علنی به نقل از ایسنا/خراسان جنوبی رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی از ذخیره سازی ۸۳۰ نمونه خون بند ناف در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: از سلولهای بنیادی خون بندناف برای بهبود بیماریهای سخت درمان استفاده میشود، اما کار تحقیقاتی برای استفاده از این ظرفیت در درمان بیماریهایی همچون آلزایمر، پارکینسون و دیابت در حال انجام است.
جلال الدین صادقی، امروز دوشنبه سوم آبان به خبرنگاران رسانههای گروهی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۵۰ نمونه سلول بنیادی خون بند ناف نوزادان استان دریافت شده و به منظور استفاده در شرایط خاص در شرکت فناوری بن یاختههای رویان تهران ذخیره شد.
به گزارش علنی به نقل از ایسنا، وی تصریح کرد: زوجهای متقاضی برای ذخیره سلول بنیادی خون بندناف هنگام قرارداد باید ۵۳ میلیون ریال و سالانه سه میلیون ریال بابت هزینه نگهداری از نمونه پرداخت کنند.
صادقی اظهار کرد: ذخیره سلولهای بنیادی خون بند ناف استان خراسان جنوبی از سال ۹۵ تاکنون در حال انجام است و ۸۳۰ نمونه از متقاضیان استان ذخیره شده است.
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی افزود: از سلولهای بنیادی خون بندناف برای بهبود بیماریهای سخت درمان استفاده میشود، اما کار تحقیقاتی برای استفاده از این ظرفیت در درمان بیماریهایی همچون آلزایمر، پارکینسون و دیابت در حال انجام است.
صادقی با بیان اینکه زنان باردار متقاضی برای ذخیره خون بند ناف از سی و چهارمین هفته حاملگی مشاوره شده و با انجام آزمایشهای مورد نیاز قرارداد با آنان نهایی میشود، اظهار کرد: کارشناس خونگیر بعد از انعقاد قرارداد هماهنگی لازم با متقاضی را انجام میدهد و در هنگام زایمان مراحل عملیاتی استحصال جهت ذخیره خون بندناف انجام میشود.
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی یادآور شد: این نمونهها در صورت بروز بیماری سخت درمان مورد استفاده قرار میگیرد و همچنین خواهر و برادرهای نوزادی که خون بند ناف وی ذخیره شده نیز در صورتی که نوع خون آنان سازگار باشد به دلیل امکان بالای مطابقت میتوانند از آن بهرهمند شوند.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه