علنی به نقل از ایسنا/خراسان شمالی اپیدمیولوژیست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در پاسخ به این سوال که چرا جامعه دچار عادی انگاری شده است با اشاره به دو دلیل عمده آن ها را تشریح کرد.
دکتر حمید رضا شرکاء در گفت و گو با علنی به نقل از ایسنا، گفت: یکی از دلایل رواج عادی انگاری ها در جامعه، انجام واکسیناسیون عمومی است.
وی با بیان اینکه بیش از ۸۴ درصد مردم استان در حال حاضر نوبت اول واکسن را دریافت کرده اند، افزود: اکنون مردم انتظار دارند با تزریق واکسن کرونا بیمار نشوند و متاسفانه به این باور رسیده اند که واکسن کرونا مانع ابتلا به بیماری می شود و این امر موجب کاهش رعایت شیوه نامه های بهداشتی شده است.
وی ادامه داد: اما تمام متون علمی می گویند که تزریق واکسن کرونا، بستری شدن به دلیل ابتلا به شکل شدید بیماری و مرگ و میر ناشی از بیماری را کاهش می دهد ولی احتمال این که فرد بیمار شود همچنان وجود دارد.
شرکاء با اشاره به اینکه در هفته گذشته آمار کسانی که علائم مشکوک داشته اند و به مراکز بهداشتی مراجعه کرده اند افزایش یافته است، تاکید کرد: این افراد یا واکسینه نشده اند و یا واکسینه شده اند و شیوه نامه ها را رعایت نکرده اند.
وی با بیان اینکه اعلام رنگ بندی های کرونایی از سوی وزارت بهداشت هم یکی دیگر از دلایل است، افزود: اکنون با تغییر رنگ قرمز کرونا به زرد و نارنجی در استان، مردم تصور می کنند در خطر کمتری هستند در حالی که هر زمان در وضعیت مشابهی قرار داشته ایم به سرعت به سمت موج جدید رفته ایم و دوباره رنگ وضعیت اعلام خطر کرونا در استان قرمز شده است.
وی تاکید کرد: راهکار برون رفت از بحران کرونا، پوشش گسترده واکسیناسیون و رعایت مستمر شیوه نامه های بهداشتی است.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه