خواص خوراکیهای سفرهی هفتسین؛ سین چهارم: سمنو
مزاج سمنو گرم و تر و به سمت اعتدال نزدیک است.
مصرف سمنو برای همه مزاجها، مخصوصا خشک مزاجها توصیه میشود اما دارندگان مزاج گرم و تر نباید در مصرف آن زیادهروی کنند.
برای تهیه سمنو باید از گندمی استفاده شود که دانه آن متوسط رو به درشت، رنگ آن مایل به زرد و بدون آفت باشد.
از آنجایی که سمنو، از شیره جوانه گندم و آرد، پخته و تهیه میشود، غذایی سهل الهضم با کمترین دفعیات است و یک وعده غذایی کامل محسوب میشود.
به دلیل آنکه ارزش غذایی سمنو نسبت به برنج و سایر حبوبات زیادتر است، برای رشد کودکان و نوجوانان یا برای مصرف در دوران نقاهت بیماری، بهترین غذا محسوب میشود اما مصرف زیاده از حد آن برای مبتلایان به دیابت و اضافه وزن توصیه نمیشود.
ثبت دیدگاه