هزینه کردن در بخش ورزشی نوعی صرفه‌جویی است
22 مهر 1400 - 20:25
شناسه : 29770
2

علنی/چهارمحال و بختیاری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه می‌توان بودجه کشور را به یک کاریکاتور تشبیه کرد، گفت: در برخی از مناطق کشور بودجه بیشتر و در بسیاری از نقاط کشور بودجه کمی توزیع می‌شود در صورتیکه لازم است مسئولان بدانند هزینه کردن در بخش ورزشی نوعی صرفه‌جویی و به‌معنای […]

پ
پ

علنی/چهارمحال و بختیاری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه می‌توان بودجه کشور را به یک کاریکاتور تشبیه کرد، گفت: در برخی از مناطق کشور بودجه بیشتر و در بسیاری از نقاط کشور بودجه کمی توزیع می‌شود در صورتیکه لازم است مسئولان بدانند هزینه کردن در بخش ورزشی نوعی صرفه‌جویی و به‌معنای کاهش هزینه‌ها محسوب می‌شود.
حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین ۲۲ مهرماه در نشست کارگروه ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: اطلاع پیدا کردن از وضعیت فرهنگی استان‌های کشور، وضع قوانین متناسب با مصوبات سفرهای استانی، پیگیری مباحث از وزاری مربوطه و شناخت ظرفیت‌های موجود در کشور از جمله مهمترین اهداف سفرهای استانی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بیش از آنکه در کشور از مشکل مالی رنج ببریم مشکل فکری وجود دارد، افزود: زمانی چهارمحال و بختیاری پیشرفت می‌کند که برنامه‌ریزی مطلوبی برای مشکلات آن صورت گیرد، به‌طوری که بتوان با استفاده از فکر خود، مشکلات استان را برطرف کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه در برای حل بسیاری از مسائل و مشکلات ورود بخش خصوصی کاملا صحیح و بجا است، تصریح کرد: دولت‌ها یکی از بهترین روش‌های جلوگیری از پیشرفت به شمار می‌روند که ورود بخش خصوصی موفقیت‌آمیز و هزینه‌های انجام شده توسط این بخش مفید واقع خواهد شد، بنابراین لازم است از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کرد.
نیک‌بین با اشاره به اینکه شاهد کاریکاتور بودن بودجه در کشور هستیم، بیان کرد: در برخی از مناطق بودجه بیشتر و در بسیاری از نقاط کشور بودجه کمی توزیع می‌شود در صورتیکه لازم است مسئولان بدانند هزینه کردن در بخش ورزش نوعی صرفه‌جویی و به‌معنای کاهش هزینه‌ها محسوب می‌شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: باید توزیع منابع کشور براساس شاخصه‌هایی از جمله محرومیت، استعداد و ظرفیت، وسعت و جمعیت صورت گیرد، بنابراین لازم است ظرفیت‌ها را شناسایی و بخش خصوصی را پای کار آوریم، یعنی خودمان گامی برداریم تا نتیجه مطلوب حاصل و مشکلات برطرف شود.
در این نشست، مسائلی همچون کم بودن سرانه ورزشی در چهارمحال و بختیاری، بی‌توجهی نسبت به ظرفیت‌های موجود و شرایط میزبانی برای فدراسیون‌ها، لزوم بازنگری در بحث اردوبام تیم‌های ملی در استان، وجود پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی و نبود اعتبار و سرمایه‌گذار مناسب و …  از سوی اعضای کارگروه مطرح شد.
انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.