ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس ستاد مرکزی مردمی ثمر(سمر) گفت: رئیسی آزمون مبارزه با فساد را پس داده و معتقد است باید عرصه را برای مفسدین تنگ کنیم.
حبیب الله امیری امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران در تبریز اظهار کرد: بعضی از بزرگان از ۲۰ سال پیش اتفاقاتی که اکنون مردم را رنج میدهد، میدیدند و ما هم تلاش میکردیم و شاید در دولت قبلی یکسری پاکدستی ها انجام شد اما حد اعلائی که ما میخواستیم نبود.
وی ادامه داد: ما میخواستیم کسی که مبارزه میکند چند ویژگی مهم داشته باشند بهطوریکه ولایتپذیر و عدالت پذیر باشد و مبارزه با فساد را قولاً و عملاً باور کند و تاکید رهبر انقلاب را خطمشی خود قرار دهد که فرمودند مبارزه با فساد خط قرمزی ندارد حتی اگر انتساب به من باشد.
وی خاطرنشان کرد: فرد مورد نظر باید با بزرگی، علم و خردمندی و در کمال آرامش با مفسدین و فساد مبارزه کند و دلسوز مردم و امنیت نظام بوده و در مقابل سلطهجویان دقیقاً پشت نظرات رهبر انقلاب باشد که پیشنهاد همهی دوستان آیتالله رئیسی بود.
رئیس ستاد مرکزی مردمی ثمر(سمر) گفت: در سال ۹۶ این ویژگیها برای اولینبار در یک فرد خودش را نشان داد و تفکری که میگفت «من انقلابی هستم» و به همه جناحها و تفکرات سیاسی فهماند که باید برای پیشرفت کشور با همه داشتههای داخلی متحد باشیم و چون اولینبار بود که این تفکر به وجود میآمد، توانست با برجسته کردن اندیشهی مبارزه با فساد و پاکدستی بیشاز ۱۶ میلیون رای جمع کند و اگر این رای بیشتر نشد مقصر خود ما هستیم چراکه هیچکس در ایران مخالف مبارزه با فساد نیست.
وی خاطرنشان کرد: در سال ۹۶ ماموریت، فعالیت و کار ستاد سمر تمام شد اما با توجه به اینکه مطالبات ما فراتر از این ها است که خواهان استاندار و وزیر و وکیل باشیم، مطالبهی ما این بود که فرهنگ پاکدستی در این سرزمین بهعنوان یک اصل مسلم و پذیرفتهشده باشد که همه مردم پشتیبان آن باشند چراکه اندیشه ثمریان این است که مبارزه با فساد مالی، اخلاقی، سیاسی، امنیتی و هرگونه مفسدهای که میتواند کشور را دچار آسیب کند، مقدمهی توسعه همهجانبه میدانند.
وی تاکید کرد: خواستهی ما از آیت الله رئیسی این است که تمامی وزرا، استانداران، فرمانداران، بخشداران و دهیاران را از میان هر کسی که میخواهد، انتخاب کند اما باید این افراد پاکدست و عدالتگستر باشد و به پیشرفت کشور بهصورت جهشی کمک کند به صورتی که ما بتوانیم تمامی عقبماندگیهای گذشته را با سرعت جبران کرده و از این فشار مضاعفی که زندگی مردم را تحت تاثیر و سفرههای مردم را کوچکتر کرده جلوگیری شود.
امیری با بیان اینکه آقای رئیسی در بحث مبارزه با فساد و عدالت خواهی امتحان خود را پس داده است، گفت:۷۰۰ نفر از لیدرهای جریان ثمر در مردادماه سال ۹۶ در مشهد مقدس جلسهای با آقای رئیسی برگزار کردند و او قبول کرد که لیدر مبارزه با فساد و فرهنگ پاکدستی باشد.
وی اضافه کرد: باید این باور را بههمه منتقل کنیم که مقدمهی هر توسعه در کشور مبارزه با فساد است و فساد مانع اصلی توسعه و مخالف پیشرفت مردم و کشور و مانعی در مقابل تولید است لذا باید بساط فساد برچیده شود تا این کشور توسعه پیدا کند چنانکه آقای رئیسی نیز گفت که باید عرصه را به گونه ای بر مفسدین تنگ کنیم که راهی جز ترک کردن این عرصه نداشته باشند.
وی در مورد تغییر نام سمر به ثمر تشریح کرد: سمر عبارت بود از ستاد مردمی رییسی اما با توجه به اینکه ما باید این تفکر مبارزه با فساد را چهار سال دیگر حفظ میکردیم، کلمه ای را انتخاب کردیم که تاثیر گرفته از بیانات رهبر انقلاب باشد که فرمودند «انقلاب اسلامی ریزشها و رویشهایی را داشتهاست و یکی از «ثمرات» رویشی انقلاب، ظهور انسانهای بصیر، پاکدامن، شجاع عالِم، وفادار به کرامت انسانی و امنیت سرزمین باشد» که یکی از مصادیق این ویژگیها آیتالله رئیسی است لذا ما با در اختیار داشتن آیتالله رئیسی و تابلویی از بیانات رهبر انقلاب که این افراد ثمرات انقلاب اسلامی هستند کلمه «ثمر» را انتخاب کردیم که به معنی «ثمره مردمی رویش»است.
