کردستان رتبه دوم کشوری در تولید انگور دیم
16 شهریور 1400 - 9:56
شناسه : 27177
1

علنی به نقل از ایسنا /کردستان مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: کردستان به دلیل داشتن آب و هوا و شرایط اقلیمی خوب، برای کشت انواع محصولات باغی مناسب است و این استان رتبه دوم کشوری در تولید انگور سیاه را دارد. زاهد حاجی میرزایی اظهار کرد: از مجموع باغات کردستان، ۱۷ هزار […]

پ
پ

علنی به نقل از ایسنا /کردستان مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: کردستان به دلیل داشتن آب و هوا و شرایط اقلیمی خوب، برای کشت انواع محصولات باغی مناسب است و این استان رتبه دوم کشوری در تولید انگور سیاه را دارد.
زاهد حاجی میرزایی اظهار کرد: از مجموع باغات کردستان، ۱۷ هزار هکتار به کشت انگور اختصاص یافته است که از این مقدار، ۱۲ هزار هکتار به صورت دیم و ۵ هزار هکتار نیز به صورت آبی کشت می‌شود.
وی افزود: کردستان در تولید انگور دیم رتبه دوم و در انگور آبی رتبه ۱۵ کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان، با بیان اینکه ۲۱ هزار نفر در حوزه بهره برداری از باغات انگور فعالیت دارند بیان کرد: در یک سال گذشته، یک میلیون و ۵۰۰ هزار قلمه انگور با هدف توسعه این بخش به صورت بلاعوض در میان باغداران کردستانی توزیع شده است.
حاجی میرزایی در شهرستان مریوان یک طرح فرآوری آبمیوه به بهره برداری رسیده است که مواد اولیه آن از انگور رقم “ره شه” تولید می‌شود.
به گزارش علنی به نقل از ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی استان کردستان، انگور “ره شه” باغات دیم کردستان به دلیل کیفیت بالا به طلای سیاه مشهور است.
کردستان به دلیل داشتن آب و هوا و شرایط مناسب برای کشت انواع محصولات باغی به ویژه انگور سیاه زبانزد است.
مهم‌ترین ارقام انگور کشت شده در کردستان در بخش دیم شامل انگو ره شه یا انگور سیاه و خوشنام است و در بخش آبی به ترتیب شامل انگور کشمشی، فخری، عسکری و یاقوتی است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.