یک عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان با انتقاد از وضعیت اقتصادی و صنعتی کشور گفت: مخاطب باید و نباید مسئولان کسی جز خودشان نیست.
به گزارش علنی به نقل از ایسنا، حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود در مورد وضعیت محیط زیستی استان اصفهان گفت: زاینده رودی که طی دهه های گذشته نقش اساسی در توسعه صنعتی داشت اکنون به یک قربانی تبدیل شده است. انگار زاینده رود قصد دارد انتقامش را بابت رفتار همه مسئولان از مردم اصفهان بگیرد.
این عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان با اشاره به نقش زاینده رود در توسعه صنعتی این استان گفت: زمینهای اصفهان از جنوب تا شمال گرفتار سرطان شده است. این وضعیت هر روز بدتر می شود. امروزه که با مردم سخن می گویم ده هزار کیلومتر از زمین های اصفهان فرو نشست کرده است و مابقی زمین ها نیز در نوبت فرونشست است. دولت ها و مجلس ها جز شعار برای اصفهان کاری نکردند.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس گفت: چگونه می توان تنها رود فلات مرکزی ایران را نابود کرد با این ذهنیت که در جای دیگری در منطقه کویری بنام آب آشامیدنی توسعه صنایع آببر راه انداخت. بر اساس کدام منطق حق آبه زاینده رود را صرف آبیاری درختان هلو و بادام کرده اید؟ این طرح غیر شرعی بود که دو دهه بعد از اجرایش منطقه کوچک را سرسبز کرده اما زمین های حاصل خیز استان اصفهان که بر اساس طومار شیخ بهایی حق آب و برق بوده است، از بین رفتند.
این عضو فراکسیون روحانیت مجلس با بیان این که نفس های کشاورزان اصفهان به شماره افتاده است، گفت: سابقه نشان داده که دولت های ایران خود را مستاجری می دانند که عمرشان در خوش بینانه ترین شکل ۸ سال است و از این رو در تلاشند توشه ای برای آینده جمع کنند. توشه ای برای قدرت و ثروت. امیدوارم دولت سید ابراهیم خلاف این جریان عمل کند.
وی ضمن تشکر از رئیس جمهور بابت سفرهای استانی اخیر اظهار کرد: این که رئیسی در دسترس مردم باشد روحیه ای عالی است اما تنها نیمی از کار است، مساله مهمتر، درمان این دردهاست. مردم منتظر اقدامات عملی در حوزه های مختلف هستند. بازار بورس به قتلگاه مردم تبدیل شده است و وزارت اقتصادی در موضع انفعال است.
موسوی لارگانی با انتقاد از وضعیت صنعت، معدن و تجارت کشور این حوزه را « شعار زده» توصیف و تاکید کرد: دو کلمه باید و نباید که از اصلی ترین کلید واژه های مسئولان است مخاطبی جز خودشان ندارند.
وی در پایان با بیان این که تضعیف مرجعیت برابر با تضعیف انقلاب است، گفت: مراجع تقلید پیگیر دغدغه های مردم هستند، نیمی از مردم عملا قادر به خرید گوشت و برنج و لبنیات نیستند.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه