کانون‌های ضد انقلاب از سنگر نماز جمعه هراس دارند
03 آبان 1400 - 17:39
شناسه : 33026
1

علنی به نقل از ایسنا/مرکزی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک گفت: سنگر نماز جمعه مایه ترس دشمنان است و کانون‌های ضد انقلاب از سنگر نماز جمعه هراس دارند. آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی دوشنبه سوم آبان ماه در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه که با حضور  نماینده ولی فقیه در استان […]

پ
پ

علنی به نقل از ایسنا/مرکزی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک گفت: سنگر نماز جمعه مایه ترس دشمنان است و کانون‌های ضد انقلاب از سنگر نماز جمعه هراس دارند.
آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی دوشنبه سوم آبان ماه در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه که با حضور  نماینده ولی فقیه در استان زنجان و با موضوع آئین تکریم و معارفه امام جمعه این شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری ویژه  برگزار شد، اظهار کرد: مجاهدان فی‌سبیل‌الله در راه خدا جهاد می‌کنند و در این مسیر اگر ملامت و سرزنشی هم می‌بینند، هیچ هراسی به دل راه نمی‌دهند.
وی با اشاره به اینکه خدمت در نظام اسلامی یک وظیفه شرعی و دینی است و باید از همه ظرفیت‌ها برای خدمت رسانی به مردم به منظور جلب رضایت الهی استفاده کرد، تصریح کرد: کشور آماده خیزهای جدید برای وقوع اتفاقات خوب است گرچه مشکلات زیادی به ویژه مشکلات اقتصادی وجود دارد اما اگر برای برطرف کردن مشکلات تلاش کنیم خدای تعالی هم کمک خواهد کرد.
امام جمعه اراک در ادامه افزود: شهرستان ساوه از ظرفیت بالایی در حوزه صنعت و کشاورزی برخوردار است و قطب صنعت کشور به شمار می‌رود. بنابراین باید با کار و تلاش از ظرفیت‌های این منطقه برای تحقق اهداف توسعه‌ای استفاده کرد.
وی با اشاره به توطئه‌هایی که از سوی دشمنان علیه ملت ایران صورت می‌گیرد، افزود: ایران اسلامی همواره میدان امتحان، شهامت، شجاعت، غیرت، عزت، افتخار، سربلندی و افتخار است و همواره با تلاش آحاد مختلف مردم می‌توان بر مشکلات فائق آمد و توطئه‌های دشمنان را خنثی کرد. شیعه باید یک قدرت معنوی را در دنیا ایجاد کند تا زورگویان توان مبارزه با مکتب اسلام و مذهب تشیع نداشته باشند.
وی بیان کرد: اگر غفلت کنیم دشمنان بر ما غلبه خواهند کرد و معاندین انقلاب که گرگ‌های آدم خواری هستند توطئه چینی خواهند کرد. شرایطی که در منطقه وجود دارد می طلبد تا برای قدرتمند شدن شیعه تلاش کرد تا یک قدرت عمیق دینی و اسلامی در منطقه شکل بگیرد و در سایه این قدرت که برگرفته از تفکر علوی و فاطمی است بر دشمنان غلبه کرد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با تاکید بر اینکه نماز جمعه پایگاه عزت و عظمت نظام اسلامی است، گفت: نماز جمعه پادگان، دانشگاه و کانون عشق، ایمان و محبت به اهل بیت (ع) است و باید این سنگر عبادی و سیاسی را پاس بداریم.
وی تصریح کرد: سنگر نماز جمعه باید تکریم و تجلیل شود و خوشبختانه هم اکنون در ۳۳ نقطه استان مرکزی نماز جمعه برپا می‌شود. این استان کمترین تعطیلی را در شرایط کرونایی داشته است و نماز جمعه از عوامل مهم اتحاد و مبارزه با توطئه افکنی به شمار می‌رود.
او بیان کرد: در سایه روشنگری انجام شده و بصیرت مردم استان مرکزی خوشبختانه نزدیک به ۵۰۰ هزار بسته معیشتی در شرایط کرونایی و در قالب کمک مومنانه در استان مرکزی توزیع شده است.
به گزارش علنی به نقل از ایسنا، فرماندار ساوه نیز گفت: نماز جمعه میراث ماندگار امام خمینی (ره) و میعادگاه و قلب فرهنگی محسوب می‌شود و باید مظهر وحدت و انسجام و مهمتر از همه تقویت جبهه انقلاب باشد.
علی میرزایی افزود: نماز عبادی و سیاسی جمعه با گذشت چهار دهه از انقلاب اسلامی توانسته است با بصیرت افزایی فتنه‌های استبداد و استکبار را در جامعه خنثی کند.
وی افزود: نمازجمعه پایگاهی عبادی و سیاسی است که با جذب جوانان موجب تقویت کارکردهای سیاسی، اعتقادی، فرهنگی و بصیرتی می‌شود.
امام جمعه سابق ساوه نیز گفت: ساوه مهد پرورش مفاخر و مشاهیر علمی و دینی بوده و از ظرفیت‌های گوناگونی برخوردار است.
حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی در ادامه گفت: نگاه به منصب باید نگاه علوی باشد و آن را امانت دانست چرا که مقام و مسند ماندگار نیست. نباید منصب را ابزاری برای کسب قدرت و استفاده در جهت منافع شخصی دانست.
وی در ادامه گفت: نماز جمعه نماز امامت است و همه باید در این نماز که نماز امامت است شرکت کنند و یقین بدانید حضور در نماز جمعه پیام اتحاد و وحدت مسلمانان و جبهه حق علیه جبهه باطل را مخابره خواهد کرد.
امام جمعه جدید ساوه نیز بر تقویت اتحاد و همدلی بین مسئولان به عنوان بازوان قوی برای نهاد نماز جمعه تاکید کرد و گفت: منصب‌ها  مقطعی است و باید تلاش کرد در مسئولیت‌ها که یک آزمون الهی است پیروز بیرون بیاییم.
حجت‌الاسلام جعفر رحیمی افزود: مسئولان باید بنده خدا باشند و وظیفه آنها در برابر خدا و مردم بسیار سنگین است. عبد خدا بودن کلید حل تمام مشکلات است و وقتی کسی خود را بنده خدا دانست قطعا برای حل مشکلات مردم تلاش خواهد کرد.
وی بیان کرد: دین مبین اسلام دو وظیفه مهم آبادی زمین و آبادی زمینه را به انسان سپرده است و اگر امروز ساوه در حوزه تولید پیشرفت کرده مصداق تفسیر عملی آیه قرآن در آبادی زمین است.
در این جلسه از زحمات ۶ ساله حجت‌الاسلام سید ابراهیم حسینی در کسوت امامت جمعه ساوه تقدیر و حجت‌الاسلام جعفر رحیمی بعنوان امام جمعه جدید این شهرستان معارفه شد.
حجت الاسلام رحیمی پیش از این امام جمعه شهرستان ابهر در استان زنجان بود و با تصمیم شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور حجت الاسلام حسینی امام جمعه سابق ساوه نیز به امامت جمعه شهرستان فردیس استان البرز منصوب شده است.
انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.