19 آذر 1401 - 22:23
شناسه : 55174
7

درخواست فعالان و تشکل‌های دانشجویی از قوه قضائیه: به مجازات اغتشاش‌گران سرعت دهید فعالان تشکل‌های دانشجویی ضمن حمایت از برخورد قاطع قوه قضائیه با اغتشاش گران، خواستار ادامه این روند از سوی دستگاه قضا شدند. به گزارش خبرنگارحوزه تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، فعالان تشکل های دانشجویی با صدور بیانیه و اعلام مواضعی از برخورد قوه […]

پ
پ

درخواست فعالان و تشکل‌های دانشجویی از قوه قضائیه: به مجازات اغتشاش‌گران سرعت دهید

فعالان تشکل‌های دانشجویی ضمن حمایت از برخورد قاطع قوه قضائیه با اغتشاش گران، خواستار ادامه این روند از سوی دستگاه قضا شدند.

درخواست فعالان و تشکل‌های دانشجویی از قوه قضائیه: به مجازات اغتشاش‌گران سرعت دهید

به گزارش خبرنگارحوزه تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، فعالان تشکل های دانشجویی با صدور بیانیه و اعلام مواضعی از برخورد قوه قضاییه با اغتشاشگران حمایت کرده و درخواست کردند برخورد با اغتشاش گران ادامه دار باشد.

انجمن اسلامی دانشگاه الزهرا: مماشات آشوبگران را جری تر می‌کند

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا (دفتر تحکیم وحدت) با صدور بیانیه ای از اقدامات قوه قضاییه در جهت برخورد با اغتشاش گران حمایت کرده و بر پیگیر جدی پرونده های بقیه مجرمین تاکید کرد.

در این بیانیه آمده است: آنچه این روزها شاهد هستیم ورود جدی و سخت قوه ی قضائیه را می طلبد. چه جای مماشات با کسی است که ساطور قصابی به دست گرفته، محل عبور و مرور مردم را میبندند، به نیروی حافظ امنیت حین ماموریت حمله میکند و وقیحانه خود را محق می‌داند؟

در ادامه آمده است: بلاشک عدم برخورد درخور قوۀ قضائیه نتیجه‌ای نخواهد داشت؛ جز جری کردن افراد و بعضا نامردم‌هایی که در پوشش مردم دست به ارتکاب جرم می‌زنند. عدم برخورد با آشوبچیان کف خیابان منافی جدی با آزادی، زندگی و امنیت عامه مردم جامعه است.

دبیر کل مجمع اسلامی دانشجویان: قوه قضاییه برخورد با اغتشاشگران را ادامه دهد

محمد مهدی نوینی‌فرد دبیر کل اتحادیه مجمع اسلامی دانشگاه آزاد در گفتگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: ارعاب، محاربه، ایجاد وحشت و ترس در میان مردم، بر هم زدن نظم عمومی، مسدود سازی خیابان اصلی، چاقوکشی و حمل سلاح سرد و ایجاد جرح و آسیب به مامور امنیتی از جرم های محسن شکاری بوده و قوه قضاییه باید اقدامات خود در برخورد با اغتشاش گران را ادامه دهد، این اقدامات قاطعانه نیز در جهت حفظ امنیت مردم باید استمرار داشته باشد.

وی افزود: محسن شکاری از اراذل و اوباشی بود که بدلیل اقدامات محاربه به اعدام محکوم و حکمش اجرا شد. حال معاندین مخالف این اقدام قوه قضاییه شده اند و از طرفی کشورهای خارجی همچون کانادا و آلمان نیز آتش بیار معرکه شده اند.

نوینی فرد در ادامه با اشاره به اقدامات مداخله جویانه کشورهای غربی در ایران گفت: کشور آلمان که در حوادث اخیر ژست حمایت از مردم را گرفته است، عده‌ای را که در کشورش قصد کودتا و آشوب علیه حاکمیت داشتند را سریعا بازداشت کرد و برخورد دیکتاتورگونه ای با آن ها داشت.

