زاکانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه شعار ما ساختن ایران قوی و پیشرفته با مدل به میدان آوردن مردم بر محور نخبگان است، اظهار کرد: آنجایی به خودباوری رسیدیم نتیجه آن تولید موشک و قدرت اول منطقه شد و جایی که به خودباوری نرسیدیم نتیجهاش تولید پراید.
به گزارش ایسنا، علیرضا زاکانی در نشستی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور دانشجویان اظهار کرد: در مناظرات عملا چهره واقعی برنامهها و کارکردها به نمایش گذاشته شد، البته برخی برای دعوا و مجادله آمده بودند به همین دلیل معتقد هستم که مناظرات از برنامهای برای بیان نظرات کارشناسی به اعلام مواضع پوپولیستی تنزل یافت که برای خودمان هم آزاردهنده بود.
وی با بیان اینکه دو رقیب داخلی و خارجی داریم گفت: در حال حاضر شرایط جهان و منطقه به شدت در آستانه تغییر است هیچ وقت بعد از جنگ جهانی دوم تاکنون شرایط به این اندازه آماده نظم یافتگی نوین نبود و هیچ گاه منطقه ما تا این حد مستعد حاکمیت ملتها نبود، یعنی یک پیچ تاریخی را پشت سر میگذارید که دقت در آن بسیار مهم است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی نقش ایران در شکل گیری نظام نوین در عرصهی جهانی و یک ساخت جدید در منطقه را بسیار بیبدیل خواند و اظهار کرد: ما با رقیبت خارجیمان در بعد عملی و نظری اختلافات جدی داریم مبانی نظری آنها را قبول نداریم که معتقد به اومانیسم هستند و سود حداکثری را در جامعه پیگیری کرده و انسان را موجودی لذتجو میداند حال اینکه انقلاب اسلامی معتقد است که انسان خلیفه خداست و طبیعت در دست ما امانت بوده و باید جامعه را به سمت جامعه مهدوی سوق دهیم انسان یک عنصر لذتجو نیست و کمالطلب است.
وی ادامه داد: ما باید الگویی به جهانیان ارائه دهیم اما ایران امروز الگوی مطابق با انقلاب اسلامی نیست ما آزادی داریم اما محدود است و حق اعتراض و نظارت مسئولان نهادینه نشده استقلال در بعد سیاسی داریم و در ابعاد فرهنگی و اقتصادی وابستگی است که باید شکسته شود. بیکفایتی مسئولان، عدم شایسته سالاری و موارد این چنینی باعث شده عدالت را هم به درستی پیاده نکنیم، لذا ما جامعهای میخواهیم که کاریکاتوریست نباشد جامعه ما کاریکاتوریست نباید پای کسی برای مطالبه حقاش مقابل مسئولی بلرزد مردم باید حق خود را بگیرند تا کسی نتواند در جامعه گردنکشی کند.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ما به دنبال تحول همه جانبه هستیم، گفت: شعار ما ایران قوی و پیشرفته و اساس حرکت هم مبتنی بر عقلانیت، معنویت و خلاقیت است. اقداماتی را انجام میدهیم که مردم در سال اول تغییرات را حس کرده و متوجه آن شوند. مدل ما به میدان آوردن مردم بر محوریت نخبگان است.
زاکانی با بیان اینکه مهمترین و انقلابیترین کار ما در عرصهی جهانی و داخلی ساختن ایرانی است که تمدن نوین اسلامی را ایجاد کند، اضافه کرد: اگر ایران از بعد معنوی و مادی ساختیم و بر بام جهان نشاندیم آن را میتوان تکثیر کرده و همان نظام یافتگی نوین را ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه ما با رقبای داخلی اختلاف نظری و عملی داریم اظهار کرد: آنها معتقدند دستان ما خالی است و هیچ چیزی نداریم و باید از طریق رابطه با کشورهای خارجی خود را تقویت کنیم. این تفکر معتقد است که باید وابستگی را پذیرفته و حیات خود را به صورت حداقلی تضمین کنیم حال اینکه ما قائل به وجود سرمایه بزرگی به نام اسلام، تمدن ایران، عنصر انسانی، فکور و دانشمند و حضور مردم در عرصههای مختلف و بهره گیری از امکانات گسترده هستیم، پس این حرف باطل است که ما چیزی نداریم جایی که به خود باوری رسیدیم موشک تولید شد و جایی که به خود باوری نرسیدیم نتیجه آن تولید پراید بود که هنوز جزو کالاهای لوکس است.
این نامزد ریاست جمهوری ادامه داد: این افراد خود را طائفه خاص و جدا از مردم با نژاد برتر میدانند دچار اشرافیگری هستند و آزادیها را برنمیتابند. آقای روحانی معتقد است از طائفه خاصی بوده و همیشه هم طلب کار است هیچ وقت در مقام پاسخگویی نیست که کل این طائفه اینگونه است. اما ما در جریان مقاوم خود را در بطن جامعه تعریف کرده و اساس را مردم سالاری دینی و پاسخگویی و نوکری مردم میدانیم. ما معتقدیم که هرکه را مردم انتخاب کنند نوکر مردم هستیم اما طرف مقابل میگوید اگر مردم به ما رای دهند خوبند و اگر رای ندهند بد هستند.
زاکانی با اشاره به مناظرات گفت: مناظره پینگ پنگ بود و اجازه ندادند نگاههای کارشناسی خود را بیان کنیم. در مناظره حرفهای نادرستی زدند و ما مجبور شدیم برای دفاع از حق مردم پاسخ دهیم من وقتی در عرصه رقابت حضور پیدا کردم دنبال رای آوری نبودم بلکه آمدم که از حق مردم دفاع کنم و بگویم اینها به مردم دروغ میگویند و نباید به مردم دروغ گفته شود.
وی اضافه کرد: اقایان به ما میگویند که میخواهیم دور کشور دیوار بکشیم که این طور نیست ما میگوییم باید به داخل تکیه و درها را باز کرد و از همه فرصتهای منطقه و جهان استفاده نمود اما طرف مقابل معتقد است که باید به خارج امید داشت تا مشکل داخل را حل کرد که درست نیست.
ادامه دارد…
ثبت دیدگاه