«ورود باری به هر جهتها ممنوع!» در شماره جدید «شیرازه کتاب»
شیرازه کتاب، ماهنامه تخصصی کتاب و کتابخوانی است که توسط مجمع ناشران انقلاب اسلامی در حدود ۱۰۰ صفحه و در چهار بخش اصلی به چاپ میرسد.
به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، شیرازه کتاب، ماهنامه تخصصی کتاب و کتابخوانی است که توسط مجمع ناشران انقلاب اسلامی در حدود ۱۰۰ صفحه چهار بخش اصلی به چاپ میرسد. کتاب در قاب رسانه عنوان ۶۲ شماره این ماهنامه است که در صفحه جلد، قاب دوربینی طراحی شده است که کتابهای کهکشان نیستی، سلولهای بهاری، مهاجر سرزمین آفتاب، لیلی ۱۰۰۳ و زلزله در نیل را معرفی میکند.
وقتی که فهرست را نگاه میاندازیم، بخش اول در این ماهنامه اخبار حوزه نشر است که با عنوان خانواده نشر پرداخته میشود و بخش دوم گفتوگوها و گزارشهایی کوتاه و مفید با اهالی قلم و رسانه است که به سوژههایی نو پرداخته میشود.
در پرونده ویژه این شماره از مجله «شیرازه کتاب» اهمیت و ضرورت توجه به رسانه در حوزه کتاب و نشر نقد و بررسی میشود. شیرازه کتاب پس از بیان مقدمهای با موضوع ورود به دنیای رسانه و تبلیغات، از نویسندگان و ناشران و تمام فعالان این حوزه درخواست کرده تا از فضای بینهایت رسانهها غافل نشوند و از آن استفاده کنند.
در ادامه پس از گفتوگو با مصطفی وثوقکیا، احسان عسکری، رضا حاتمیوفا، علی عربزاده، میترا لبافی، کیوان امجدیان و میثم رشیدی مهرآبادی، مقالاتی را به قلم محمدرضا خراسانیزاده، مریم رحیمیپور و محمدصادق علیزاده برای مخاطبان خود تهیه و تدارک دیده است.
برای چشیدن بهترین طعم از کتاب خوب، است که به بخش طعم کتاب سری بزنیم؛ چرا که معرفی، نقد و هرآنچه که به بهبود قلم نویسندگی مربوط است، توسط منتقدان و نویسندگان بیان میشود و بخش پایانی این ماهنامه یادداشتهایی است که اهالی رسانه و کتاب و ادبیات دغدغههای خود را با مخاطب در میان میگذارند و به خاطر همین دورهمی و صحبتی که میان نویسنده و مخاطب صورت میگیرد، اسمش را کافه شیرازه گذاشتهاند.
شیرازه کتاب در بخش «طعم کتاب» علاوه بر سری سیزدهم «نکتههایی برای نوشتن» که به قلم فاطمه سلیمانی ازندریانی نوشته شده است، نگاهی هم به کتابهای «دیپورت»، «حکایت زخمها» و «عملیات عطش» کرده و با نویسندگان این آثار به گفتوگو نشسته است.
نویسندگان مجله شیرازه در این شماره، یادداشتهای خود را معطوف به ارتباط بین کتاب و رسانه و روابط بین فعالان حوزه نشر و کتاب با اهالی رسانه کردهاند. در این بخش یادداشتهایی از محمد حقی مدیر انتشارات کتابستان معرفت، حجتالاسلام حمید سبحانی صدر، کتایون رجبیراد مدیر انتشارات نسیما، مهدی قربانی معاون فرهنگی انتشارات حماسه یاران، الهام عابدینی خبرنگار، عاطفه جعفری خبرنگار، جواد کلاته عربی مدیر انتشارات ۲۷ بعثت و غلامرضا بیات مدیر انتشارات سلمان پاک گردآوری شده است.
این ماهنامه در تلاش است حوزه کتاب و ادبیات را به طور تخصصی برای مخاطبین حوزه از تمام ابعاد و زوایای تخصصی به چالش بکشد تا مخاطبین دغدغه مند از اخبار این حوزه که زیاد مورد توجه قرار نمیگیرد، اطلاع داشته باشند.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه