روسای ستادهای انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری در استان مرکزی از مناظرات گفتند
24 خرداد 1400 - 11:42
شناسه : 7499
0

ایسنا/مرکزی مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، در سه نوبت در تاریخ‌های شنبه ۱۵ خرداد با موضوع اقتصادی، سه‌شنبه ۱۸ خرداد با موضوع فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و شنبه ۲۲ خرداد با موضوع دغدغه‌های مردم برگزار شد و هر کدام از نامزدها بیش از سه ساعت فرصت برای پاسخ به سوالات و طرح موضوعات و برنامه‌هایشان […]

پ
پ

ایسنا/مرکزی مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، در سه نوبت در تاریخ‌های شنبه ۱۵ خرداد با موضوع اقتصادی، سه‌شنبه ۱۸ خرداد با موضوع فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و شنبه ۲۲ خرداد با موضوع دغدغه‌های مردم برگزار شد و هر کدام از نامزدها بیش از سه ساعت فرصت برای پاسخ به سوالات و طرح موضوعات و برنامه‌هایشان داشتند.

هر کدام از هفت کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در مهلت و فرصت تعیین شده نقدها، برنامه ها و وعده‌های خود را طرح کردند و در فواصلی از مناظره نیز، وقت خود را صرف انتقاد به دیگر کاندیدا ‌کردند. نظرات مختلفی در خصوص نحوه برگزاری مناظره و عملکرد کاندیدها در مناظره مطرح شد. بسیاری از مردم و سیاسیون شیوه کاندیداها را روال درستی برای مناظره نمی‌دانستند و برخی از چنین عملکردی بین کاندیداها استقبال کردند، برخی نیز به شیوه برگزاری و عملکرد تلویزیون نقد کردند.

روسای ستادهای انتخاباتی این هفت کاندیدا در استان مرکزی نیز هر کدام دیدگاه متفاوتی نسبت به این مناظرات داشتند.

باید سوالات بهتری مطرح می‌شد

حجت‌الاسلام حجت‌الله هاشمی رییس ستاد محسن مهرعلیزاده در استان مرکزی در خصوص مناظره‌ها با اشاره به اینکه از نظر من فضای مناظرات خوب بود، به ایسنا گفت: البته این فضا می‌توانست بهتر باشد و باید سوالات بهتری مطرح می‌شد.

وی با بیان اینکه مسلما اگر سوالات بهتری طرح می‌شد نامزدها بهتر می‌توانستند پاسخگو باشند و رویکرد و برنامه‌های خود را منعکس کنند، گفت: به طور نسبی نامزدها در معرفی خود خوب ظاهر شدند و شاید برگزاری این مناظره‌ها بتواند کمک خوبی برای انتخاب بهتر به مردم داشته باشد.

هاشمی بیان کرد: مسلما در همه مناظره‌ها طرح مسائل و نقدها صورت می گیرد، هر هفت نامزد انتخابات ریاست جمهوری سابقه مدیریت و فعالیت در طول ۴۰ سال اخیر را داشته‌اند و با اشراف نسبت به مسائل کشور وارد این مناظرات شدند و به نظر می‌رسد که حامیان این نامزدها بیشتر مباحث را به سمت فضای رقابتی بردند.

وی با تاکید بر اینکه این مناظرات در واقع فرصتی برای شفاف سازی و آشکارسازی رویکردهای فکری و بینش ها و عملکرد و برنامه های نامزدهاست، اظهار کرد: آقای مهرعلیزاده در این مناظرات عملکرد نسبتا خوبی داشت و تقریبا موفق شد که برنامه های خود را به مردم منعکس کند.

روش مناظرات نامناسب و زمان ناکافی بود

به گزارش ایسنا، توکلی رییس ستاد سعید جلیلی در استان مرکزی به ایسنا گفت: در کل، روش مناظرات روش مناسبی نبود و فضای مناظره به گونه ای نبود که نامزدها بتوانند برنامه های خود را به خوبی ارائه کنند، چراکه زمان صحبت کوتاه بود.

وی تصریح کرد: طبق نظرسنجی و بررسی صورت گرفته در طول مناظرات، آقای جلیلی نشان داد که با برنامه ترین کاندیدا بوده و تمامی این برنامه ها بر روی سایت شخصی وی نیز قرار دارد.

توکلی با تاکید بر اینکه فضای مناظرات به شکلی بود که توانایی اجرایی کاندیداها مشخص نشد، گفت: متاسفانه برخی از کاندیداها فضایی را ایجاد کردند که بتوانند از آن به نفع خود استفاده کنند  در واقع دست به تخریب زدند که این روش به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

صدا و سیما به همه فرصت یکسان داد

غفاری رییس ستاد امیرحسین قاضی زاده هاشمی در استان مرکزی نیز درخصوص روند برگزاری مناظرات به ایسنا گفت: روال و برنامه ریزی صدا و سیما به شکلی بود که به همه افراد فرصتی یکسان اختصاص یابد و البته تجربه مناظرات قبلی که شاکله ای چالشی به خود گرفته بودند باعث شد که مردم علاقه و اقبال زیادی به دیدن این مناظرات داشته باشند به همین دلیل با توجه به اقبال عمومی، قاضی زاده هاشمی این فرصت را مغتنم شمرد و بیشترین زمان خود را به ارائه برنامه ها اختصاص داد.

وی با بیان اینکه همه ما در یک کشور هستیم و اگر ایرادی وجود دارد به همه ما باز می گردد، افزود: مهم این است که دست به انتخابی درست بزنیم تا ۴ سال بعد افسوس نخوریم که چرا به شخص دیگری رای ندادیم.