رئیس ستاد مرکزی مردمی رییسی ثمر(سمر) متذکر شد: اولین ثمره این رویش مردمی این بود که قبلاز سال ۹۶ در مورد اصلاحطلب، اصولگرا، چپ، راست، تندرو، کندرو و غیره صحبت میکردیم اما در اینجا صحبت از داشتههای این سرزمین، ولایتپذیری و عدالت پذیری بود و هر کس که دلبستهی ولایتپذیری و عدالت پذیری و از هر جناحی هم که باشد با ما است و مهم نیست از چه مذهب و با چه لباسی باشد.
وی ادامه داد: اولین ثمرهی این تفکر غالب شدن رویکردی بود که در سال ۹۶، ۱۶ میلیون رای جمع کرد و دومین ثمره نیز وجود آقای رئیسی است که از بستر این تفکر به ریاست قوه قضاییه رسید و بارها نیز گفته است که حضور من در قوه قضاییه مرهون شرکت در انتخابات و رفتن به داخل مردم و آشنایی با آنها بود.
وی، شکلگیری مجلس انقلابی را سومین نتیجه ثمر نامید و افزود: بیشاز ۲۰۰ نفر از نمایندگان فعلی مجلس در نتیجهی فعالیت های مجموعهی ثمر در کل کشور بودند که به مجلس راه یافتند.
امیری خاطرنشان کرد: ولایتپذیری، عدالت پذیری،کرامت انسانی، اهداف شهدا، مبارزه و پیشگیری از وقوع فساد، وفاداری به آرمانهای سرزمینی و تعهد به امنیت سرزمینی شاخصهایی بود که طبق دستور رهبر انقلاب به یک مطالبه عمومی تبدیل شد که این مطالبه متوجه نمایندگان مجلس شده و نمایندگان نیز روی افکار وزرا، بخشداران، دهداران، فرمانداران و … اثر گذاشته و همه آنها به همه آن ویژگیهای گفتهشده دل ببندد تا از این طریق بتوانیم یک جامعه پاکدست را خلق کنیم.
وی در خصوص فعالیت ستاد های مردمی حامی سیدابراهیم رئیسی اظهار کرد:صنوف و اقشار مختلف مردم از آقای رئیسی درخواست کردند که برای مبارزه با فساد وارد عرصه شود و زمانیهکه آیتالله رئیسی درنتیجه این دعوتها برای انتخابات ثبتنام کرد، اولین پیامش این بود که هر خانه یک ستاد و ستاد مردمی است.
وی ادامه داد: در نتیجه کارزار فعالیتهای انتخاباتی ما آغاز شد و بسیاری از مردم در شهرهای مختلف منازل، مغازهها و کارگاههای خود را بهصورت کاملاً مجانی در اختیار ستاد آقای رئیسی قرار دادند و هر کس هر دارایی که در اختیار دارد به ستاد آقای رئیسی تبدیل کردهاست حتی کامیون داران نیز کامیون خود را ستاد آقای رئیسی کردند و در واقع همه آمدهاند تا یک توفیق بزرگ را خلق کنیم.
رئیس ستاد مرکزی مردمی ثمر(سمر) در پایان سخنان خود گفت: همه ما دو هدف بزرگ را دنبال میکنیم که عبارتاند از حضور حداکثری و رای مقتدرانه به آقای رئیسی و موضوع بعدی پاکدستی دولت است بهطوریکه از رییسجمهور تا معاون اول و کلیه مسئولان اجرایی همگی باید پاکدست باشند تا ثمره این حضور حداکثری و رای مقتدرانه را در حل مشکلات کشور ببینیم.
رئیسی سراغ دانه درشت ها رفت
مسئول ستاد ثمر(سمر) در آذربایجان شرقی نیز طی سخنانی اظهار کرد: همانطور که رهبر انقلاب فرموده اند، انتخابات یک روز است اما تاثیر آن میتواند تا سالها باقی بماند لذا وضعیتی که امروز گرفتار آن هستیم در اثر انتخاب دیروزمان بود و برای اینکه آیندهی کشور را بسازیم باید همه در پای صندوق های رای حاضر شویم.
الهوردی دهقانی ادامه داد: دشمنان از همهی جهات میخواهند مردم در انتخابات حضور نداشته باشند و ما باید با حضور خود دل رهبرمان شاد و علی زمان را تنها نگذاریم.
وی خاطرنشان کرد: آقای رئیسی مبارزه با فساد را با صلابت نشان داد و بجای آفتابه دزد ها به سراغ دانه درشت ها از جمله برادر رئیس جمهور، فرزند وزیر، داماد وزیر رفت و این کار تنها از یک فرد سالم بر میآید و فرد ناسالم نمیتواند با فساد مبارزه کند.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه