آمارهای حوزه نشر در آذرماه سال‌جاری/ کاهش 36 درصدی عناوین چاپ شده نسبت به سال پیش
30 آذر 1401 - 20:35
شناسه : 55598
3

آمارهای حوزه نشر در آذرماه سال‌جاری/ کاهش 36 درصدی عناوین چاپ شده نسبت به سال پیش آمارهای حوزه نشر در آذرماه سال‌جاری حکایت از انتشار ۷ هزار و ۴۷۸ عنوان کتاب دارد که در مقایسه با بازه زمانی مشابه سال گذشته کاهش حدود چهار هزار عنوانی را مشاهده می‌کنیم. به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات […]

پ
پ

آمارهای حوزه نشر در آذرماه سال‌جاری/ کاهش 36 درصدی عناوین چاپ شده نسبت به سال پیش

آمارهای حوزه نشر در آذرماه سال‌جاری حکایت از انتشار ۷ هزار و ۴۷۸ عنوان کتاب دارد که در مقایسه با بازه زمانی مشابه سال گذشته کاهش حدود چهار هزار عنوانی را مشاهده می‌کنیم.

آمارهای حوزه نشر در آذرماه سال‌جاری/ کاهش 36 درصدی عناوین چاپ شده نسبت به سال پیش

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، آمارهای حوزه نشر در آذرماه سال‌جاری حکایت از انتشار ۷ هزار و ۴۷۸ عنوان کتاب دارد که در مقایسه با بازه زمانی مشابه سال گذشته کاهش حدود چهار هزار عنوانی را مشاهده می‌کنیم که در این بین میزان آثار تألیفی نسبت به بازه زمانی سال گذشته کاهش ۲ هزار عنوانی را تجربه کرده است.

در کتاب‌های چاپ شده حوزه ادبیات، شاهد افزایش قیمت ۳۰ هزار تومانی هستیم

در حوزه ادبیات، از یک هزار و ۳۰۵ عنوان کتاب منتشر شده،‌ ۷۰ درصد عنوان تألیفی و شمار کتاب‌های چاپ اول حوزه ادبیات ۸۹۷ عنوان و تجدید چاپی‌ها ۴۰۸ عنوان بوده است. میانگین شمارگان در حوزه ادبیات ۷۳۵ نسخه و میانگین قیمت نیز ۸۶ هزار تومان است که نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته شاهد افزایش قیمت ۳۰ هزار تومانی هستیم.


خانه کتاب و ادبیات ایران

ادبیات کودک و نوجوان سردمدار تیراژ در حوزه نشر

در حوزه کودک و نوجوان، از یک هزار و ۵۸۰ عنوان کتاب منتشر شده،‌ ۶۶ درصد عنوان تألیفی و شمار کتاب‌های چاپ اول حوزه کودک و نوجوان ۶۸۳ عنوان و تجدید چاپی‌ها ۸۹۷ عنوان بوده است. میانگین شمارگان در حوزه کودک و نوجوان ۲ هزار ۲۵۰ نسخه و میانگین قیمت نیز ۳۹ هزار تومان است. نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته شاهد افزایش قیمت سه هزار تومانی هستیم.

کتاب‌های حوزه فلسفه و روانشناسی رشد ۸۱ درصدی در قیمت داشتند

در حوزه فلسفه و روانشناسی، از ۳۹۵ عنوان کتاب منتشر شده،‌ ۵۳ درصد عنوان آثار ترجمه‌ای است و میانگین شمارگان در حوزه ادبیات ۸۵۰ نسخه و میانگین قیمت نیز ۱۰۰ هزار تومان است که نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته شاهد افزایش قیمت ۸۱ درصدی هستیم.

افزایش قیمت‌ها از اردیبهشت ماه شروع شد!

این درصورتی است افزایش قیمت‌ها از اردیبهشت ماه به دلیل گرانی کاغذ و عرضه نادرست کاغذ در بورس کالا و همچنین عدم مدیریت صحیح در تأمین کاغذ برای بازار داخلی از بازارهای خارجی مشکلاتی را به وجود آورد که این مشکلات منجر به گرانی کاغذ و پیوست‌های فرهنگی مرتبط با آن شد. طوری که در دو ماه اول سال میانگین قیمت هر کتاب در حوزه ادبیات ۶۸ هزار تومان بود و در شهریورماه به حدود ۸۰ هزار تومان و در آذرماه نیز به پله ۸۶ هزار تومان رسید.

بازار کاغذ بنا به گفته کارشناسان کمبودی ندارد

البته در حوزه کاغذ درحال حاضر فعالیت‌های خوبی صورت گرفته است و طبق گفته کارشناسان حوزه کاغذ، بازار هیچ کمبودی ندارد. نوسانات دلار و افزایش تقاضای خرید برای تولید سررسید؛ افزایش قیمت کاذبی را به وجود آورده است که این گرانی شکسته خواهد شد و بازار به یک ثبات قیمتی می‌رسد.

پایان پیام/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.