لزوم استفاده از فرآورده‌های دارای پروانه بهداشت در کترینگ‌ها
27 بهمن 1403 - 16:22
شناسه : 75544
2

سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: در کترینگ‌های صنعتی، استفاده از فرآورده‌های دارای پروانه ساخت بهداشتی از سازمان غذا و دارو الزامی است.

پ
پ

سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: در کترینگ‌های صنعتی، استفاده از فرآورده‌های دارای پروانه ساخت بهداشتی از سازمان غذا و دارو الزامی است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.