راهکارهای عضو شورای مرکزی تحکیم وحدت برای جلوگیری از شهادت نیروهای مرزی
عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت گفت: فارغ از مسئله نقشه بیگانه اگر بخواهیم برای شهادت نیروهای مرزی راه حل پیدا کنیم باید به ریشه های این مسئله بپردازیم که متناظر با آن سال هاست به این خاطر جوانانمان شهید می شوند.
سید محمد حسین موسوی عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، گفت: یک سال پس از اغتشاشات 1401 که در آن تعداد شهدای مدافعین امنیت بیشتر از کشته شدگان طرف مقابل بود، راهبردی که هر چند خون عزیزانی چون عجمیان و علیوردی ریخته شد اما نگذاشت کشور در یک جنگ داخلی، همانطور که بیگانه قصدش را داشت فرو برود.
وی افزود: اما حالا بعد از گذشت یکسال٬ هنوز که هنوز است فراجا هفتگی و گاهی روزانه شهید میدهد. اما فارغ از مسئله نقشه بیگانه و سرویس ها جهت پیشبرد راهبرد "هزار زخم" اگر بخواهیم برای این بحران راه حلی پیدا کنیم باید به ریشه های این مسئله بپردازیم، کمبود هایی که سال هاست برطرف نشده و متناظر با آن سال هاست به این خاطر جوانانمان شهید می شوند.
این فعال دانشجویی با اشاره به سه مورد از مواردی که در فراجا باید توجه ویژه ای به آن شود، گفت: اولین مورد ضعف آموزشی است. بسیاری از کادر نیروهای مسلح آموزش های کافی جهت نشان دادن واکنش مناسب در شرایط بحرانی نمیبینند، افرادی که باید به صورت هفتگی تمرینات متناسب داشته باشند به دلایل مختلف این تمرینات را ندیده و به مرور زمان به روزمرگی دچار میشوند، سپس در موقعیت بحران توانایی اجرای درست مأموریتشان را ندارند.
موسوی ادامه داد: مورد دوم تجهیزات است. تجهیزات انفرادی و پوشش های حفاظتی انفرادی از بدیهیات نیروهای مسلح هر کشوری است، استفاده از خودرو های ضد مین و ضد کمین از بدیهیات نیروهای مسلح هر کشوری است، ما اگر توقع دستگاه های پیشرفته نظارتی هوایی و زمین را نداشته باشیم، اگر توقع ایستگاه های درگیری هوشمند را نداشته باشیم، اگر توقع استفاده از هزاران تکنولوژی روز دیگر را در صحنه عمل نداشته باشیم، حداقل این توقع را داریم که سربازان این مرز و بوم همانطور که پدرانشان در هشت سال دفاع مقدس جنگیده اند، با همان تجهیزات به میدان نبرد نروند.
وی افزود: مورد سوم ضعف قوانین است. قبضه سلاح در دست مامور حافظ امنیت این کشور سنگینی میکند. آنقدر از ترس فشار های رسانهای خارج نشینان و پادوهایشان در داخل ترسیده ایم که مامورمان حتی به جهت حفظ جان خودش دست به سلاح نمیشود، زیرا که میداند با شلیک گلولهای، در بهترین حالت باید تا مدت ها در دادگاه نظامی برود و بیاید، چه رسد به اینکه گلوله اشتباه در رفته باشد.
عضو شورای مرکزی تحکیم وحدت گفت: آنقدر قوانین به کارگیری سلاح را سخت و پیچیده کردهایم تا مبادا آتو به دست دشمن دهیم، آنقدر در مورد های مشابه از نیروی در صحنه حمایت لازم را نکرده و حتی پشتش را خالی کردیم، آنقدر عرصه را برای حافظ امنیت تنگ کردیم که اشرار جرأت پیدا کرده و در خیابان ها و محلات جولان میدهند.
پایان پیام/
ثبت دیدگاه