خراسان رضوی باشگاهی به معنای واقعی ندارد
13 شهریور 1400 - 11:24
شناسه : 26003
2

علنی/خراسان رضوی مسئول کمیته بانوان هیات فوتبال خراسان رضوی گفت: در خراسان رضوی باشگاهی به معنای واقعی نداریم و به خصوص در مشهد با این معضل روبرو هستیم. فاطمه شریف در گفت‌وگو با علنی در خصوص عملکرد کمیته بانوان هیات فوتبال خراسان رضوی اظهار کرد: فعالیت‌های فوتبال و فوتسال نه تنها در بخش بانوان، بلکه […]

پ
پ

علنی/خراسان رضوی مسئول کمیته بانوان هیات فوتبال خراسان رضوی گفت: در خراسان رضوی باشگاهی به معنای واقعی نداریم و به خصوص در مشهد با این معضل روبرو هستیم.
فاطمه شریف در گفت‌وگو با علنی در خصوص عملکرد کمیته بانوان هیات فوتبال خراسان رضوی اظهار کرد: فعالیت‌های فوتبال و فوتسال نه تنها در بخش بانوان، بلکه در بخش آقایان هم تحت تاثیر اپیدمی کرونا قرار گرفت. فعالیت‌های ما به دلیل کرونا مقداری محدود شد. تمام تلاش ما این بود تا فوتبال و فوتسال خراسان رضوی را در استان توسعه دهیم. قطعا کارمان بدون اشکال نیست، اما نسبت به سال‌های گدشته رشد قابل توجهی داشته‌ایم.
وی افزود: در نخستین سال دوره جدید هیات فوتبال، توانستیم استعدادیابی خوبی برگزار کنیم. برای تیم‌های المپیاد خراسان رضوی از مربیان خوبی استفاده کردیم که در بخش فوتبال بانوان جایگاه سوم و در بخش فوتسال جایگاه دوم کشور را از آن خود کردیم. هیچ استانی نبود که بتواند در هر دو رشته مقام کسب کند، این در حالی است که در سال‌های گذشته تیم‌های خراسان رضوی در المپیاد کشوری مقامی به دست نمی‌آوردند.
مسئول کمیته بانوان هیات فوتبال خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در سال نخست فعالیت خود، لیگ برتر فوتسال استان را با ۱۲ تیم برگزار کردیم و تیم‌های نیشابور و قوچان به مقام‌های اول و دوم دست یافتند. این نتایج نشان از توسعه فوتبال و فوتسال در شهرستان‌ها است.
شریف ادامه داد: برای نخستین بار لیگ برتر فوتبال استان را با حضور ۱۶ تیم از شهرستان‌های مختلف برگزار کردیم که در هیات فوتبال خراسان رضوی بی‌سابقه بوده است. ثمره برگزاری لیگ برتر استان حضور تیم‌های نیشابور، تربت‌حیدریه و ساپیا مشهد در لیگ یک کشور بود و تیم نیشابور به لیگ برتر فوتبال بانوان کشور راه یافت.
وی با اشاره به بخش داوری بانوان بیان کرد: داوران فوتبال و فوتسال خوبی از قدیم داشته‌ایم. با همکاری انسیه مافی‌نژاد، داورانی از خراسان رضوی در سطح لیگ برتر کشوری قضاوت خواهندکرد. همچنین کلاس‌های مربی‌گری متنوعی در این مدت برگزار کرده‌ایم. سعی کرده‌ایم به تمام جوانب رسیدگی کنیم. هدف هیات فوتبال خراسان رضوی، دوری از تبعیض جنسیتی است. همیشه سهمیه بانوان در تمام کلاس‌های مربی‌گری، داوری و دانش‌افزایی محفوظ بوده و بانوان خراسانی این شانس را دارند که در کنار آقایان در کلاس‌ها و در بالاترین سطح شرکت کنند.
مسئول کمیته بانوان هیات فوتبال خراسان رضوی گفت: برخی از کلاس‌ها ممکن است هیچ موقع تکرار نشود. به عنوان مثال کلاس دانش‌افزایی اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی فوتبال در مشهد پیش از دیدار فینال جام حذفی تیم‌های استقلال و تراکتور در سال گذشته، در آن زمان با استقبال خوبی مواجه شد و بانوان نیز توانستد در این کارگاه شرکت کنند.
شریف در خصوص وضعیت تیم‌های بانوان خراسان رضوی در مسابقات کشوری عنوان کرد: در تیم‌داری در سطح کشور کمی ضعیف هستیم، البته این موضوع فقط مختص بانوان نیست. در خراسان رضوی باشگاهی به معنای واقعی نداریم، اما برای مثال در استان اصفهان، باشگاه‌هایی همچون ذوب‌آهن، سپاهان، نامی‌نو و گیتی‌پسند فعالیت می‌کنند. خراسان رضوی و به خصوص مشهد با این معضل روبرو است. گل سر سبد تیم‌های خراسان رضوی در لیگ برتر شهرخودرو است که وضعیت آن قابل مشاهده است.
وی افزود: برای فصل آتی ۲ سهمیه لیگ یک و ۱ سهمیه لیگ برتر در فوتبال و ۱ سهمیه لیگ برتر فوتسال داریم. نسبت به سال‌های گذشته وضعیت خوبی داریم، اما در فوتسال باید به دنبال حضور نماینده‌های دیگر خراسان رضوی در لیگ‌های یک و دو کشور باشیم تا بازیکنان مستعدی که کشف شده و بدون تیم مانده‌اند، بتوانند در مسابقات کشوری بازی کنند.
مسئول کمیته بانوان هیات فوتبال خراسان رضوی تصریح کرد: انتقادات درستی وجود داشت که چرا به فوتبال بانوان خراسان رضوی اهمیتی داده نمی‌شود. به این موضوع توجه کردیم و در حال حاضر خروجی آن قابل مشاهده است. در آخرین اردوی تیم ملی جوانان بانوان کشور ۷ نماینده از خراسان رضوی داشتیم که در تاریخ فوتبال بانوان خراسان بی‌سابقه است.
شریف اظهار کرد: در سال‌های گذشته فقط یک لیگ استانی در بخش فوتسال داشتیم. در تیر ماه سال جاری، پیش از آغاز پیک پنجم کرونا، ۲۰ تیم از سراسر استان برای لیگ یک استان اعلام آمادگی کردند. از این تعداد ۴ تیم به لیگ برتر استان صعود می‌کنند تا تعداد تیم‌های لیگ برتری فوتسال بانوان به ۱۶ تیم افزایش یابد. بی‌سابقه است که ۳۶ تیم بانوان از سراسر خراسان رضوی برای فوتسال اعلام آمادگی کرده‌اند.
وی در خصوص بزرگترین مشکل کمیته بانوان هیات فوتبال خراسان رضوی خاطرنشان کرد: عدم فعالیت در حوزه تیم‌داری در لیگ‌های مختلف کشور از بزرگترین مشکلات ما است. باید باشگاه‌های حاضر در استان را جذب کنیم تا در لیگ‌های پایین‌تر کشور بتوانیم نماینده داشته باشیم. سال گذشته برای رده سنی زیر ۱۹ سال فوتسال، استعدادیابی داشتیم. بازیکنان وقتی در قالب تیم «ب» تمرین می‌کنند، نیاز به انگیزه دارند. امیدواریم در لیگ یک و دو فوتسال کشور نماینده داشته باشیم تا بازیکنان جوان ما در قالب این تیم‌ها کسب تجربه کنند و بتوانیم برای سال‌های آتی بازیکنان آماده و باتجربه‌ای داشته باشیم.
انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.