هم‌مرزی خراسان جنوبی با افغانستان فرصتی برای سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت است
30 آبان 1400 - 15:39
شناسه : 39413
5

علنی به نقل از ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سلامت مرز ندارد و هم‌مرزی خراسان جنوبی با کشور افغانستان فرصتی است که باید به بهترین نحو ممکن از آن برای سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت استفاده شود. محمدحسین نیکنام، امروز یکشنبه ۳۰ آبان در آیین تکریم رییس سابق و […]

پ
پ

علنی به نقل از ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سلامت مرز ندارد و هم‌مرزی خراسان جنوبی با کشور افغانستان فرصتی است که باید به بهترین نحو ممکن از آن برای سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت استفاده شود.

محمدحسین نیکنام، امروز یکشنبه ۳۰ آبان در آیین تکریم رییس سابق و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: از ویژگی‌های خراسان جنوبی هم مرز بودن با افغانستان است و این هم‌مرزی با کشوری که مشکلات زیادی دارد از یک جهت تهدید است اما اگر مبتکرانه به این جایگاه جغرافیایی نظر کنیم، فرصت‌های خوبی را فراهم می‌کند؛ ما نسبت به برادران مظلوم افغانستانی خودمان مسوولیت داریم زیرا آمریکا داشته‌های مختصر این کشور را هم تخریب کرده است.
مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: وقتی کشورهای بیگانه در کشوری حضور می‌یابند، سناریوهای مختلفی را دنبال می‌کنند و هرچند گفته می‌شود آمریکا در افغانستان شکست خورد اما در برخی جاها هم موفق بود زیرا خانواده‌ها را متلاشی و فرهنگ را نابود کرد و اعتیاد را اشاعه داد.
به گزارش علنی به نقل از ایسنا، وی افزود: سلامت مرز نمی‌شناسد و ما نمی‌توانیم نسبت به همسایگان خود بی‌تفاوت باشیم زیرا بسیاری از بیماری‌ها نظیر مالاریا و فلج اطفال از همان کشورها به این طرف مرز می‌آید.
نیکنام گفت: ما باید نسبت به بهداشت و سلامت همسایگان خود حساس باشیم زیرا سرمایه‌گذاری در سلامت آنها، سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت خود ما است.
وی اظهار کرد: مدیریت نظام سلامت و خدمت به مردم استانی با تاریخ غنی و ظرفیت‌های بالا، حساس است و اگر سلامت را به شکل کامل و مطلوب جمعی، روانی و اجتماعی ببینیم کمتر فعالیتی در استان است که به بخش سلامت ارتباطی نداشته باشد.
مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت، بهره‌گیری از شبکه بهداشت در سراسر کشور را از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: سلامت مردم، عوامل اجتماعی و بهره‌گیری از خیرین نقش مهمی در مدیریت حوزه سلامت در هر استانی دارد.
وی تصریح کرد: اگر یک سیستم بهداشتی به شکل مطلوب عمل کند فقط ۲۵ درصد می‌تواند در سلامت فرد تاثیر بگذارد و ۷۵ درصد بقیه مباحث فرابخشی است که دانشگاه در این زمینه نقش ویژه‌ای دارد.
در این آیین ضمن قدردانی از “محمد دهقانی فیروزآبادی” در مدت سه سال مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، سید “محمد موسوی میرزایی” به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند معرفی شد.
انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.