حضور وزرای پیشنهادی نیرو و ارتباطات در کمیسیون عمران
26 مرداد 1400 - 16:41
شناسه : 18661
4

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از پاسخ وزیر پیشنهادی نیرو به سوالات نمایندگان و بررسی برنامه های وزیر پیشنهادی ارتباطات در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد. عبد الجلال ایری در گفت وگو با علنی به نقل از ایسنا، در تشریح جلسه امروز کمیسیون عمران مجلس با حضور وزرای پیشنهادی نیرو و ارتباطات بیان […]

پ
پ

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از پاسخ وزیر پیشنهادی نیرو به سوالات نمایندگان و بررسی برنامه های وزیر پیشنهادی ارتباطات در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.
عبد الجلال ایری در گفت وگو با علنی به نقل از ایسنا، در تشریح جلسه امروز کمیسیون عمران مجلس با حضور وزرای پیشنهادی نیرو و ارتباطات بیان کرد: وزیر پیشنهادی نیرو جهت پاسخ به ادامه سوالات نمایندگان در جلسه امروز کمیسیون عمران مجلس حضور یافت. بهبود وضعیت آبی روستاییان از ۷۶ به ۹۰ درصد، تامین ۵.۵ میلیارد متر معکب آب، تامین ۳۰ هزار مگاوات برق طی ۴ سال از جمله برنامه‌های ایشان بود.
وی در ادامه اظهار کرد: ایشان قول دادند این اقدامات را در شرایط تحریمی و غیر تحریمی عملیاتی خواهد کرد. وزیر پیشنهادی نیرو ارتباط میان بخش خصوصی و دولتی را نادرست و ضعیف ارزیابی و بر نظارت هر چه بیشتر دولت بر امور مختلف تاکید داشت. ایشان همچنین به طلب ۵۸ هزار میلیارد تومانی وزارت نیرو به دولت و همچنین وجود بدهی ۵۱ هزار میلیارد تومانی وزارت نیرو به نیروگاه داران و بخش خصوصی اشاره کرد. 
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: وزیر پیشنهادی نیرو قول داد در طول ۴ سال از طریق واگذاری برخی دارایی‌ها این بدهی ها را پرداخت کند. همچنین بر فعال کردن بخش بین الملل وزارت خانه و استفاده از ظرفیت رودخانه‌ها و منابع آبی که از خارج کشور وارد ایران می‌شود مانند رودخانه هیرمند که از افغانستان به تالاب هامون ریخته می‌‎شود، تاکید داشتند. ایجاد شفافیت، استفاده از دریا برای تامین آب شرب با تجهیزات آب شیرین‌کن به جای بهره برداری از آب های زیر زمینی، مدیریت پساب و سرمایه گذاری دولت درمناطق دارای معضلات زیست محیطی نیز از جمله برنامه های ایشان بود.
ایری در ادامه با اشاره به برنامه های وزیر پیشنهادی ارتباطات تصریح کرد: ایشان در برنامه های خود در خصوص ایران هوشمند و در تراز انقلاب اسلامی، توجه به اشتغال و فرهنگ تاکید داشتند و حوزه ارتباطات را یکی از مولفه‌های قدرت برای امور حکمرانی دانستند. برنامه ایشان دارای ۸ محور شامل حکمرانی دیجیتال، دولت هوشمند، شبکه ملی، تنظیم مقررات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، اقتصاد دیجیتال، حفظ حریم خصوصی و امنیت فضای تبادل اطلاعات، شتاب‌دهی رشد صنعت فضایی و خدمات پستی می شد.
وی در پایان بیان کرد: وزیر پیشنهادی ارتباطات تاکید کرد که مردم به تولیدات داخلی اعتماد کافی نداشته که باید برای جلب اعتماد آنها تلاش و برای ایجاد و فعال کردن شبکه ملی اطلاعات و دسترسی تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت برنامه ریزی شود. همچنین ایشان در برنامه‌های خود اعلام کرد اقتصاد دیجیتال باید در تولید ناخالص ملی به سهم ۱۰ درصدی برسد.
انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.