مسئول سیاسی جامعه اسلامی دانشگاه تهران: قوه قضاییه به مجازات اغتشاش‌گران سرعت دهد

امیر حسین رحمتی مسئول سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی گفت: حکومت اسلامی باید داعیه‌دار اجرای عدالت در تمام زمینه‌ها باشد و از قوه قضائیه عاجزانه درخواست داریم مجازات وحوش اغتشاش‌گر را سرعت ببخشد.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: در حوادث اخیر به مردم و نیروهای حافظ امنیت ظلم های زیادی شد، به قدری که چند ده شهید برای امنیت ایران عزیز تر از جانمان غریبانه پر کشیدند.

رحمتی افزود: اغتشاش گران در حوادث اخیر به مظلومانه ترین حالت ممکن نیروهای حافظ امنیت را شهید کردند، امنیت جامعه را به هم ریختند و فردی دیگر خیابان را بسته و موجب وحشت و نا امنی نوامیس ما شده است، فردی دیگر فلان پایگاه نظامی را فلان مسجد را به آتش کشیده است و حالا عده ای برای مخلان امنیت هشتگ اعدام نکنید می زنند. این حرکت ها در هیچ کشوری قابل پذیرش نیست.

دفاع از یک اغتشاشگر نتیجه تاثیرگرفتن از رسانه‌های معاند است

زهرا محمدی عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا در گفتگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: باید در نظر داشته‌ باشیم هرعملی که انجام می‌دهیم، نتیجه‌ای دارد. نه فقط در اتفاقات اخیر، بلکه همیشه قانون و اجرای آن در جامعه وجود داشته‌است که هرجا هم این‌طور نبود، خود مردم معترض می‌شدند.

وی افزود: کسی اگر برخلاف قوانین یک جامعه، مرتکب جرمی شود به‌حتم می‌داند که قرار نیست از آن چشم‌پوشی شود.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: رسانه‌های معاند الان به‌قدری افکار بعضی از مردم را تحت تاثیر و احاطه قرار داده‌اند که وقتی شخصی مرتکب جنایت می شود، با این وجود، از او دفاع می‌کنند و اغتشاش گران با هشتگ اعدام نکنید می‌خواهند به جنایتکاران هم مشروعیت بدهند.

وی در ادامه تاکید کرد: وقتی در فضای مجازی آزاد شدن زندانی‌ها را در حالیکه مرتکب جرم واضح شده‌بودند مطالبه کردند و وقتی دست به هشتگ اعدام نکنید برای قاتلین زدند، زمینه را برای از یاد بردن جرم‌هایی مثل محاربه و امثال آن فراهم می‌کردند.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: اول مجرم را بی‌گناه خواندند و حالا هم جرم را نادیده می‌گیرند، چه‌بسا اگر جلوی این جوّ رسانه‌ای گرفته‌نشود، جرم را تبدیل به ارزش هم بکنند.

محمدی در ادامه تاکید کرد: تعجب‌برانگیز است آن‌هایی که می‌گویند ما معترضیم اما مخالف این کشتن‌ها، سوزاندن‌ها و آسیب زدن‌ها هستیم، پس چطور خود را در بین حامیان این افراد قرار می‌دهند؟ من فکر نمی‌کنم کسی معتقد باشد افکارش تحت تاثیر موج‌های رسانه‌ای هدایت شده نیست و با این‌حال قمه به دست گرفتن و در خیابان چرخیدن، مردم را تهدید و زخمی کردن، خیابان بستن و امنیت مردم به خطر انداختن را محاربه نداند.

وی افزود: فرد آگاه باید بداند، حکم این جرم‌ها نه فقط بخاطر شرایط حاضر، بلکه به‌طور قانونی همین بوده‌است، همان‌طور که سارق زورگیر مسلح اتوبان نیایش در تابستان هم همین‌طور محاکمه شد. چه‌شد که در آن‌جا مردم از این حکم خوشحال شدند و الان تصور می‌کنند باید با آن مخالف باشند؟ محارب قرار نیست کسی را کشته‌باشد، سلاح کشیدن، رعب و وحشت، ناامنی و قصد کشتن کفایت می‌کند.

عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا در پایان گفت: به کسانی‌که همچنان اجرای این حکم را محل اشکال می‌دانند توصیه می‌کنم جرم محاربه و احکام آن را مطالعه کنند تا به آگاهی صحیح برسند. به‌واقع در نهاد هرکس میل به امنیت و آرامش وجود دارد و هرکس با کمی تامل و به دور از جریان‌های شکل‌یافته فکر کند، دلیل اجرای این حکم‌ها را درک خواهدکرد.

پایان پیام/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.