16 آذر 1400 - 11:42
شناسه : 43040
0

وولکان بوزکر، رئیس اسبق مجمع عمومی سازمان ملل، در اظهاراتی بر لزوم حل فوری مشکل گرسنگی در جهان تاکید کرد. به گزارش علنی به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، رئیس هفتاد و پنجمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در اظهارات روز دوشنبه خود گفت، این سازمان جهانی باید در دیپلماسی پیشگیرانه مشارکت […]

پ
پ

وولکان بوزکر، رئیس اسبق مجمع عمومی سازمان ملل، در اظهاراتی بر لزوم حل فوری مشکل گرسنگی در جهان تاکید کرد.

به گزارش علنی به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، رئیس هفتاد و پنجمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در اظهارات روز دوشنبه خود گفت، این سازمان جهانی باید در دیپلماسی پیشگیرانه مشارکت داشته باشد تا جلوی یک بحران را قبل از وقوع آن بگیرد.
وولکان بوزکر در دوازدهمین “اجلاس بُسفر” در شهر استانبول گفت: “ما باید قابلیت سیاسی بیشتری به سازمان ملل بدهیم. توازن بین مجمع عمومی سازمان ملل و شورای امنیت باید به شیوه‌ای مناسب برقرار شود.”
او گفت که سازمان ملل باید قبل از بروز مشکل اقدام کند و افزود که افغانستان جدیدترین نمونه از چنین مشکلاتی است که نیاز به اقدام قبلی دارند، همچنان که “ما می‌دانستیم این مشکل در راه است.”
رئیس پیشین مجمع عمومی بیان کرد، تدابیر نظامی به تنهایی پاسخگوی نیازهای این نهاد بین‌المللی نیستند، بلکه باید مکانیسمی برای جلوگیری از بحران قبل از وقوعش داشته باشد. به گفته بوزکر، بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ علاوه بر مشکلات اقتصادی و سلامتی فراوان، عامل بسیاری مسائل دیگر هم در سراسر جهان بود.
او خاطر نشان کرد: “فکر می‌کنم این برای ما یک زنگ خطر بود. ما برای این نوع سناریوها آمادگی نداشتیم. در رسیدن به واکسن بسیار موفق بودیم، اما توزیع واکسن یک فاجعه است.”
وولکان بوزکر همچنین بر لزوم رسیدگی فوری‌تر به مشکل گرسنگی تاکید کرده و گفت: گرسنگی در ماه‌های آینده، اگر نگوییم سال‌های آینده، با ما خواهد بود. با نگاه به افغانستان و یمن و به آفریقا، فکر می‌کنم ما باید فوراً گام‌هایی برداریم تا حداقل شیوه‌ای برای کمک به این مردمی که راهی برای مدیریت این بحران ندارند، پیدا کنیم.
وی همچنین به اهمیت ارتباطات دیجیتال اشاره و تاکید کرد: “اگر ارتباطات دیجیتال نداشته باشیم، نمی‌توانیم در مورد آموزش صحبت کنیم. تنها در آمریکا، بیش از ۴۰ میلیون تن به اینترنت بی‌سیم وای‌فای متصل نیستند.”
رئیس سابق مجمع عمومی سازمان ملل افزود: در کشورهای آفریقایی که ۸۰۰ میلیون تن در آنها به برق دسترسی ندارند، چه حرفی می‌توان درباره ارتباطات دیجیتال زد؟
اجلاس بسفر، یک رویداد اقتصادی بین‌المللی سالانه است که دوازدهمین اجلاسش روز دوشنبه در استانبول، مرکز تجاری ترکیه آغاز شد. این اجلاس دو روزه که توسط پلتفرم همکاری بین‌المللی (ICP) سازماندهی شده، با موضوع “چالش‌هایی برای جهانی بهتر” با حضور مقامات ارشد، کارشناسان و چهره‌های آکادمیک برگزار می‌شود.
در این اجلاس موضوعات مختلفی از جمله روابط اقتصادی خارجی، امور مالی اسلامی، نوآوری و پایداری در حوزه هوانوردی مورد بررسی قرار می‌گیرند. امنیت سایبری، کشاورزی، انرژی سبز، تغییرات آب و هوایی و مساله آوارگان نیز مورد بحث قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.