معرفی کتاب “نسبت دین و دنیا” (بررسی و نقد نظریه سکولاریسم) به قلم آیت الله جوادی آملی
01 آذر 1402 - 21:36
شناسه : 66270
5

معرفی کتاب “نسبت دین و دنیا” (بررسی و نقد نظریه سکولاریسم) به قلم آیت الله جوادی آملی آیا دین و سیاست، دین و حکومت، دین و اقتصاد، دین و فرهنگ و دین و ملیت می‌توانند در کنار هم قرار گیرند؟ آیا سیاست، حکومت، اقتصاد، فرهنگ و ملیت که از مظاهر ظاهر دنیایند می‌توانند در کنار […]

پ
پ

معرفی کتاب “نسبت دین و دنیا” (بررسی و نقد نظریه سکولاریسم) به قلم آیت الله جوادی آملی

آیا دین و سیاست، دین و حکومت، دین و اقتصاد، دین و فرهنگ و دین و ملیت می‌توانند در کنار هم قرار گیرند؟

آیا سیاست، حکومت، اقتصاد، فرهنگ و ملیت که از مظاهر ظاهر دنیایند می‌توانند در کنار دین قرار گیرند و زندگی مسالمت آمیزی داشته باشند؟

آیا پدیده‌های نوین در جامعه بشری همانند علم‌گرایی، عقل‌گرایی و انسان‌مداری می‌توانند مبنای مباینت و جدایی دین از دنیا یا بالعکس باشند؟

و سوالاتی از این قبیل که پاسخ‌های مستدل می‌طلبند.

_ این کتاب به نوبه خود، جوابی است به پرسش‌های فوق که بی‌شک اندیشه‌ها و افکار لایق لاحق در تکمیل و افزایش توان فوق، اثرگذار خواهد بود.

IMG_20231122_210006_114

_ بخشی از کتاب:

پیامبران (علیهم‌السلام)، این طلایه‌داران وحی و پرچم‌داران سعادت، صلا دهندگان صلح دین و دنیایند؛ ولی شیاطین بر طبل تفرقه و جدایی می‌کوبند.

آنان دین را که خورشید اندیشه و سرچشمه تفکر است از دنیا که تشنه آن فروغ و طالب آن طلوع زرّین است، جدا می‌خواهند تا هر دو افسرده گردند.

این در حالی است که گُسست روح دین از تن دنیا، مایه پوسیدگی بدن و پایه افسردگی جان انسانی است.

رسالت بزرگ جامعه نواندیشی که بر بنیان‌های استوار دین، خانه‌های دنیا را یکی پس از دیگری روشن می‌کند، این است که اندیشه جدایی دین و دنیا را باطل نموده و همه گزاره‌های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، ملّی و… را با آموزه‌های والای دینی بیاراید.

2018-11-14-19-12-18_0003_0-500x500nfrQBmp

_ اثر ارزشمند «نسبت دین و دنیا» ضمن بررسی و نقد نظریه سکولاریزم، در جهت اُلفت حقیقی، صحیح و منطقی بین دین و دنیا گام برمی‌دارد.

_ کتاب حاضر در پنج فصل تدوین گشته که به ترتیب عبارت است از:

کلیات، مفهوم سکولاریزم، حکومت دینی، زمینه‌های پیدایی سکولاریزم، بررسی دلایل سکولاریزم، دلایل بطلان سکولاریزم، نگرش‌های تطبیقی میان دیدگاه‌های اسلام و سکولاریزم و…

ف.یوسفی

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.