چرا می‌گویند امام موسی کاظم (ع) باب‌الحوائج است؟
26 خرداد 1404 - 16:00
شناسه : 77593
1

چرا می‌گویند امام موسی‌ کاظم (ع) باب‌الحوائج است؟ حضرت موسی‌بن‌جعفر معروف به باب‌الحوائج هستند به خاطر این که هر کسی که درب خانه حضرت مراجعه می‌کرد، محال بود که خواسته خودش را به حضرت بگوید و امام موسی کاظم (ع) بابت رفع گرفتاری او اقدامی نکند. اغلب خانه‌ها یک درب دارند، ولی حضرت موسی‌بن‌جعفر علیه […]

پ
پ

چرا می‌گویند امام موسی‌ کاظم (ع) باب‌الحوائج است؟

IMG_20250616_114744_5231tOFDWi

حضرت موسی‌بن‌جعفر معروف به باب‌الحوائج هستند به خاطر این که هر کسی که درب خانه حضرت مراجعه می‌کرد، محال بود که خواسته خودش را به حضرت بگوید و امام موسی کاظم (ع) بابت رفع گرفتاری او اقدامی نکند. اغلب خانه‌ها یک درب دارند، ولی حضرت موسی‌بن‌جعفر علیه السلام، منزلشان را به شکلی درست کرده بودند که منزل ایشان دو درب داشت و یک درب اختصاص داشت به مردمی که از آن‌جا وارد خانه‌ی حضرت می‌شدند و درباره مشکلات خودشان با حضرت صحبت می‌کردند، محال بود که کسی از آن درب وارد شود و ناامید برگردد، لذا از این‌جهت که آن درب خاصی که هرکسی گرفتار بود از آن وارد می‌شد، به حضرت می‌گفتند باب‌الحوائج، این دربی است که حاجت‌ها برآورده می‌شود، حضرت موسی‌بن‌جعفر علیه‌السلام باب‌الحوائج الی الله بود و از طرف خدا مشکلات مردم را حل می‌کرد.

در این روزها، حوائج‌مان را از امام موسی کاظم علیه‌السلام بخواهیم.

از ایشان بخواهیم ایرانمان سربلند و سرافراز بماند و دشمنانش هر چه سریع‌تر نابود و محو شود.

┄┅═══••✾••═══┅┄

 ویژگی‌های منتظران واقعی

 امام کاظم علیه‌السلام در مورد ویژگی‌های منتظران واقعی و شیعیان موفق در زمان غیبت فرمودند:

 طوبی لِشیعَتِنَا، المتَمَسِّکینَ بِحَبلِنا فی غیبَه قائِمِنَا، الثّابِتینَ عَلی مُوالاتِنا وَالبَراءَه مِن أعدائِنا، اولئِک مِنّا ونَحنُ مِنهُم، قَد رَضوا بِنا أئِمَّه، ورَضینا بِهِم شیعَه، فطوبی لَهم، ثُمَّ طوبی لَهُم، وهُم وَاللَّهِ مَعَنا فی دَرَجاتِنا یومَ القیامَه؛

🔹خوشا به حال شیعیان ما، که در زمان غیبت قائم ما(عج) به رشته ولایت ما چنگ می‌زنند و بر موالات ما ثابت و استوار و در برائت و بیزاری از دشمنان ما پابرجا و محکم می‌مانند.

🔹 آن‌ها از مایند و ما از آن‌هاییم. آن‌ها ما را به امامت برگزیده‌اند و به پیشوایی ما راضی هستند و ما آن‌ها را به عنوان شیعه خود برگزیده‌ایم و به عنوان شیعه خویش پسندیده‌ایم.

🔹 خوشا به حال آن‌ها، باز هم خوشا به حال آن‌ها، به خدا سوگند آن‌ها در روز قیامت با ما و در کنار ما هستند.

📚 کمال‌الدین و تمام‌النعمة، ج ۲ ص ۳۶۱

امینه یوسفی

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.