مصوبات کمیسیون تلفیق برنامه هفتم در حوزه فرهنگی
کمیسیون تلفیق برنامه هفتم مصوبات متنوعی را در حوزه مسائل فرهنگی در برنامه هفتم داشته که از جمله آن میتوان به مصوبه برای افزایش سه برابری تولید سریال در شبکههای مختلف تلویزیونی اشاره کرد.
بیژن نوباوهوطن عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به مصوبات کمیسیون تلفیق در حوزه مسائل فرهنگی گفت: تلاش ما در کمیسیون تلفیق بر این بود که در حوزه برنامهریزی برای برنامه هفتم توسعه با توجه به نیاز روزافزون اصلاح و ارتقاء فرهنگی در کشور نگاه بایستهای به این حوزه داشته باشیم.
وی افزود: امروز در حوزه فرهنگ در سطح کشور نیازهای زیادی در حوزه هنر و دیگر بخشهای فرهنگی و حتی حوزه اجرایی وجود دارد که باید پاسخ داده شود.
عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس اظهار داشت: ما از بهمن ماه سال گذشته در قالب کمیسیون فرهنگی مجلس نشستهای زیادی با دستگاههای مختلف اجرایی در حوزه فرهنگ برگزار و نظرات آنها را اخذ کردیم.
نوباوهوطن گفت: نگاه برنامه هفتم به مسائل فرهنگی یک نگاه آسیبشناسانه و به روز است و نیازهای کشور به صورت موردی و مسألهمحور در آن مورد توجه قرار گرفته است.
وی افزود: ما در فضای مجازی امروز نیاز به اینترنت کودک و نوجوان داریم همچنین نیاز به بازیهای رایانهای جزء نیازهای امروز جامعه ما است. پویانمایی در حوزه تئاتر و تلویزیون از جمله نیازهای امروز جامعه ما است که طراحی و برنامهریزیهای لازم در برنامه هفتم توسعه در اینباره انجام شده و طبق برنامهریزی انجام شده بنا بر این شده که تا با برونسپاری کارها در تولید این نوع برنامهها کارها در زمانبندی مشخص انجام شود.
عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس اظهار داشت: طبق مصوبه کمیسیون تلفیق بنا شده تا تولیدات صدا و سیما در کمیسیون تلفیق مصوب کردهایم که این تولیدات به سه برابر افزایش پیدا کند به عنوان مثال درباره تولید سریال که پیش از این درباره چند شبکه 300 تا 400 قسمت سریال بود ما در کمیسیون تلفیق مصوب کردیم که این تولیدات به 1100 قسمت افزایش پیدا کند. طبق این مصوبه بنا شده تا مردم در هر فصلی در سه شبکه سریال برای تماشا داشته باشند.
نوباوهوطن خاطرنشان کرد: در حوزه مسجد و مسجدمحوری برنامههایی پیشبینی شده که یکی از مسائل مهمی که در مصوبات کمیسیون به آن توجه شده استقلال مالی مساجد است تا در سایه آن زمینه برای اجراییسازی برنامههای مختلف فرهنگی در مسجد فراهم شود.
وی افزود: نگاه به حوزه گردشگری در برنامه هفتم نیز نگاه خوبی بوده و ما در کمیسیون تلفیق هم از بعد درآمدزایی حوزه گردشگری و هم از حیث توسعه فرهنگ گردشگری مصوباتی را داشتهایم و سعی ما بر این بوده تا همانطور که گفته شد هم مردم به این حوزه گرایش پیدا کنند و هم درآمدها در حوزه گردشگری افزایش یابد.
به گزارش فارس، کار بررسی مواد لایحه برنامه هفتم در کمیسیون تلفیق به پایان رسیده و جلسات کمیسیون برای بررسی مواد الحاقی به لایحه در هفته جاری برگزار میشود و گزارش آن به صحن مجلس تقدیم خواهد شد تا در ادامه بررسی مواد لایحه مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.
پایان پیام/
ثبت دیدگاه