حافظهای شگفتانگیز با خوردن این خوراکی ها
گردو؛ ضد تخریب
🔹رژیمهای غذایی حاوی گردو باعث تاخیر در فرآیند پیری، تخریب مغز و در نتیجه تقویت پردازش اطلاعات میشود.
هویج؛ ضد التهاب
🔹هویج دارای مقادیر زیادی از ترکیبی به نام «لوتئولین» است که به کاهش التهاب و تخریب سلولهای مربوط به حافظه منجر میشود.
قهوه و چای؛ تقویت حافظه
🔹این دو نوشیدنی باعث جلوگیری از آلزایمر و تقویت حافظه بازشناختی میشود.
اسفناج؛ ضد تنبلی
🔹سبزیجات دارای برگ سبز حاوی ویتامین C و E است که به تقویت حافظه کمک میکند.
ماهی؛ ضد فراموشی
🔹خوردن گوشت ماهی دارای امگا3 ممکن است باعث کاهش افت حافظه بازشناختی (پدیدهای طبیعی که در افراد سالم نیز با افزایش سن رخ میدهد) شود.
توتفرنگی و زغالاخته؛ منبع ویتامین
🔹زغالاخته و توتفرنگی حاوی مقادیر زیادی آنتیاکسیدان است که باعث کاهش تخریب سلولهای مغزی و افزایش قدرت سیگنالدهی مغز میشود
ثبت دیدگاه