نقش انحرافات تاریخی در حادثه عاشورا ۲
🔸 إنَّا لَنَنْصُرُ رُسُلَنا وَ الَّذينَ آمَنُوا فِي الْحَياةِالدُّنْيا وَ يَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهادُ.
🔹 ما به یقین، پیامبران خود و کسانی را که ایمان آوردهاند، در زندگی دنیا و (در آخرت) روزی که گواهان به پا میخیزند یاری میدهیم!
⬅️ سوره غافر، آیه ۵۱
—————-
🔸 قالَ الْحُسَيْنُ عليهالسلام: اِنّا لِلّهِ وَ اِنّا اِلَيْهِ راجِعُونَ وَ عَلَىالاِْسْلامِ الْسَّلامُ اِذ قَدْ بُلِيَتِ الاُْمَّةُ بِراعٍ مِثْلَ يَزيدَ، وَ لَقَدْ سَمِعْتُ رَسُولَ اللّه ِصلي الله عليه و آله يَقُولُ: اَلْخِلافَةُ مُحَرَّمَةٌ عَلى آلِ اَبى سُفيانَ.
🔹 امام حسين عليهالسلام (در پاسخ به پيشنهاد مروان بن حكم كه با يزيد بيعت كن) فرمود: در اين صـورت بايد گفت: انا للّه و انا اليه راجعون و فاتحه اسلام را خواند زيرا امّت اسلام گرفتار چوپانى همانند يزيد شده است و من خودم از رسول خدا صلی الله عليه و آله شنيدم كه مىفرمود: خـلافت بر آل ابوسـفيان حرام است.
—————-
📜 نامه امام سجاد عليهالسلام به محمد بن مسلم زهری
—————-
🔸 سخنان امام حسین (علیهالسلام) در شب و روز عاشورا
—————-
🔸 حضرت امام باقر (عليهالسلام) فرمودند:
« نِيَّةُ المُؤمنِ أفضَلُ مِن عَمَلِهِ؛ و ذلكَ لأنّهُ يَنوي مِن الخَيرِ ما لا يُدرِكُهُ، و نِيَّةُ الكافِرِ شَرٌّ مِن عَمَلِهِ؛ و ذلكَ لأنَّ الكافِرَ يَنوي الشَّرَّ و يأمَلُ مِن الشَّرِّ ما لا يُدرِكُهُ »
🔹 نيّت مؤمن برتر از عمل اوست؛ چون گاه نيّت كارهاى خير مىكند، اما موفق به انجام آنها نمىشود و نيّت كافر بدتر از عمل اوست؛ زيرا كافر، نيّت بد در سر مىپروراند و به انجام بدىهايى اميد مىبندد ليكن امكان به كار بستن آنها را نمىيابد.
—————-
▫️ «عطیه عوفی» میگوید: با جابر بن عبدالله به عزم قبر امام حسین (علیهالسلام) بیرون آمدم و چون به کربلا رسیدیم، جابر نزدیک شط فرات رفته و غسل کرد و ردایی همانند شخص محرم بر تن نمود و همیانی را گشود که در آن بوی خوش بود و خود را معطر کرد و هر گامی که برمیداشت، ذکر خدا میگفت تا نزدیک قبر مقدس رسید و به من گفت: دستم را بر روی قبر بگذار! چون چنین کردم، بر روی قبر از هوش رفت.
▫️ من آب بر روی جابر پاشیدم تا به هوش آمد، آنگاه سه مرتبه گفت: یا حسین!… آنگاه سلام داد و گفت: سلام بر شما ای ارواحی که در کنار حسین نزول کرده و آرمیدید. گواهی میدهم که شما نماز را بپا داشته و زکات را ادا نموده و به معروف امر و از منکر نهی کردید، و با ملحدین و کفار مبارزه و جهاد کرده، و خدا را تا هنگام مردن عبادت نمودید.
و اضافه نمود: به آن خدایی که پیامبر(ص) را به حق مبعوث کرد، ما در آنچه شما شهدا در آن وارد شدهاید، شریک هستیم.
▫️ عطیه میگوید: به جابر گفتم: ما که کاری نکردیم! اینان شهید شدهاند. گفت: ای عطیه! از حبیبم، رسول خدا (صلی الله علیه و آله) شنیدم که میفرمود: «من احب قوماً حشر معهم و من احب عمل قوم اشرک فی عملهم» هر کس گروهی را دوست داشته باشد، با آنها محشور گردد، و هر کس عمل جماعتی را دوست داشته باشد،در عمل آنان شریک خواهد بود.
ثبت دیدگاه