وزارت بهداشت پاسخ دهد؛ در کمیته ایمنسازی مراکز درمانی چه میگذرد؟
پس از گذشت 7 ماه از نامه معاون دادستان کل کشور به وزیر بهداشت مبنی بر تشکیل کارگروه ویژه بررسی و اتخاذ تصمیمات اجرایی عاجل در خصوص ایمن سازی یا کاهش خطر ساختمانهای ناایمن مراکز درمانی و بیمارستانی تا کنون چه اتفاقاتی رخ داده است؟
گروه قضائی خبرگزاری فارس: سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران اعلام کرد به بیمارستان گاندی پنج مرتبه اخطار داده شده بود که آخرین اخطار در آبانماه امسال بود. اخطار به ساختمانهای ناایمن بر عهده آتشنشانی است؛ اما اختیارات آتشنشانی محدود است و دستگاه قضا باید رسیدگی کند.
هرچند دقایق اولیه این آتش سوزی یکی از معاونان دادستان تهران و بازپرس ویژه در محل حاضر شدند و اعلام شد که به منظور بررسی حادثه پرونده قضائی تشکیل و قصور و تقصیرهای احتمالی بررسی خواهد شد.
اما گاندی تنها بیمارستان ناایمن نیست و چند مرکز درمانی در تهران هستند که جزو ساختمان های ناایمن هستند. بیمارستان فجر، بیمارستان طرفه، بیمارستان شهدای یافت آباد و بیمارستان شهید فیاض؛ چهار بیمارستانی هستند پانزدهم تیرماه سال جاری از سوی معاون دادستان کل کشور اسامی آن ها اعلام شد. این بیمارستان ها از نظر نقص اطفای حریق که از سوی سازمان آتش نشانی به دادستانی معرفی شده بود.
دوازدهم تیرماه سال جاری معاون دادستان کل کشور در نامهای خطاب به وزیر بهداشت بر تشکیل کارگروه ویژهای به منظور بررسی و اتخاذ تصمیمات اجرایی عاجل در خصوص ایمن سازی، رفع وضعیت مخاطره آمیز یا کاهش خطر ساختمانهای ناایمن مراکز درمانی و بیمارستانی تاکید کرد. نامهای که رسانهای نیز شد.
اکنون این سوال مطرح است که پیرو نامه نوشته شده به وزیر بهداشت، چه اقدامی صورت گرفته است؟ آیا معاونت حقوق عامه هنوز پیگیری این نامه است؟
پیگیری های خبرنگار فارس از یک منبع آگاه حاکی از این است که صرفا این کمیته در وزارت بهداشت تشکیل شده و تا کنون اقدام عملی و جدی از سوی این کمیته صورت نگرفته است و باید دادستانی کل کشور به صورت جدی و بدون هیچ گونه مماشاتی به این موضوع ورود کند.
پایان پیام/
ثبت دیدگاه