غفاری با بیان اینکه یکی از نامزدها برای تخریب آمده بود و در واقع دست به تخریب و تهمت می زد و در این مسیر حرکت می‌کرد تا از این فضا و نمد کلاهی برای خود بسازد، اضافه کرد: فضای مناظرات اخیر به شکلی بود که حتی برخی از نامزدها نسبت به تخریب ها تذکر دادند و اعلام کردند که این مناظرات برای ارائه برنامه است، اما برخی با حرکت به سمت تخریب برنامه ای ارائه نمی کردند، البته نظرسنجی ها نشان داد که قاضی زاده هاشمی نسبت به دیگر نامزدها زمان بیشتری را به ارائه برنامه های خود اختصاص داد و خوشبختانه در نظرسنجی ها نیز پیشرفت قابل قبولی داشته است.

تصویر کاریکاتور گونه از مناظره شاهد بودیم

به گزارش ایسنا، سعید نادری رییس ستاد عبدالناصر همتی در استان مرکزی نیز در خصوص مناظرات اظهار کرد: واقعیت این است که برنامه و مناظره ترتیب داده شده به شکلی بود که اجازه طرح مباحث اساسی داده نشد و شرایط به شکلی هدایت شد که در واقع فقط شکل و صورتی از مناظره ارائه شد.

وی تصریح کرد: متاسفانه در این مناظرات هیچ یک از نامزدها به دنبال اقناع مردم و جلب آنها برای حضور در پای صندوق های رای نبودند و کاملا تصویری کاریکاتور گونه از مناظرات را شاهد بودیم که برای شان مردم ایران خجالت آور بود و این مناظرات در شبکه های اجتماعی با مسابقه هفته و برنامه های این چنینی مقایسه شد.

نادری با بیان اینکه در مناظرات بویژه مناظره سوم کاندیداها بویژه جناح اصولگرا نشان دادند که برنامه روشنی برای کشور ندارند، گفت: نامزدها بدون پرداختن به مسائل و مشکلات اصلی کشور و ریشه این مشکلات تنها وعده دادند، در حالی که تنها آقای همتی مشکلات و ریشه مسائل کشور را مطرح و تاکید کرد که تا زمانی که با دنیا در ارتباط نباشیم نمی توان بسیاری از مشکلات را حل کرد.

وی افزود: همتی در مناظرات صادقانه موارد را مطرح کرد و از مردم خواست که حواسشان به افرادی که در یک دوره با برجام و FATF مشکل داشتند و امروز براساس جو انتخاباتی یا نیت درونی خود از آن حمایت می کنند جمع باشد.

رییس ستاد انتخاباتی عبدالناصر همتی در استان مرکزی اظهار کرد: ساختار نامناسب و معیوب مناظرات به شکلی بود که امکان ارائه برنامه ها وجود نداشت اما همتی حرف‌هایی که نیاز بود را گفت و هر چه در آینده اتفاق بیفتد به تصمیم و نظر مردم بستگی دارد.

رضایی خارج از حواشی از زمان استفاده کرد

نبیونی رییس ستاد انتخاباتی محسن رضایی در استان مرکزی نیز با اشاره به اینکه مناظره سوم بسیار عالی بود و آن چیزی که مدنظر دکتر رضایی بود مطرح شد، گفت: این نامزد انتخابات سیزدهم ریاست جمهوری در حدی که زمان اجازه داد برنامه های خود را توضیح داد و در فضایی خارج از حواشی موارد اصلی مطرح شد، البته فضای مناظره به شکل مناسبی پیش رفت و باید منتظر نظر مردم بود هرچند برآیند ستاد از عملکرد اقای رضایی در مناظرات مطلوب است.

وی افزود: ستاد دکتر رضایی در استان مرکزی نیز تمام تلاش خود را برای انعکاس اهداف و برنامه های وی از جمله پرداخت یارانه ۴۵۰ هزار تومانی به ۴۰ میلیون نفر و پرداخت حقوق ماهانه به ۱۰ میلیون زن خانه دار در کشور که تمامی منابع و جزئیات آن در مناظرات مطرح شد، به کار گرفت.

نبیونی با بیان اینکه امیدواریم که فضای استان قدری انتخاباتی تر و پرشورتر باشد، تصریح کرد: هنوز شور و حال انتخاباتی در استان شکل نگرفته و تنها حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد مردم در میدان هستند، اما همه تلاش خود را فارغ از نتیجه برای حضور مردم در روز انتخابات ۲۸ خردادماه به کار می گیریم.

به گزارش ایسنا، سه مرحله مناظره برای هفت کاندیدای ریاست جمهوری برگزار شد و هر فردی از دیدگاه خود نظری متفاوت به این مناظرات داشت، اما مسلما این مردم هستند که باید تصمصم نهایی را بگیرند، قطعا ۱۰ ساعت زمان برای تبیین برنامه ها و تعیین سرنوشت چهارساله کشور زمان بسیار کمی است اما قطعا مردم با ارزیابی عملکردها می توانند بهترین انتخاب را داشته باشند.

در حال حاضر ستاد ۶ کاندیدای ریاست جمهوری در استان مرکزی فعال است و پیگیری خبرگزاری ایسنا برای دریافت نظرات نوازنی رییس ستاد آیت الله رییسی در استان مرکزی به نتیجه نرسید، به همین دلیل در این گزارش تنها نظر روسای پنج ستاد فعال در استان مرکزی اخذ شد.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.