربه را شکست و مردم را برای مشارکت در سرنوشت خودشان به صحنه آورد.

وی افزود: دشمن و بدخواهان با مثلث تحقیر، تحریف و تردید در پی ناکارآمد نشان دادن نظام اسلامی هستند اما مدیران جهادی و انقلابی باید با کار مضاعف و خدمت بی منت شگردهای دشمنان را خنثی نمایند.

رئیس کل دادگستری استان با اشاره به برخی از بی تدبیری ها،  ضعف در مدیریت ها و برخی کارشکنی ها اظهار داشت: برخی از عوامل، سختی هایی را بر مردم وارد کرده و تنگناهای معیشتی بسیاری را پیش روی مردم نهاده اند، اما الان وقت آن رسیده که با مشارکت حداکثری مردم و انتخاب نامزد اصلح و تغییر سیاست ها و رویکردها از سختی های مردم کاست و مشکلات آنان را حل کرد.

وی بر انتخاب اصلح توسط مردم با توجه معیار های تعیین اصلح اشاره کرد و گفت: توجه به کارنامه کاری، داشتن برنامه مدن اجرایی و سوابق مدیریتی نامزدها و یا تحقیق از افراد مطلع می تواند مردم را در شناخت و انتخاب فرد اصلح کمک نماید.

دهشیری بر بصیرت افزایی در جامعه تأکید و اظهار کرد: بصیرت به معنای فراست عمیق، هوشمندی، تیزبینی و زیرکی است که فرد می تواند با درک صحیح، اوضاع را رصد و با توجه به تمامی جوانب کار، بهترین تصمیم را اتخاذ نماید.

وی داشتن درک درست از موضوع در بین تعارض ها و تضاد ها و گرفتن تصمیم صحیح را شاخصه افراد بصیر ذکر و ابراز کرد: افراد بصیر در آشفتگی‌های اجتماعی و در عین پیچیدگی پدیده‌ها، راه و مسیر درست را تشخیص می دهند و می توانند سایر افراد جامعه را راهنمایی کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان یزد، دهشیری در پایان نیز دشمن شناسی را از ضروریات شرایط فعلی جامعه دانست و گفت: اگر افراد جامعه دشمن شناس باشند می‌توانند که تشخیص دهند که دشمنان چه افرادی را بیشتر تخریب می‌کنند و از روی کار آمدن چه افرادی اظهار عجز و تأسف می‌کنند.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.