شیوه‌های ترویج کتابخوانی در خانواده(۱)
25 اردیبهشت 1402 - 21:38
شناسه : 60482
4

شیوه‌های ترویج کتابخوانی در خانواده (۱) از شیوه‌های ترویج کتابخوانی در خانواده عبارتند از: ۱) آشنایی با اهمیت و فواید کتابخوانی داشتن برنامه روزانه برای مطالعه و کتابخوانی، نه تنها سبب کاهش استرس و یکی از بهترین روش‌های مقابله با اختلالات خواب است؛ بلکه سبب می‌شود افراد در مواجهه با مسائل زندگی، با آگاهی بیشتری […]

پ
پ

شیوه‌های ترویج کتابخوانی در خانواده (۱)

از شیوه‌های ترویج کتابخوانی در خانواده عبارتند از:

IMG_20230515_202412_852

۱) آشنایی با اهمیت و فواید کتابخوانی

داشتن برنامه روزانه برای مطالعه و کتابخوانی، نه تنها سبب کاهش استرس و یکی از بهترین روش‌های مقابله با اختلالات خواب است؛ بلکه سبب می‌شود افراد در مواجهه با مسائل زندگی، با آگاهی بیشتری تصمیم‌گیری کنند.

کتابخوانی می‌تواند به عنوان یک سرگرمی رایگان، سبب بهبود کیفیت زندگی شود. عضویت در کتابخانه‌های عمومی و بهره‌مندی از کتاب‌های آن‌ها، رسیدن به چنین مسئله‌ای را بسیار آسان می‌کند.

11187561_661

۲) پیشنهادهایی برای تشویق و ترغیب خانواده به کتابخوانی

همانطور که گفته شد، آشنایی فرزندان با کتاب و کتابخوانی، از خانواده آغاز می‌شود و رغبت‌های او در خانواده شکل می‌گیرد.

در نتیجه می‌توان با به کارگیری برخی راهکارهای عملی برای تشویق خانواده به مطالعه، فرهنگ کتابخوانی را در بین اعضای خانواده نهادینه کرد .

کتابداستانی

برای مثال خواندن کتاب توسط جوانان خانواده برای والدین و سالمندان، گوش دادن به کتاب‌های صوتی برای افرادی که زمان کافی برای مطالعه کتاب‌های چاپی ندارند یا تهیه کتاب برای افراد با شرایط خاص که متناسب با وضعیت جسمانی آن‌ها باشد، برخی از این راهکارهاست.

ف.یوسفی

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.