خواص خوراکی‌های سفره‌ی هفت سین؛ سین اول: سیب
05 فروردین 1402 - 2:04
شناسه : 58697
9

خواص خوراکی‌های سفره‌ی هفت سین؛ سین اول: سیب سیب انواعی دارد؛ شیرین، ترش یا میخوش. بهترین سیب‌ها، سیبی است که نسبتا بزرگ باشد، کاملا رسیده و شاداب بوده، پوست نازک و بافت ترد داشته، خیلی سفت نباشد. مزاج سیب رسیده شیرین، گرم و تر است، اما مزاج سیب ترش به سردی و خشکی می‌رود؛ سیب […]

پ
پ

خواص خوراکی‌های سفره‌ی هفت سین؛ سین اول: سیب

سیب انواعی دارد؛ شیرین، ترش یا میخوش.

بهترین سیب‌ها، سیبی است که نسبتا بزرگ باشد، کاملا رسیده و شاداب بوده، پوست نازک و بافت ترد داشته، خیلی سفت نباشد.

535759_600

مزاج سیب رسیده شیرین، گرم و تر است، اما مزاج سیب ترش به سردی و خشکی می‌رود؛ سیب میخوش (کمی ترش و کمی شیرین) معتدل رو به سرد است.

خوردن و بوئیدن سیب، نشاط‌آور و مفرح بوده و سبب تقویت اعضای اصلی و حیاتی بدن، شامل کبد، قلب و مغز می‌شود.

سیب میخوش،  تسکین دهنده تشنگی و تهوع‌های ناشی از صفرا و همچنین اسهال‌های ناشی از حرارت و صفرا است. سیب ترش قابض است، قوه هضم را بیشتر می‌کند و برای بهبود رفلاکس خوب است.

مصرف سیب ترش برای بهبود تب نیز مناسب است.

7752143_450

افرادی که دچار سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) و یا كولیت می‌باشند نیز، معمولا بسیار از این میوه نفع می‌برند.

همچون سایر مواد ترش، مصرف سیب ترش هم در طولانی مدت، موجب بروز مشكلات گوارشی و قولنج و کند ذهنی شده که برای جلوگیری از این اثرات بهتر است گاهی با مصلح آن كه هل و دارچین است مصرف شود.

آب و رب سیب (آب سیب تغلیظ شده با حرارت غیر مستقیم) در تمامی عملکردها قوی‌تر از جرم سیب است و برای دفع سموم هم بسیار موثر است، مخصوصا در مورد کسانی که قدرت هضم پایینی دارند یا افراد مسن یا اطفال که دندان ندارند و نمی‌توانند خود سیب را مصرف کنند، توصیه به مصرف آب یا رب آن می‌شود که هضم بسیار آسان و جذب سریعی دارد و سریعا تبدیل به انرژی در بدن شده و باعث شادابی جسم و روح می‌شود.

ف.یوسفی

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.