آیین دومین جشنواره ملی شعر دانشجویی در حال پخش است.
به گزارش علنی به نقل از ایسنا، آیین پایانی دومین دوره جشنواره ملی شعر دانشجویی با معرفی برگزیدگان، بیستم مهرماه جاری، همزمان با روز نکوداشت «حافظ»، با حضور برخی از برگزیدگان، داوران و اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره و نیز برخی مسؤولان فرهنگی، در محل پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی برگزار و از طریق درگاه رویتاب در حال برگزاری آفلاین و پخش است:
https://www.roytab.ir/Default/Live/54
علیرضا بهرامی، دبیر علمی این جشنواره و شاعر، به عنوان نخستین سخنران این برنامه، ضمن بیان اینکه برای من این کثرت دانشگاه و مراکز آموزش عالی که در این دوره اثر فرستاده بودند، قابل توجه و جالب بود، گفت: یکی از پیشبینیها یا در واقع واقعیتسنجیهای ما این است که دانشگاههای ما در وضعیت مطلوبی از لحاظ رویدادهای فرهنگی و شعری به سر نمیبرند.
او خطاب به وزیر علوم، وزیر بهداشت، وزیر فرهنگ، رئیس جهاد دانشگاهی و رئیس دانشگاه آزاد، اظهار کرد: دانشگاه که مبداء همه تحولها بود یا قرار بود که باشد، از نظر رویداهای ادبی در وضعیت مطلوبی نیست. کافی است قیاسهای حتی کمی، به علاوهی نظر کارشناسان، یک مقاله شود تا مطمئن شویم این عرض من بیراه نیست. دانشگاه زمانی رونق شعری داشت، نسل من، قبل و کمی پس از من، این را خوب به خاطر دارند.
بهرامی پس از این به وجود شعری با رویکرد عشق، آزاداندیشی و عدالتطلبی در نسلهای قبل در دانشگاه اشاره کرد و آنچه را فقدان مصلحتی دانست، همراه با آسیبهای اجتماعی و فرهنگی در آینده عنوان کرد.
دبیر علمی جشنواره ملی شعر دانشجویی به نقد این استراتژی پرداخت که هر چه در جغرافیای مدیریت ما اتفاق نیفتد، خوب است؛ ولو به قیمت وادادگی.
در ادامه این آیین، علاوه بر شعرخوانی حضوری یا مجازی برخی از برگزیدگان جشنواره، چند سخنرانی دیگر نیز انجام میشود.
این خبر در حال به روزرسانی است
ثبت دیدگاه