خواص خوراکی‌های سفره‌ی هفت‌سین؛ سین چهارم:‌ سمنو
08 فروردین 1402 - 15:07
شناسه : 58811
8

خواص خوراکی‌های سفره‌ی هفت‌سین؛ سین چهارم:‌ سمنو مزاج سمنو گرم و تر و به سمت اعتدال نزدیک است. مصرف سمنو برای همه مزاج‌ها، مخصوصا خشک مزاج‌ها توصیه می‌شود اما دارندگان مزاج گرم و تر نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنند. برای تهیه سمنو باید از گندمی استفاده شود که دانه آن متوسط رو به درشت، […]

پ
پ

خواص خوراکی‌های سفره‌ی هفت‌سین؛ سین چهارم:‌ سمنو

مزاج سمنو گرم و تر و به سمت اعتدال نزدیک است.

مصرف سمنو برای همه مزاج‌ها، مخصوصا خشک مزاج‌ها توصیه می‌شود اما دارندگان مزاج گرم و تر نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنند.

1552810845_R9bL4

برای تهیه سمنو باید از گندمی استفاده شود که دانه آن متوسط رو به درشت، رنگ آن مایل به زرد و بدون آفت باشد.

از آنجایی که سمنو، از شیره جوانه گندم و آرد، پخته و تهیه می‌شود، غذایی سهل الهضم با کمترین دفعیات است و یک وعده غذایی کامل محسوب می‌شود.

5

به دلیل آن‌که ارزش غذایی سمنو نسبت به برنج و سایر حبوبات زیادتر است، برای رشد کودکان و نوجوانان یا برای مصرف در دوران نقاهت بیماری، بهترین غذا محسوب می‌شود اما مصرف زیاده از حد آن برای مبتلایان به دیابت و اضافه وزن توصیه نمی‌شود.

ف.یوسفی

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.