2 میلیون ایرانی به عارضه «بی اختیاری ادراری» مبتلا هستند
یک فعال حوزه سالمندی گفت: براساس آخرین تحقیقات حداقل 400 میلیون نفر در دنیا به عارضه بیاختیاری ادراری مبتلا هستند این در حالی است که در ایران نیز 2 میلیون نفر از این عارضه رنج میبرند.
ندا نادعلی فعال حوزه سالمندی در گفتوگو با خبرگزاری فارس با مهم خواندن توجه به بیماری بی اختیاری ادرار، گفت: اهمیت و توجه به این بیماری در ایران و دنیا بسیار مهم است و از جایگاه بسیار مهمی برخوردار است.
وی با اشاره به افزایش بیماری بی اختیاری ادرار در میان سالمندان گفت: در دوران سالمندی با توجه به خطر ابتلاء بیماریهای میانسالی و سالمندی مانند آلزایمر، بروز سکته های مغزی، بیماری های عصبی نخاعی و مغزی و … احتمال مبتلا شدن افراد به بی اختیاری ادرار می رود.
این فعال حوزه سالمندی درباره مشکلات روزمره بیماران دارای علائم بی اختیاری ادرار گفت: این بیماران وابسته به تخت نیستند، زندگی اجتماعی دارند، شغل دارند و برای اینکه زندگی اجتماعی خود را از دست ندهند با این عارضه و چالش روبرو هستند و باید این بیماری را بپذیرند و بدانند که زندگی اجتماعی آنها را محدود کنند.
وی با اشاره به آخرین آمار مبتلایان به عارضه بی اختیاری ادرار اظهار کرد: براساس آخرین تحقیقات در دنیا حداقل ۴۰۰ میلیون نفر در دنیا به عارضهبی اختیاری ادرار مبتلا هستند که برخی از افراد نیز هستند که به خاطر شرم و انکار این عارضه را پنهان می کنند. این در حالی است که آمارها می گویند در ایران نیز 2میلیون نفر به عارضه بی اختیاری ادرار مبتلا هستند.
نادعلی گفت: با توجه به اینکه جامعه به سمت سالمندی و پیر شدن حرکت می کند تعداد افراد سالمند در حال افزایش است و می توانیم بگوییم در ۱۰ تا ۱۵ سال آینده این آمار افزایش می یابد.
وی یادآور شد: بی اختیاری ادرار ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد اما به دلیل اینکه احتمال ابتلا به بیماری ها در میانسالی و دوران سالمندی افزایش می یابد، بنابراین در دوران سالمندی و میانسالی شیوع بی اختیاری ادرار بیشتر است به طوری که میانگین سنی افراد مبتلا به این بیماری در ایران 51 سال است.
پایان پیام/
ثبت دیدگاه