جایزه مصطفی نماد مرجعیت علمی ایران است
07 مهر 1402 - 21:45
شناسه : 64695
3

جایزه مصطفی نماد مرجعیت علمی ایران است رییس شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی گفت: مقام معظم رهبری همواره پیگیر هستند مرجعیت جمهوری اسلامی در حوزه علمی باشد؛ یکی از ارکان مرجعیت این است که برنامه های بزرگ بین المللی از جنس جایزه داشته باشیم. – اخبار اجتماعی – به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، دکتر […]

پ
پ

جایزه مصطفی نماد مرجعیت علمی ایران است

رییس شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی گفت: مقام معظم رهبری همواره پیگیر هستند مرجعیت جمهوری اسلامی در حوزه علمی باشد؛ یکی از ارکان مرجعیت این است که برنامه های بزرگ بین المللی از جنس جایزه داشته باشیم.

– اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و رئیس شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی (ص) در افتتاحیه پنجمین دوره جایزه مصطفی در شهر اصفهان اظهار کرد: افتخار داریم در پنجمین دوره جایزه مصطفی در استان اصفهان میزبان باشیم.

وی افزود: سیاست راهبردی توسعه علم و فناوری در همه حوزه ها از مهم ترین ارکان سیاست‌گذاری مقام معظم رهبری از اول انقلاب بوده است؛ نتیجه این سیاست در‌راستای ارزش فناوری بوده که ایرانِ امروز را به قدرت بزرگ و صاحبان فناوری دارای شرکت‌های دانش بنیان تبدیل کرده است.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری همواره پیگیر هستند مرجعیت جمهوری اسلامی در حوزه علمی باشد؛ یکی از ارکان مرجعیت این است که برنامه های بزرگ بین المللی از جنس جایزه داشته باشیم. این جایزه ابتکار شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 91 بوده که امسال پنجمین دوره آن برگزار شد.

وی با بیان اینکه تاکنون جایزه مصطفی به 14 دانشمند برتر اعطا شده است، عنوان کرد: این جایزه از قول مجله معتبر ساینس به عنوان جایزه نوبل کشورهای اسلامی مطرح شده است.

دهقانی فیروزآبادی افزود: معتقدیم که جایزه مصطفی حداقل 3 کار مهم را انجام داده است؛ اول اینکه 2613 دانشمند در 110 کشور شناسایی شده است و از این تعداد 5 نفر برگزیده شدند که در ایجاد علم نافع تلاش کردند و استاندارد سازی علم صورت گرفته است که این استاندارد سازی توسط بنیاد مصطفی انجام شده است.

وی با اشاره به تاثیر دوم جایزه مصطفی گفت: نکته دوم فایده جایزه، شناسایی و نشان دادن توان جمهوری اسلامی در توسعه علم است؛ وقتی دانشمندان از کشورهای متعدد داریم اتفاق بعدی تصویر جمهوری اسلامی ایران در تولید علم و در راستای حمایت از تولید علم نافع بهتر می شود.

وی ادامه داد: همچنین سومین اتفاق فایده جایزه، ارتباطات بین المللی است؛ این جایزه رویدادهایی مانند کنز یا استپ را دارد که همان باعث تبادل علم و فناوری می شود.

به گفته وی، این اتفاقات و ارتباطات بین دانشمندان، زمینه پخش و ایجادکننده زیرساخت فناوری و توسعه اقتصاد دانش بنیان بین کشورهای اسلامی خواهد بود.

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.