ایسنا/همدان رئیس ستاد انتخابات «عبدالناصر همتی» در استان همدان گفت: مبارزه با کرونا، واکسیناسیون عمومی، توسعه بخش کشاورزی، تثبیت نرخ ارز، حفظ ثبات بازار سرمایه و افزایش تولید ثروت ملی از مهمترین برنامههای آقای همتی در دولت است.
جواد گیاهشناس دوشنبه ۲۴ خردادماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: تلاش ما این بود که بعد از اعلام اسامی نامزدهای تأیید صلاحیت شده، زمینه مشارکت حداکثری را مهیا کنیم.
وی تصریح کرد: در ستاد آقای همتی ارکان را سازماندهی و شهرستانها را فعال کردیم و امیدواریم بتوانیم با تبلیغاتی که انجام میدهیم، آگاهی سیاسی افراد را بالا ببریم.
وی ادامه داد: متأسفانه امروز شرایطی در فضای کشور حاکم شده که مهمترین رقیب نامزدها عدم مشارکت مردم است که یک ابرچالش امنیتی محسوب میشود.
گیاهشناس با بیان اینکه مشارکت سیاسی تجلی موج دموکراتیک در کشور است، مطرح کرد: اگر مردم نسبت به صندوق رأی بی اعتماد شوند تبعات جدی برای کشور ایجاد میشود.
وی ادامه داد: براساس نظرسنجیهای صورت گرفته نیمی از جامعه تصمیمی برای حضور در عرصه انتخابات ندارند و در مورد مسائلی نارضایتیهایی دارند که به حق است اما باید واقعیاتی در مورد جامعه ایران گفته شود که شاید بسیاری از مدیران و دولتمردان در این زمینه تعلل کردند و نتوانستند رابطه مناسبی با افکار عمومی ایجاد کنند و توضیح بدهند که مشکلات تحریم ها، خروج از برجام و کرونا مسائل کشور را تحتالشعاع قرار داد.
گیاهشناس مطرح کرد: مردم با مشکلات معیشتی جدی مواجه هستند بنابراین باید با انتخاب و استفاده از متخصصان اجازه ندهند شیرازه اقتصادی کشور دچار فروپاشی شود.
وی با بیان اهمیت توازن در دیپلماسی و میدان، توضیح داد: میدان داعش را از بین برد و دیپلماسی نقش مناسبی در برابر قدرت های خارحی ایجاد کرد اما در حق هر دو عرصه جفاهایی صورت گرفت.
گیاهشناس در رابطه با برخی برنامههای همتی، گفت: مبارزه با کرونا، واکسیناسیون عمومی، توسعه بخش کشاورزی، تثبیت نرخ ارز، حفظ ثبات بازار سرمایه و افزایش تولید ثروت ملی از مهمترین برنامههای آقای همتی در دولت است.
وی تصریح کرد: ساختار اقتصادی ایران دولتی است و با کمترین تکانهها مسائل اقتصادی وارد مسائل اجتماعی و به بحران امنیتی تبدیل می شوند.
گیاهشناس در رابطه با برنامههای همتی برای استانها اظهار کرد: برنامههای آقای همتی در استانها با توجه به ابعاد توسعه منطقهای هر استان است و امیدواریم با این برنامه مزیت نسبی، شاهد شکوفایی اقتصادهای بومی و محلی باشیم.
وی ادامه داد: نبود منابع و امکانات لازم و عدم جذب سرمایه گذاریهای داخلی بخش هایی از کشور را دچار مشکلات جدی کرده و ما شاهد مهاجرت از روستاها به شهر و از شهر هم به سمت مراکز هستیم بنابراین باید در سازوکارهای کشور تجدیدنظر جدی کنیم.
گیاهشناس خاطرنشان کرد: امیدواریم امروز که فرصت مناسبی برای همدانی ها به وجود آمده و فرزند همدان در عرصه رقابت های ریاست جمهوری وجود دارد ما زمینه ارتقاء یک فرد متخصص را ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه مردم باید بین دو برنامه عمده توزیع فقر یا تولید ثروت یکی را انتخاب کنند، توضیح داد: یکبار هدفمندی یارانه ها را تجربه کردیم و همه می دانند چقدر ارزش آن پول کاهش پیدا کرده چراکه ما منابع لازم برای تأمین آن نداریم و این شکاف بین طبقاتی یک ابربحران اجتماعی است که به بحران امنیتی تبدیل می شود.
گیاهشناس دررابطه با تحریم انتخابات گفت: تحریم انتخابات تحرکات دشمنان خارجی است و موجی در جامعه ایرانی ایجاد کردند و برخی داخلی ها با دمیدن در تنور ناامیدی فکر میکنند می توانند ظرفیت خود را بالا بیاورند.
وی مطرح کرد: فردی که به عنوان رئیس جمهور انتخاب می شود نباید رها شود و باید همیشه از جانب مردم و رسانه ها کنترل شود. یکی از ابعاد دموکراسی مشارکتی رویکرد حکمرانی خوب است که می تواند گروه های پیدا و پنهان و گروه های ذی نفوذ را از بین ببرد.
گیاهشناس ادامه داد: باید مبنای کار را براساس اصول بنیادین حکمرانی خوب یعنی شفافیت قرار بدهیم و شفافیت، رکن رکین آزادی رسانهها و فضای مجازی به عنوان مهمترین ابزاری که زمان و مکان را از بین برده، است و در این صورت می توانیم شاهد آزادی های بیشتری در فضای رسانه ای باشیم.
وی با بیان اینکه صحنه انتخابات قابل پیشبینی نیست، گفت: نهاد اجماع ساز جبهه اصلاحات در روزهای باقیمانده تصمیم میگیرند که از کدام نماینده اصلاح طلب را حمایت کنند و یکی از کاندیداها به نفع دیگری کنارهگیری خواهد کرد و هر تصمیمی که جبهه اصلاحات بگیرد، ما از آن تبعیت میکنیم.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه